|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nasi partnerji
6.5.2007 15:33:34   
lejca
Lep pozdrav vsem skupaj....

po dolgem casu se oglasam tudi na Upamo skupaj....minila sta 2 meseca po ss... z mozem sva zacela spat delati nauser posted image ...upava da bo slo na bolje....vendar moj namen ni bil pisanje o tem kako upava in upava...zelela bi samo opomniti nas vse ,da se zahvalimo nasim dragim za vso potrpljenje ki ga imajo z nami v teh dneh,tednih ,mesecih in letih ,ko z nami upajo na user posted image .Verjamem ,da jim je na trenutke prav hudo ..se posebej ,ko imamo te in one muhe ,ki se nam podijo po glavi.namenimo jim nekaj extra user posted image .

lp Lejca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nasi partnerji
6.5.2007 16:03:53   
emaa
lejca zelo vaju občudujem, da sta se tako hitro pobrala.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.5.2007 16:41:33   
koala
lejca pozdravljena nazaj. In res lepo da sta že polna upov in planov. Želim vama da bosta čimprej zagledala ti magični črtici in seveda da gre nosečnost srečno do konca.

In imaš prav, jaz že občudujem svojega možeka, ki me vedno zna potolažiti, ko sem najbolj na tleh.
Čeprav tudi oni trpijo, nam vedno stojijo ob strani in nam vlivajo moč in upanje.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2007 16:58:25   
nemrak
user posted image user posted image ,
lejca, želim ti, da vama čim prej uspe zagledati user posted image . Jaz sem imela ss konec novembra. Po dveh M sem ponovno zanosila in sem sedaj noseča 14t, tako, da naraščaj pričakujem novembra. Še vedno grem vedno s strahom na wc in vem, da se ga bom rešila šele ko bom v naročje dobila user posted image .
Ja, tudi jaz občudujem svojega user posted image , ker me je v teh 2,5 kar delamo 2 otroka moral še posebej prenašati!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2007 18:23:56   
natasarobi
pozdravljena lejca!
Ja, res, včasih pozabimo na naše partnerje, ki nam stojijo ob strani in nas tolažijo, podpirajo, predvsem, ko smo totalno na tleh. Ob vsem tem, pa imam občutek, da zraven še tiho trpijo.
Jaz moram tudi za mojega rečt - vsaka mu čast, ker vem, da velikokrat ni lahko z menoj....

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2007 19:14:17   
andreja2000
Res je,da včasih kar nehote pozabimo na naše partnerje,ki prav tako trpijo,pa nas kljub temu znajo tolažiti,ko naša bolećina nekontrolirano izbruhne na dan.
Resnično jim hvala,da nas prenašajo tudi takrat,ko smo težavne,da nas razumejo in bodrijo,če prav konec koncev tudi sami trpijo....

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2007 20:42:59   
DaisyE
Svaka čast našim user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glih dons me je spet skup sestavil!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.5.2007 20:51:10   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Svaka čast našim user posted image .          Res so zlati user posted image

Glih dons me je spet skup sestavil!

user posted image  marjetka za tvojgauser posted image  eno dobro user posted image

Pa, da te je po navodilih sestavu! user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.5.2007 20:56:32   
jooly
V bistvu res... zakaj se nam včasih zdi čist samoumevno, da bojo oni pa že nekak zgural vse te tegobe?!

Bravo za naše bodoče in že obstoječe tatkote user posted image .

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.5.2007 20:58:44   
DaisyE
Pa, da te je po navodilih sestavu!

user posted image user posted image user posted image  Bomo videli čez par dni...

Glih tehničen tip ni...user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.5.2007 21:02:08   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

user posted image user posted image user posted image  Bomo videli čez par dni...

ZAKAJ čez par dni - sem firbčna, k...user posted image  user posted image  user posted image
še eno takšno poznam!user posted image  user posted image  user posted image

Glih tehničen tip ni...user posted image user posted image user posted image

Saj je dovolj, da dobro pozna material user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.5.2007 21:09:54   
DaisyE
Čez par dni se glih prav vse anomalije pokažejo user posted image user posted image user posted image user posted image

In pri našmu poznavanje materiala nič ne pomaga, ko se loti sestavljanja, je čisto zgubljen - čeprav noče priznat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.5.2007 9:24:05   
soncek.djukelica
lejča, super da si ponovno med nami in da si odprla tale post! user posted image
Jaz sem se z svojim user posted image  ravno včeraj pogovarjala o moji user posted image ! Bila sem na IVF postopku in na dan punkcije,je tudi on moral biti tam, da da seme!user posted image   Takrat mi je rekel,da je vse o.k., včeraj pa sem zvedela,da je šel 2x noter,da opravi zadevo do konca! user posted image  
Zato mu svaka čast, vseeno mu ni lahko z menoj!
Za naše moške! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 7.5.2007 9:25:41 >

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.5.2007 10:07:43   
lana38
Tudi mojemu user posted image  je treba nameniti user posted image  , ker je res pravi user posted image . Zdaj lepo skrbi za kuhanje in domača opravila. Najhuje je pomivanje posode, vse drugo mu še gre. Pa tudi podpira me ves ta čas, ko mi je hudo.
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.5.2007 23:14:28   
jadrnica
user posted image user posted image user posted image user posted image
naši možki, fantje, partnerji so pravi carji. ampak res, se mi zdi, da dvojno prenašajo custveno breme, saj moj mene pokonci postavi ko sem na tleh, pa še sebe kar pogosto pokonci vzdiguje, saj smo ljudje in smo vsi krvavi pod kožo.
Moj mene vedno sprašuje, kaj sem kaj prebrala na RR , ali se mi ne zdi, da so same ženske tu gori user posted image user posted image user posted image ker moški itak nimajo časa na netu viset, ker se z nami ukvarjajo in nas bodrijo.

Hura za naše.user posted image user posted image user posted image user posted image res do so dobri, jih moramo zato večkrat malo bolj pocrtljat...

cau vsem slončkarjem.....

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?