Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Merjenje dolžine materničnega vratu 19.10.2004 11:56:46
|
|
|
|
Martina27
|
Pozdravljena! Tudi meni je moj ginekolog svetoval,da naj grem na merjenje materničnega vratu in ga takrat sploh nisem vprašala,zakaj se to dela. Imam ga jutri in nimam pojma kako to poteka. Upam,da se bo katera oglasila in nama pojasnila kako in kaj je s tem. Kdaj in kje si pa ti naročena?Jaz ga imam v Lj porodnišnici,jutri zjutraj. Lp!:sloncek: Martina in njen pikec pokec:angel:
|
|
|
|
Merjenje dolžine materničnega vratu 19.10.2004 12:59:18
|
|
|
|
jagoda12
|
Jaz sem naročena 27.10 popoldan tudi v Lj porodnišnici. Jaz vem to, da ni naredijo vaginalni UZ, sedaj sem pa prebrala v zgibaniki, ki mi jo je dala G, da je merjenje EMG aktivnosti maternice merjenje majhnih električnih tokov, ki jih proizvajajo mišice maternice. EMG je pa naziv metode merjenja. 8) In potem še piše dalje: Merjenje MV traja nekaj inut (vaginalno), temu sledi še EMG, kar pa traja 30 min. Med tem nosečnica leži na postelji, na trebuh pa ima prilepljene elektrode, ki meri aktivnost mišic maternice. Uf!:) Lp Tea
|
|
|
|
Merjenje dolžine materničnega vratu 19.10.2004 13:06:59
|
|
|
|
Mina1
|
Jaz imam ta pregled v četrtek ob 14:00 uri v LJ porodnišnici v IV. nadstropju in bom v 23t (to se dela med 22t in 24t). Zdaj zakaj, ne bi vedela:zmeden:, mi je pa moj G rekel, naj grem na ta pregled, po opravljeni AC, ki sem jo imela v Postojni 31.8.2004. S to meritvijo ocenijo tveganje za prezgodnji porod8) in sem v reviji brala, da maternični vrat ne sme bitikrajši od 15 mm, sicer je potrebno poostriti nadzor in morda celo ukrepati:zmeden:. Punce, upam, da bo z našimi:duda: vse v redu in z nami:nosecka: tudi. pa-pa Mina1 23t
|
|
|
|
Merjenje dolžine materničnega vratu 19.10.2004 13:48:40
|
|
|
|
kimi
|
to je zgleda bolj na novo. Oh ko bi meni to rekli bi šla
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?