Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako poteka iui,je boleče? 7.5.2007 14:15:18
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Za mano je 5IUI postopkov in upam,da ti bom kaj pomagala,vendar nisme bila v LJ bila sem v MB. Poklicala sem vedno prvi dan M in na 5.dan M sem šla na uZ in tam dobila vedno zleno luč za klomifen.Ntao sem ga jemala 2x1na dan do desetega dne in nato je sledil UZ,da je videl pridelek.In nato glede na velikost se je za uZ odločal sproti včasih je malo dlje trajalo,včasih je prišlo do IUI kako je pač telo reagiralo na hormone. Ko so bili dovolj veliki folikli sem vedno zvečer ob 6 dobila stop in drugi dan po stop fraj in nato je partner šel zjutraj ob 8 in dal seme,jaz sem isti dan bila na vrsti šele ob kakih 1,da so mi naredili IUI.Prvo so me vendo dali na UZ,da so videli,če je bila ovulacijo in nato so mi v maternico z posebnim katetrom dali moževe plavalčke in po IUI sem na stolu počivala kakih 15.minut nato dobila recept za Dabraston in odšla lepo domov in čakala rezultat 14.dni.Nato pa vendo della test.Mene prvi štirje iUI niso nič boleli izgleda kot en ginekološki pregled,in je najmanj boleča zadeva in najmanj agresivna od vseh onih drugih recimo IVF in ISCI.5IUI pa me je ful hudo bolel ne vem niti zakaj?Jaz ti želim vso srečo tega sveta in naj vama vajin IUI prinese tako željeni rezultat. LP Mojca
|
|
RE: Kako poteka iui,je boleče? 7.5.2007 18:04:36
|
|
|
|
sonček33
|
Mojca9000, hvala za podatke, ki so prav prišli tudi meni. Držim pesti zate in te občudujem, ker imaš toliko volje. To drži pokonci tudi nas.
|
|
|
|
RE: Kako poteka iui,je boleče? 7.5.2007 22:16:43
|
|
|
|
lara light
|
Mojca9000, lepa hvala tudi iz moje strani. Vse dobro ti želim, Lara
|
|
|
|
RE: Kako poteka iui,je boleče? 8.5.2007 15:18:47
|
|
|
|
nana
|
mojca9000,hvala za odgovor,tudi jaz tebi želim vso srečo tega sveta in da bi čimprej zagledala te magične črtice ki si jih vse tukaj želimo videt. Jaz pa sem naročena na uz jutri,potem pa verjetno začnem jemat klomifen
|
|
|
|
RE: Kako poteka iui,je boleče? 8.5.2007 16:05:18
|
|
|
|
Sulfinija
|
Nana držim ti pesti,da vama rata. LP Mojca
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?