enia
|
Torej, drage sotrpinke ... moram tole napisat, ker me zelo tišči v srčku in moram dat ven. Niti ne vem, kje naj začnem ... imela sem že 2 ss, ugotovili so mi pregrado, čakam na histero in laparo. In ravno, ko bi mogla klicat za datum operacije, mi M zopet zamuja. Naredim test, ki je bil pozitiven, test ponovim še enkrat, zopet +. Obakrat je bila črtica šibkejša, a je bila. No, potem sva se odpravila na morje in pojavila se mi je krvavitev. Kri je bila sveža, živo rdeča s sluzjo pomešana .. skratka, . Kljub krvavitvi sem upala, da še ni vsega konec in odšla do G. Žal moje ni bilo, pregledala me je druga, naredila Uz in ni videla ničesar. Poslala me je na odvzem krvi ... a ne boste vrjele, sestra me sploh ni poslala tja, ni mi dala napotnice, ampak na lastno pest naredila urinski test, ki je bil negativen in mi zabrusila, da nisem noseča in da mi ni treba hodit na odvzem krvi! Si predstavljate ta šok! 3 ss ... sestra pa zelo neprijazna. Solze so se mi ulile! Grozno. Vseeno sem potem včeraj s prvim urinom še sama preverila, ali je res vsega konec, ker potem pač nism prišla do odvzema krvi in mi je test pokazal zelo šibko črtico. Delala sem BC mini. Črtica je res zelo svetla in najbrž je res vsega konec ... a kar ne morem spustit tega iz rok, nočem, da bi bilo konec. Je sploh kaj upanja se sprašujem? Čemu ta švoh črtica na testu? Hvala vsem, ki si boste vzeli čas in prebrali zgodbo.
Zakaj vztrajava v tem, če nama lomi srca v prah? Zakaj človek sploh moli, če obstaja od prej še strah? Zakaj sklonjene glave, če bi lahko vzravnana odšla? Zakaj so rože na oknih, če ne zaradi upanja? (Neisha - Zaradi upanja)
|