|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali test laže
8.5.2007 21:54:04   
Endri
OJ!

Naj se najprej predstavim, sem nova tukaj gor. Moje ime je Andreja.
Zanima me, če je kateri test že pokazal narobe, če ima katera take izkušnje?
Jaz sem naredila danes zjutraj, M mi zamuja 8 dni, kar ni v navadi, in je bilo negativno. Uporabila sem listič Baby Check.
Ali ima še katera podobne izkušnje, da je bil - v bistvu je bil pa +?

Papa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali test laže
8.5.2007 22:30:26   
natasarobi
Pozdravljena! jaz sem delala test z clear blue. Vedno je pokazal prav!!!

Je pa čisto možno, da kaže -, ker še ni dovolj hormona. Poskusi čez nekaj dni, če slučajno ne dobiš menstruacije. Test naredi zjutraj!

Sem pa enkrat g. spraševala, ker sem imela + in so mi kar knjižico napisal še preden sem šla na UZ. Hecala sem se, kaj pa če ni nič, pa mi je rekla, da kadar kaže + je ziher +, lahko pokaže pa -, čeprav bi moral +.

(odgovor članu Endri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2007 22:59:10   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi

Sem pa enkrat g. spraševala, ker sem imela + in so mi kar knjižico napisal še preden sem šla na UZ. Hecala sem se, kaj pa če ni nič, pa mi je rekla, da kadar kaže + je ziher +, lahko pokaže pa -, čeprav bi moral +.

Tole držiuser posted image  Jaz sem delala test dva dni po izostanku,pa je bil negativen,čez en teden pa velik +.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2007 10:15:00   
september1
lahko ti pokaže + ,pol pa se izkaže da ni nič.Če v času ko bi rada nardila test poješ veliko C vitamina je lahko lažno pozitiven test(pr men je blo tak),M pa nisem mela ker so jajčniki "zaspali"

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2007 10:22:13   
*Uršula*
Men je test 2x pokazal narobe!! uporabljala sem clear blue. Prvič je pokazal + in sem bla pol fuuuul razočarana, drugič pa - in sem pol skor skup padla, tko da, jaloh ti narobe pokaže.

lp,

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2007 10:27:28   
Anonimen
Živjo

Meni je dva meseca nazaj zamujala 16 dni, testi minus, nisem bila noseča.
Mal so se hormoni zmedl in mi je ful zamujala.
Jaz bi na tvojem mestu počakala še kkšn tedn, če je še ne bi bilo naredila še en test. Če bo še enkrat minus in M še ne bo pa ti dosti kaj ne preostane. Počakaš da M pride ali pa greš do G in ti pove zakaj ti zamuja oz. ti da tablete za sprožitev.

Meni so razložili da lažen pozitiven test lahko samo v primeru da imaš takrat O, oz. zaradi določenih zdravil(hormonskih). Drugače skoraj ni možno.
Se pa velikokrat zgodi da vidiš na testu +, potem pa dobiš M. To so zgodnji splavi. Tega je ogromno in se ženske ki ne čakajo nestrpno M in takoj ko je ni delajo teste tega sploh ne zavedajo. Če pa narediš test pa seveda vidiš da je splav. Zato tudi odsvetujejo prezgodne delanje testov.

(odgovor članu september1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2007 11:42:35   
TinkiBinki
Se strinjam s Karin 24. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2007 11:50:08   
sonchek
men je , ko se bila prvič noseča, test pokazal minus...šele po 14.dneh zaostanka mi je ginekologinja potrdila, da sem noseča...
...tako da ni še za zgubit upanja...
...želim, pa ti, da se ti uresniči tisto kar si najbolj želiš...

Pa srečnouser posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?