|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Majhen plod
8.5.2007 18:43:45   
mya26
Danes sem šla vsa vesela h ginekologu in ko mi je delala UZ je ugotovila da je GV majhna. Noseča naj bi bila 6t3dni. GV pa je imela le 5mm. Zato mi je preverila še beta HCG, ki pa je bil malo čez 1800, kar pa naj bi bilo veliko, ne pa za 6 T. V petek imam še en uz in odvezm za hcg. Upam na najboljše. Mogoče sem pa malo kasneje zanosila. HCG najbi bil nižji če bi bila vrečka prazna ali če bi plodek odmrl.
Ali je imela katera podobno izkušnjo?
M
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Majhen plod
8.5.2007 19:24:17   
bskrle
Ja, in bilo me je  strah ...
Ponoven UZ je pokazal vse bp.
Sem pa vedno imela neredne cikluse.
Pa ti?

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2007 19:47:00   
mya26
ma niti ne, sicer sem nehala jest tablete 4 mesece nazaj. ko smo načrtovali prvega sem imela še nekaj časa neredne M sedaj pa je bila kar hitro urejena. Vem pa da sem imela ovulacijo 8.4. In če preračunam sem zdaj ravno 30dni po ovulaciji. Takrat pa naj bi se že videl srček pa se še plodka ne vidiuser posted image . Glede na kar dober rezultat HCG, imam še upanje. Sem se pa odločila da do konec tedna ne grem v službo ker si ne upam, taka na cesto (sem več ali manj v avtu, kjer imam dosti časa za sestavljanje črnih scenarijev). Itak sem bila prejšnji teden bolna in sem bila dod danes doma. Sej ne vem sej se tud zdej še ne počutim čist ok, sam se mi zdi da me je tole še dodatno zdelalo.
Hvala za spodbudne besede!
M

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2007 12:52:01   
Anonimen
Tud pr men je situacija podobna. pri 5t se je vidla gv, pri 5t6d se je vidla gv 10 mm brez ploda, pri 7t5d pa se je videl plod 4mm in utripi vendar je plod velik le za 5t, tko da upam da bo ok.
Držim pesti zate inuser posted image .
lp

(odgovor članu mya26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2007 14:22:52   
mya26
No poskušam biti čimbolj pozitivna. Gin. mi je rekla da naj bi se hcg podvojil vsake dva dni. Pri meni če preračunam se ni podvojil ampak povečal za 1,7. Kar pa tudi ni tako slabo. V zadnji mami pa sem tudi našla članek od dr. Reš kjer piše da je lahko GV v6.T 1-18mm, v 7T pa od 6-26mm. Mogoče sem noseča kak dan manj in naš pikec samo ne raste tako hitro. Upam, da bo v petek vse OK.
Hvala za spodbudo!
M

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2007 21:36:53   
AnaB.
Tudi za naju je bil prvi uz pravi šok, ker glede na zadnjo m, bi moral biti plod ful večji. Potem sva pa malo računala in prišla do sklepa, da je bila ovulacija očitno 14 dni kasneje. To je potrdil tudi g na nsalednjem pregledu. Sedaj smo v 18t5d in je vse super in pričakujemo user posted image .

Včasih se narava malo poigra in kaj zakuha, a ostani pozitivna.
Držim pestiuser posted image .

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.5.2007 21:02:40   
mya26
No izgleda da ne bomo zibali še januarja. GV je še vedno velika 5,5mm. HCG je sicer zrasel v treh dneh s 1880 na 3000, ampak to ni dovolj poleg tega pa je možno da telo še ni zaznalo da nekajni v redu. Sedaj moram čakati da dobim M oz. da pride do ss, kar je menda bolje kot abrazija. A mogoče katera ve koliko časa to še lahko traja. Noseča bi moralla biti polnih 7.tednov.
Tolk sva žalostna user posted image user posted image user posted image . Doma (predvsem mami) me tolažijo da itak že imam enega sončka, pa da bo že. Ampak meni je hudo tudi za tem otročkom. Ne morem se delat kot da ni bilo nič.
M

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.5.2007 22:56:30   
AnaB.
user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da bo kmalu bolje user posted image .

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.5.2007 23:40:16   
madela
Ojej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?