|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   s kakšnimi kremamo mažete po poljučih
19.10.2004 9:23:55   
Moyca_
s kakšnimi kremamo mažete po poljučih ob prehladih in slabem dihanju in kakšna eterična olja uporabljate ob postelji (kako to sploh deluje). Sem hotela že parkrat vprašat pa sem se spomnila spet zdaj ko je ena JasniD svetovala to.
Bi morda malo sprobala to, glede na to da mu ta prehlad ne gre nikamamor.
A me katera nauči (od Štajerk v živo v četrtek) kako se nos čisti z pumpico. Obupala na celi črti, ker nikoli nič ne dobim ven. Vse sem že sprobala.

lp, Mojca:sloncek::sloncek::nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.10.2004 9:30:42   
VALENTY
Jaz sem našga s kremo od Justa (Timo).V vodo pa sem dala par kapljic olja 31,imam kar na okenski polici in to v vseh sobah posebej sedaj,ko kurimo;deluje malo bolj osvežilno.Za pumpico pa pravijo,da ni preveč v redu.Iz svojih izkušenj ti povem,da tud jaz nikol nisem nič ven dobila.Najboljš je,da uporabiš fiziološko raztopino,pa mu jo v noska šprici,baje,da čimvečkrat na dan,če pa vidiš kako mucko v nosku pa probi z bebi palčko ven potegnit,samo ne pregloboko.Če je pa zelo hudo in je nosek full zabasan ga pa tud v ZD sestre očistijo s tistim aparatom.Pr nas je tud to pomagal.
Lp:rozica::rozica:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2004 9:48:51   
Anonimen
Moja sestra je imela dojenčko, ki je bila nonstop prehlajena oziroma je imela bronhitis na bronhitis. Poskusila je vse kreme, kar si jih morate zamisliti, in seveda tudi vsa eterična olja v vseh oblikah (kopanje, inhalacija ipd.). Nazadnje ji je medicinska sestra, mamica treh otrok, svetovala, naj poskusi z inhalacijo poparjenih kamilic, in glej čudež, od takrat naprej je punčka zdrava.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2004 10:16:50   
pika8
:duda:Tudi jaz sem jo mazala s kremo od Justa in sicer s kremo materine dušice.Namazala sem jo po prsih,po hrbtu in stopalih,ker imajo dojenčki mehka stopalca in se krema hitreje asorbira v telo.Taki nasvet sem dobila.Rekla pa mi je še ,tale,ki mi je to svetovala,da naj ji pripravim še kopel materine dušice in sem jo in res je super.Ob enem je kopel in še inhalator.Meni se je zdelo super,ker nasploh ima materina dušica veliko zdrav. učinkov.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2004 10:38:16   
BARBARA R.
Timijan od Just-a

:muca:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2004 10:56:00   
Anonimen
Ampak če jo boš res mazala s kakšno Justovo ali pa kakšno drugo "zdravilno" krepo, pazi, kako bo koža nanjo reagirala. Jaz sem mojega dveletnika pred dvema tednoma namazala, potem smo šli pa k zdravniku, me je bilo pa kar sram, ker je bil ves posut z drobcenimi izpuščajčki. Zdravnica se je samo nasmehnila in rekla, da bi bilo pa mogoče le bolje, če te kreme ne bi več uporabljali. Grozaaa...

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2004 11:03:50   
pika8
:ups:Tole kar je napisala Splišni je res.Prej ko jo namažeš,raje probaj na čist majčkenem delčku kože,če bo kakšna reakcija.Potem pa boš vidla.Moji ni bilo nič.:duda::angel:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2004 11:44:28   
abo m
jaz mojo :duda: mažem z wickovim babybalsamom po prsih in hrbtu nevem če se dobi že pri nas jaz ga kupujem v avstriji v lekarni mogoče pa ga imajo v orfamu nisem še nikoli šla gledat. tudi jaz nisem navdušena nad pumpicami nič ne dobiš ven. v nosek ji dam večkrat na dan fiziološko rastopino in jo obrnem na trebušček da ji začne teči vsa packarija ven jo obrišem in na koncu ko ji neha teči jo obrnem in še ji z palčko ščisti nos do suhega.

lp abo m:muca::kava::kuza:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2004 11:59:01   
Donja
Inhalaciji poparjenih kamilic je tudi fajn dodat ščepec ali dva morske soli. Fajn pomaga.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.10.2004 15:15:23   
nikitta
wickova baby mentol maža. Odlična je. Dobi se jo v Sanolabor-ju in stane cca 1000sit.

Eterična olja naj ne bi uporabljli še pri dojenčkih in malčkih (nasvet zdravnika), ker so za nežna pljuča še "pretežka".

Poparjene kamilice so tudi zakon...

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2004 15:27:55   
nikitta
uh, videla sem, da se je še ena mamica matrala z pumpico!!!
Tudi jaz sem probavala vse možne variante in ta nosna pumpica mi je živce požrla...dokler sinka nisem peljala zdravnici in prijazna sestra mi je razložila postopek:
ni šans, da kaj potegneš z pumico ven, če prej ne prebrizgaš nos, ker je sluz pregosta. Prebizgamo pa tako, da v brizgo (dobiš jo pri sestri brez problemov) damo mlačno kamilico ali fiziološko, ter tekočino vbrizgamo v nos. Tako se sluz zmehča in ni težav počrpat.

Ko mi je to sestra demonstrirala v ordinaciji, me je skoraj kap zadela, a učinek je bil takojšnji in mali je lahko zadihal. Namreč poln nos, ki se ne prazni slabo vpliva na ušesa in še kaj drugega.

Postopek sem ponovila še 3x doma in stvar smo uredili, brez solz in kričanja!

Se opravičujem, če sem malo zašla a mogoče bo prav...

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?