|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skutine palačinke
7.5.2007 8:10:24   
Strawberrie Cherrie
Kako?

Ker drgač bom orehove naredla...

Pa prosim hitro, ker grem zdaj v trgovino, da ne bo kaj pozabila.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Skutine palačinke
7.5.2007 8:17:10   
Anonimen
Jaz delam tako.Spečeš palačinke,to znaš a ne?user posted image Za nadev zmešam skuto,sladkor,vanilij,rozine,kislo ali sladko smetano.S tem namažem palačinke jih zvijem in dam na malo pomaščen pekač.Zlato rumeno jih zapečem in tik pred koncem polijem s sladko smetano.Kapiš?user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2007 8:31:48   
Špacka

Zmešam skuto, kislo smetano, jajce, limonino lupino, sladkor, namažem palačinke, zvijem, dam v posodo, polijem z mešanico mleka in jajca. Pečem 20-25 min.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2007 9:12:38   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Jaz delam tako.Spečeš palačinke,to znaš a ne?user posted image Za nadev zmešam skuto,sladkor,vanilij,rozine,kislo ali sladko smetano.S tem namažem palačinke jih zvijem in dam na malo pomaščen pekač.Zlato rumeno jih zapečem in tik pred koncem polijem s sladko smetano.Kapiš?user posted image

Ok, nesramna ravno ne rabiš bit....user posted image

Pač ne bom več kaj vprašala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2007 9:48:17   
total
Spečem palčinke,nadev: skuta,malo kisle smetane,1 jajce,vanilni sladkor,sladkaš po želji,limonina lupina,zmešam in namažem,dam pečt,polijem še z preostalo maso,če ni preveč gosta al pa saldka smetana.Dober tekuser posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5
7.5.2007 9:53:04   
eya
Čisto tako, kot je Total napisala.

Dalija se je pa hecala, saj vidiš, da je smajlija zraven pripopala...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

Neposredna povezava do sporočila: 6
7.5.2007 10:02:17   
N _ B
skuta
jajce
kisla smetana
sladkor
vanili sladkor
limonina lupinca
po želji: rozine, pehtran

Vse skupaj zmešaš. Če ločiš jajca in iz beljakov narediš sneg in ga na koncu primešaš nadevu, bodo palačinke bolj rahle.

Še en nasvet: vzemi nepasirano skuto, da zmes ne bo pretekoča. Drugače, pa dobro izpade, če daš npr- žlico instant gresa, če je pretekoče.

Preliv: kisla smetana in rumenjak.

p.s. hvala za idejo. To bo danes za kosilo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
7.5.2007 10:07:07   
Anonimen
Ja madona zdaj sem pa nesramna.user posted image Saj sem se hecala.Se ti opravičujem.

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.5.2007 10:52:28   
pajčolanka
delam enako-kisla smetana,skuta, jajce, sladkor, vanilij-včasih še limonina lupinica in rozine, samo jaz dodam zraven še droptine-nimam pojma zakaj samo tako jih je delala moja babica-sam ona je vedno delala po receptu iz ene kjnige jaz pa delam kar na oko. čez pa kisla smetana in sladkor, včasih še jajce vržem v kislo smetano in potem na gosto premažem. njamiiiiiii
london paris kako si ti fajna si me spomnala da jih bom naredla enkrat v teh dneh, verjetno v sredo ko bom mela čas.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.5.2007 11:15:11   
total
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Ja madona zdaj sem pa nesramna.user posted image Saj sem se hecala.Se ti opravičujem.

Sej ve ,da si se hecala,tebi itak ni za zamerit...user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.5.2007 13:19:06   
Strawberrie Cherrie
No, zjutraj sem bila totalno nap****!
Mogoče nisem prav odreagirala user posted image , se jaz tudi opravičujem.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?