|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moja zgodba
9.5.2007 10:11:38   
enia
Torej, drage sotrpinke ... moram tole napisat, ker me zelo tišči v srčku in moram dat ven.
Niti ne vem, kje naj začnem ... imela sem že 2 ss, ugotovili so mi pregrado, čakam na histero in laparo. In ravno, ko bi mogla klicat za datum operacije, mi M zopet zamuja. Naredim test, ki je bil pozitiven, test ponovim še enkrat, zopet +. Obakrat je bila črtica šibkejša, a je bila. No, potem sva se odpravila na morje in pojavila se mi je krvavitev. Kri je bila sveža, živo rdeča s sluzjo pomešana .. skratka, user posted image user posted image user posted image . Kljub krvavitvi sem upala, da še ni vsega konec in odšla do G. Žal moje ni bilo, pregledala me je druga, naredila Uz in ni videla ničesar. user posted image Poslala me je na odvzem krvi ... a ne boste vrjele, sestra me sploh ni poslala tja, ni mi dala napotnice, ampak na lastno pest naredila urinski test, ki je bil negativen in mi zabrusila, da nisem noseča in da mi ni treba hodit na odvzem krvi! user posted image Si predstavljate ta šok! 3 ss ... sestra pa zelo neprijazna. Solze so se mi ulile! Grozno. Vseeno sem potem včeraj s prvim urinom še sama preverila, ali je res vsega konec, ker potem pač nism prišla do odvzema krvi in mi je test pokazal zelo šibko črtico. Delala sem BC mini. Črtica je res zelo svetla in najbrž je res vsega konec ... a kar ne morem spustit tega iz rok, nočem, da bi bilo konec. Je sploh kaj upanja se sprašujem? Čemu ta švoh črtica na testu? user posted image

Hvala vsem, ki si boste vzeli čas in prebrali zgodbo. user posted image

Zakaj vztrajava v tem, če nama lomi srca v prah?
Zakaj človek sploh moli, če obstaja od prej še strah?
Zakaj sklonjene glave, če bi lahko vzravnana odšla?
Zakaj so rože na oknih, če ne zaradi upanja?
(Neisha - Zaradi upanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moja zgodba
9.5.2007 10:20:52   
Marogica
Uboga.....revica....user posted image

Mislim, da so punce enkrat nekje zapisale, da se kljub SS nosečniški hormon še nekaj časa kaže...Nisem pa čisto sigurna, če sem si prav zapomnila.  Tako, da še malo počakaj, ker se nikoli ne ve, čeprav sveže rdeča kri ne pomeni ponavadi nič kaj dobrega. Žal.

VEm, da si sedaj žalostna, po drugi strani pa ti je moralo biti jasno, da če imaš pregrado, da se ti bo to dogajalo. Zato glej pozitivno naprej, se koncentriraj na operacijo, saj takrat bo pa sigurno ratalo. Če se ni obdržalo že sedaj..user posted image

Vso lepouser posted image

< Sporočilo je popravil Marogica -- 9.5.2007 10:22:15 >

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2007 10:42:15   
Anonimen
Jas sem imela 6 krat SS. Ko sem spet zanosila in že takoj nekje pri 4 tednih začela krvaveti, na UZ ni nič pokazalo in še spomnem se, da je bil zdravnik zelo nesramen in je rekel, ja spet iz tega nič nebo. Čisto sem bila obupana in sem se samo še jokala. Je pa tega 10 let nazaj.
Šla sem samoplačniško eni zdravnici in jo prosila za pregled in, da mi da kakšno upanje.
Dobila sem napotnico za LJ in res sem celo nosečnost veliko krvavela in malo prej rodila, tko, da ne ubupaj, mogoče pa bo.
Pri meni niso ugotovili vzroka za te SS, sem pa po SS še dva zdrava otroka rodila.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2007 11:47:35   
SIJA

user posted image Se spominjam teh muk, joka na mizi urgence.
Ampak po dveh ss, me  je kri tud tretjič presenetila, pa sem z rizično nosečnostjo prišla do tako želenega otročka. IN vse je bilo vredu.
Za naprej pa ti bodo predvideni posegi sigurno pomagali. Pri meni niso vedeli razlogov. Še posebej, ker sem pred tem že 2x rodila- vse brez težav.
Srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2007 11:53:51   
enia
Hvala vsem trem.

Danes sem tako žalostna ... kar čakam, čakam in ne vem, kaj se dogaja ... user posted image Grozno se počutim, totalno neproduktivna ... sam tuhtam, je še možnost, mam še svojga pikca pod srcem?
Skrbi me, ker sem ponovila test, pa je črtica še kar bleda, jaz pa že 6t4d nosečka (če sem šeuser posted image ).

(Neisha - Zaradi upanja)

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2007 13:09:27   
madela
Draga Enia,zelo mi je žal,da to doživljašuser posted image . Svetujem ti,da se ne oklepaš tega,da si morda še noseča,ker se tako zelo mučiš,možnosti pa skoraj da ni. Oprosti,da sem tako napisala,ker vem,da ti je zelo hudo. Test pa ti bo še kak teden kazal črtico,ker se mora nosečnostno hormon izločit iz telesa.
Želim ti,da se ti prihodnjič le nasmehne sreča in se ti to več ne zgodilo. Drži se.

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2007 14:34:15   
petraz
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2007 21:45:14   
enia
Hvala vsem! Je že dosti lažje, če da človek to iz sebe!

Madela, vem, da se samo mučim. Čutim tudi sama, ko me razjeda dvom, ker  en del mene mi pravi, da bi bilo bolje iti naprej, drugi pa pravi, mogoče pa le je še kaj, bi šla še enkrat na pregled, naredila še ne test ... mogoče pa se je tokrat le obdržalo ...
saj veste, težko je izklopit, sploh pa tkole, ko si prepuščen sam sebi in svojim mislim! user posted image

Hvala vsem.

< Sporočilo je popravil enia -- 9.5.2007 21:47:31 >

(Neisha - Zaradi upanja)

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.5.2007 21:57:14   
madela
Enia,jaz si lahko samo mislim kako se počutiš in verjetno bi na tvojem mestu ravnala enako,se spraševala...kaj pa če...user posted image . Solze mi silijo v oči,ko berem take stvari,pa ne morem pomagat,še najmanj kaj spremenit in to boli.
Pošiljam ti velikuser posted image ,sama pa poskusi biti močna in vedi,da bo tudi zate posijal sonček.

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.5.2007 23:24:37   
enia
Madela, hvala ti! user posted image

(Neisha - Zaradi upanja)

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.5.2007 23:31:15   
Tonchka
Ojoj, ful mi je hudo ko berem take zgodbe. Kot so ti že punce napisale, mislim, da je šibka črtica na testu zaradi (še vedno) prisotnega nosečniškega hormona, ti pa iz srca želim da bi bilo vse uredu.  Pregrado maternice je imela tudi moja kolegica in po operaciji je kmalu zanosila in donosila zdravegauser posted image . Tako da ne obupaj, tudi tebe čaka tvoja pikica. Te pa razumem, kako ti je hudo.

Drži se.

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.5.2007 23:31:38   
lejca
user posted image drzi se!
lejca

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.5.2007 23:39:02   
enia
Hvala obema. Res mi velik pomenijo vaše besede ... takoj je lažje. user posted image

(Neisha - Zaradi upanja)

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.5.2007 17:11:32   
Marjana77
Pozdravljena Vem kako se počutiš in te res razumemuser posted image  Jaz sem imela tudi ss.Vzrok pa je bila pregrada.Bilo mi je zelo hudo, ko mi je g. na pregledu rekel, da srček več ne utriplje.Šok je bil velik.Ampak z pomočjo mojega g. sem šla na preiskave. Najprej na histeroskopijo v Maribor.Pozneje pa še tja na operacijo pregrade, k dr. Žeguri. Zdaj po vsem tem pa imam doma malo srčece, ki je sedaj stara malo več kot eno leto. Ne izgubi upanja.Vem, da je hudo, ampak vse mine in za vsakim dežjem posije sonce. Daj skozi preiskave in operacijo, če bo potrebno. Takrat boš lahko donosila.Zaradi pregrade, pa plod odmre, saj nima prostora, da bi se razvijal. Iz vsega srca ti želim res VELIKO, VELIKO SREČE!!!!!!!!!

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.5.2007 13:26:13   
enia
Marjana77, hvala. Sej sem potem kar klicala za operacijo in imam zdaj histero in laparo 2. julija.
Ja, sej vem ... s pregrado je težko donosit, ampak ko vidiš +, bi rad ga obdržal na vsak način. In si žalosten, ko ga ni več ...

Koliko časa pa se telo čisti, da test ne kaže več črtic?

(Neisha - Zaradi upanja)

(odgovor članu Marjana77)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.5.2007 14:02:07   
madela
Me veseli,da si že dogovorjena za operacijo.
Ko bo operacija za tabo,pa se boš končno lahko v polni meri in to celih 9 mesecev veselila,res ti iz srca privoščim.
Test pa kaže hormon še kak teden,vsaj mislim,da je tako.
Srečnouser posted image

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.5.2007 9:48:52   
enia
Madela, hvala. user posted image

Ja, jest sem se kr naročila za operacijo, tud če nisem bla več zihr, kaj se dogaja .. sej konec koncev bi lahko še vedno skenslala, ne.

Bomo zdej vidli, kako bo naprej.

(Neisha - Zaradi upanja)

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?