Anonimen
|
tast in tašča sta 3leta ločena, nista pa še rešila premoženja. podpisala sta sporazum, kjer se je tast držal dogovora, ona pa mu še po letu pa pol ni izplačala vikenda. tastov odvetnik jo je še enkrat povabil na razgovor, na katerega ni prišla, tako da je vložil tožbo. obvestil je tudi njenega odvetnika, ta pa verjetno njo. čisto je ponorela...... poklicala je tasta in mu grozila, da mora it k njenemu odvetniku podpisat, da bosta na vikend hodila ločeno in si delila stroške. ta predlog ji je tast dal že na začetku , ampak se ni strinjala. ni mu hotela dat ključev in govorila grozne stvari. grozila mu je, da če ne bo podpisal, da bo prišla k nam in da bo vse razbila. živimo skupaj. tast se je po ločitvi preselil k nama in moram reč, da je res fajn človek. vedno poslušam, da stari in mladi ne grejo skupaj, očitno smo mi izjeme. tega predloga noče sprejeti, ker od vikenda ne bo imel nič. razen vikenda je bilo vse tastovo, pa ji je pustil stanovanje, samo da bi imel mir pred njo. jaz njene grožnje resno jemljem, ker je sposobna naredit marsikaj. o tem sem se že pisala, da je tasta hotla povozit, moža (njenega sina)spraskala po obrazu, prebila ustnico, s sekiro za meso ga je hotla po glavi....ona je zrela za psihiatrijo. ko je danes klicala tasta, je prišel gor, da sem slišala kaj mu je govorila.....katastrofa kakšne besede, grožnje...kričala v telefon...res groza. glede nato, da policija ne more nič, dokler se kaj ne zgodi, mi prosim povejte kako se naj zavarujemo. mož je cele dneve v službi, imava pa majhnega otroka. tast je šibek, on se niti ni sposoben branit, jaz pa v naročju z otrokom tudi ne. sedaj imamo zaklenjeno ograjo, obojna vhodna vrata.....kaj naj? odvetnik je trenutno nedosegljiv. v razmerju je bila s policistom iz policijske postaje kamor spadamo, tako da jim sploh ne zaupam. mojim sploh ne upam povedat. tašča se mojega očeta boji in dokler sva z možem bila pri mojih, ni upala nič. sedaj pa res ne vem.... prosim povejte mi kako se lahko zavarujemo, ker se končalo ne bo nikoli, tudi če ji tast še vikend pusti. ne more mu odpustiti, da je moj mož na njegovi strani in da živi z njim, ona pa ga je izgubila.
|