|
RE: Jaz si zelo želim, on še ne 7.5.2007 21:29:38
|
|
|
|
ključek
|
živjo! ko sem brala tvoje besede, sem videla sebe v njih. pred cca. 2 leti sem imela isto težavo kot ti. jaz sem si na vsak način želela otroka, nazadnje sem že prov tečnarila, moj mož pa ni bil za to. nato sem to željo potlačila v sebi, ko pride mož z idejo, da pa bi imela otroka. potem sta se vlogi obrnili. on za, jaz proti. včasih sem se počutila v "dvoboju", ne pa v zakonu. nekako sva potem "prešla" to fazo, minil je določen čas in sedaj si oba želiva otroka. sicer bova še malo počakala, ker že zelo dolgo jem tabletke in se morm mal "spucat", a mi ni žal. stara sem 28 let, v zakonu sem doživela veliko lepih stvari, hodiva na potovanje, si privoščiva kino, večerjo zunaj.....sedaj bova začela z možem graditi hiško in sedaj prihaja tudi čas, ko si oba želiva otroka. kot so ti napisale že druge......če si želiš otroka le ti, potem to ni primeren čas za otroka. stara si komaj 23 let, uživajta še kakšno leto, pojdita na potovanje, zabavajta se.....saj uživaš tudi potem, ko imaš otroka, a verjetno ni več isto. kajti potem je otrok prvi, ne pa vidva in vajine želje. si ga vprašala direktno -dragi, jaz si želim otroka. kaj praviš ti na to? kakšno je tvoje mnenje? brez pogovora ne prideš nikamor, saj partner ne "vidi" v tvojo glavo, kaj si ti želiš, če mu ne poveš. to da ima 2 mlajši sestri je pozitivno, ni pa to razlog, da misliš, da bo vesel. vprašaj ga, to je moje mnenje. nočem biti nesramna ali kaj podobnega, upam, da nisi zamerila in mi boš odgovorila kaj meniš in kako se stvari odvijajo. ti pa iskreno želim, da čimprej postaneš srečka nosečka , če je to želja vaju obeh.
|
|
|