Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mulc mi ze zdaj nagaja :-))) 19.10.2004 11:18:23
|
|
|
|
kepa*
|
Joj, kako sem se ponoci in zjutraj prestrasila... Namrec, ze od vceraj popoldne nisem nic cutila gibov.:zmeden: Pa jih ponavadi pogosto, se posebej pa zvecer, ko se ulezem na bok. Sinoci pa nic, pa sem morala ponoci na wc, pa spet nic, ponavadi pa je zivahen. Ko do pol desetih dopoldne spet nibilo nic, sem pa zagnala paniko, moj pa je mal zamajal trebuh, je rekel, da je treba zaspanca zbudit. In res, potem pa se je zacelo veselo brcanje....9nebesa A se tud vam to dogaja? Da vam dalj casa ne brca? Mene je tako prestrasilo, da sem se zdaj cist gotova. Bogve, kak crn scenarij sem ze imela v mislih.
|
|
|
|
Mulc mi ze zdaj nagaja :-))) 19.10.2004 11:33:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaže, da so eni res zaspanci. Meni ga je babica še med popadki budila, tako da je masirala trebuh. Ker je menda zaspal, medtem ko bi se moral rojevati. Tudi jaz včasih kar precej časa nisem čutila dojenčkovih gibov. Pa so rekli, da ga moraš čutiti desetkrat na dan. Po mojem malo preveč panike iz tega delajo. Bodoče mamice so že brez tega dovolj v skrbeh, če bo vse v redu. To so se spomnili nekaj let nazaj, prej tega niso tako obešali na veliki zvon. Moj mucek se je v trebuščku na primer vedno "zbudil", ko je naša višavka iznenada planila in začela divje lajati. Potem pa je bilo pač odvisno, kolikokrat na dan se je to zgodilo... Saj se je tudi sicer kdaj "oglasil", ampak desetkrat pa zagotovo ne.
|
|
|
|
Mulc mi ze zdaj nagaja :-))) 19.10.2004 12:06:21
|
|
|
|
Martina27
|
Pozdravljena! Tud meni se je včeraj zgodilo isto.Ponavadi mi zvečer ko se vležem prav veselo miga,včeraj pa od 18.00 nič.In ker je bila že ura 23.00 pa še nič ni bilo je pač mamica morala it delat počepe,da ga zbudi.Pa nič.Nato mi je moj zamigal trebuh in spet nič.Kar na jok mi je že šlo,v mojih mislih pa,raje ne bom pisla o tem.No,nato po dolgem času pa te končno zamiga in mi je migal do treh zjutraj.Pravi ponočnjak je tale moj Žan-Tai.Malo si nas pa lahko privoščijo a ne mamice? Je pa prav luštn ko takole pleše v trebuhu. Komaj že čakam,da pride ven ta mali nagajivček in zaspanček:sloncek: Včasih res delamo paniko,ampak boljše prej kakor pa da je prepozno.Moja kolegica ga ni čutila en dan in se je njej to zdelo normalno,ko pa ni bilo gibov že drug dan,pa jo je njen peljal v bolnišnico,kjer so jo takoj dali na UZ in ugotovili da je pikica mrtva.Dobila je umetne popadke in jo je rodila.To se je zgodilo pred tremi tedni,takrat je bila noseča 5 mesecev.Zato pač mene daje panika,če ga ne čutim. Malo sem včeraj pretiravala ampak žal,nikoli ne veš kaj je v resnici. Lp! MARTINA
|
|
|
|
Mulc mi ze zdaj nagaja :-))) 19.10.2004 12:50:00
|
|
|
|
mašinca
|
Ja res nas radi že zdaj sekirajo teli naši :duda:. Jaz sem kake 14 dni nazaj naredila paniko. Celo tukaj na forumu sem dala vprašanje, kaj naj naredim. No skratka izkazalo se je, da je bil-a en dan pač mal bolj mirno in me je že naslednji dan popoldne tako zbrcalo tole dete naše, da je blo kr joj. Jest pa seveda v 9nebesa. Normalno je pa, da nas skrbi, to so le naši :angel: in zakladki. LP Maša :nosecka: 31t
|
|
|
|
Mulc mi ze zdaj nagaja :-))) 19.10.2004 14:24:16
|
|
|
|
kimi
|
če na dan začutiš vsaj 10 brc je vse ok.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?