|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ginekolog v MB
19.10.2004 11:56:20   
Ninika1
Ponovno pozdravljene...
A mi lahko katera svetuje kakšnega dobrega G v MB ali na Štajerskem 8)
Moj namreč ne dela več, zato moram poiskati novega:zmeden:

Hvala vam.

Lp,
Ninika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ginekolog v MB
19.10.2004 12:03:03   
biba77
Ojla,

Dr. Nela Petrovič ali Dr. Ozimičeva; obe v ZD v centru mesta (slisala sem pohvale za obe, moja pa je Petroviceva in je pomladi se sprejemala nove pacijentke).
Tel. st. je 2286436.

Mene je tudi resno vzela, ko sem rekla, da bi rada zanosila in me ni poslala samo domov za eno leto, ampak sva se ful pogovorili in tudi po enem letu me je korektno obravnavala (npr. ni me dajala merit si BT, ke je tocno vidla, da imam neredne M in podobno). Uz tud naredi in sploh...

:miska:

Zakaj pa tvoj G vec ne dela?

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ginekolog v MB
19.10.2004 12:08:49   
Ninika1
Ne vem. Mislim,da je šel v penzijo. :( Bila sem pri Dr. Šijancu in ko sem se poleti hotela naročiti za pregled je sestra rekla naj počakam kakšen mesec, da se še ne ve ali bo ostal ali ne. Slišala sem, da več ne dela, bom pa še sama preverila.
Hvala za info. Bom poklicala.
Ta mi je bil ful dober in bi rada našla kaj podobnega.
Lp, Ninika

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ginekolog v MB
19.10.2004 12:18:56   
biba77
Sta pa obe zenski - ne vem, ce te to moti!

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ginekolog v MB
19.10.2004 12:21:33   
Ninika1
Moti me ravno ne, čeprav sem že slišala toliko kritik na ženske G :ups:. Bomo vidli. Tvoja praviš, da je vredu torej :) Še enkrat hvala :rozica:
Lp:kuza:

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ginekolog v MB
19.10.2004 12:35:10   
pupika
Jaz imam dr. Završnikovo in je tudi v redu. Ko sem ji povedala kako kratko M sem imela, me je takoj poslala na odvzem krvi glede nosečnosti, kljub temu da je bil CB negativen. Edino kar me moti pri teh ginekologijh je to, da se ti študentski skoraj na vsake dve leti zamenjajo, to se mi je že 2* zgodil. Najprej sem imela Šijanca, potem so večinoma študentke dali k dr. Arko, sedaj pa se je ta tudi preselila ali kaj nimam pojma, pa je prišla Završnikova. In potem ostaneš tam kjer imaš kartoteko.

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ginekolog v MB
19.10.2004 12:41:21   
Donja
Jaz sem kot dijakinja šla k dr. Božičevi in ko je šla privat, sem šla z njo in sem še vedno pri njej. Je zelo dobra ampak ne vem če še sprejema. Lahko poskusiš 02 420 77 55 med 12 in 13.30 vsak dan ali pon sre pet 7-8 zjutraj poklicat. Vmes pa je tajnica vklopljena. Je pa kar precej zasedeno.

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ginekolog v MB
19.10.2004 12:41:46   
biba77
Jaz sem tudi bila pri Arkovi,
kot studentka. Potem sem se zaposlila in sem ostala pri isti zdravnici (torej ne kot studentka). Arkova pa je sla, ker se je specializirala za mamografijo in ji vec ne znese!

Petroviceva ni studentska (ceprav vzame tudi studentke k sebi, ce jo izberejo kot osebno ginekologinjo).

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ginekolog v MB
19.10.2004 13:47:32   
pupika
No sej jaz sem se tudi potem zaposlila. Samo preden sem jaz prisla v ginekološko ambulanto je minilo že par mesecev od njene selitve, in mi je sestra rekla, da če želim si lahko izberem drugega ginekologa ali Završnikovo, in sem se odločila za Završnikovo.
Biba77, mislim da Petrovičeva res ni študentska, je pa Završnikova. Meni je zaenkrat Završnikova kar v redu.

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ginekolog v MB
19.10.2004 20:20:06   
Anonimen
Hojla!

Če želiš imeti super g., ki se ti bo vedno posvetil in boš na vrsti takrat, ko si naročena in ne par ur kasneje, poleg tega je to mala ambulanta, kjer je sestra zelo domača z vsemi, se moraš prijaviti k dr. Dušanu Rosiču v Ptujskih toplicah, 1 km pred Ptujem. Telefonska številka je 02/788-52-00, dela pa v četrtek popoldan, ostale dni pa dopoldan. Po mojem nasvetu je k njemu šlo že najmanj 30 mojih prijateljic in znank in vse so ful zadovoljne z njim. Do Ptuja pa sploh ni tako daleč, 25-30 minut iz centra MB.

Torej, uživaj! Javi se kaj na privat mail, če se boš odločila zanj.

Bye,

Blacky s :duda:

(odgovor članu Ninika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   ginekolog v MB
20.10.2004 22:26:48   
Anonimen
dr. Petrovic, dr. Ozimic, dr. Maurič(ima tudi ambulanto za študentke) ->VSI bi naj bili super!osebno sem menjala ginekologa dr. Fenricha(:grrr:) , zamenjala za dr. Petrovic, ki jo imam danes tedn...upam da je fajn tak kot je bilo slisat. Naj ti povem da ima ful guzvo, sploh na novo vpisane(tako mi je rekla sestra):((

(odgovor članu Ninika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.