ronja
|
hihi, tjazi, mi smo še mladi, pa zagovarjamo tisto teorijo, da seks ni vse, ampak vse brez seksa, je nič, a ne? Mal heca, mal je pa tudi resnice tu not. Se strinjam, da se imajo stari ljudje radi, se pa tudi strinjam, da ni vsa erotika samo v seksu! In da tudi če ne seksajo (kar niti ni nujno, moj oče ma recimo zdaj kar lepo čez 60 let in spita s punco skup več ko midva zdaj med ... evo, pa maš! ), no, pa tudi če tega ni, ostanejo dotiki, pogledi, tisti občutek... Ki vsekakor ni značilen za prijateljstvo... erotika pač... ja, tjazi, se bojim, da imaš prav, da če je erotika, je prijateljstvo zelo zelo težko izvedljivo. Vsaj po mojih izkušnjah... Z enim takim prijateljem zdaj pričakujeva , ostali pa niso mogli zdržat PO mojih izkušnjah ni šlo, čeprav še vedno upam, da se da, sicer pa bom iz leta v leto baje manj privlačna, torej to ne bo več tak problem za prijateljstva z moškimi, hehe Vse ma svoje dobre strani se tudi strinjam s srčkom, nam starejši niso všeč, drug drugemu pa verjetno so - saj meni zdaj tudi mulci od 15 let niso ne vem kaj privlačni, takrat so mi pa čisto fajn zgledali... zdaj se mi pa zdi, da jim nekaj manjka, da so še čisti otroci, brez karakterja zarisanega na obrazu,... tudi sestre v domovih za ostarele pravijo, da se kar ornk zaljubljajo... ko pubertetniki... Dejasko te na človeku erotično ne privlači samo izgled, ampak je še kup drugih stvari, ki z leti ne izginejo: vonj, smeh, glas, humor, način gibanja, dotik, to, kako te stisne, kako te potolaži, ne vem, 100 stvari je, ki so erotične, te vznemirijo in ti jih leta ne morejo vzet, se mi zdi... Ok, to je spet zelo optimističen pogled na svet, ampak je tako, ni res?
|