|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   majčke xl, kakšne?
5.5.2007 22:25:49   
tipajaz
Ahoj, vprašanje za tiste, ki imate velika prsa, od D košarice naprej,

kakšne majčke nosite; kroj in barva ali drugače: na kakšen način skrijete ali pa kažete svoje oprsje,

še lani sem kupovala majce št. 44, krojene navzven, v katerih sem zgledala še bolj ogromna,
letos sem si na majice.si kupila eno črno, kratko, odštekano in se zelo fajn počutim,

torej, kako se oblačite ve?

Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: majčke xl, kakšne?
5.5.2007 22:40:15   
iva01
jz mam polet velik takšnih dekoltiranih majčk, pa če že glih mam joške zakaj jih nebi DISKRETNO povdarlauser posted image user posted image user posted image , večinoma pa so to majčke na V izrez, kroje pa nosim različne, najrajš mam pa takšne stelirane, druga pa so mi ful šponske majčke ki jih lahk nosiš za bol fine priložnosti ki imajo skrit korzet, torej takšne ki te mal stisnejo in zdvignejo oprsje in jih lahk nosuš brez modrčka.drugač pa so mi všeč tud razne tunike ampak ne maram da so glih ful široke.

(odgovor članu tipajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2007 23:46:26   
* Mateja *
Blagor vam, ki vam ni teba nosit petktat podoloženega in trikrat podkovanega modrca! Bi lohkor dale malu meni!!

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2007 11:28:55   
Kalamaki
Ponavadi telirane, izrezi pa zelo različni - v ali pa malo bolj globok o. Imam pa samo D košarico, sicer pa obsega zelo slaba 75 in če je majčka preveč ozka se mi zdi, da so me same joške, kar mi pa ni všeč. Mah, saj nikoli nismo zadovoljne s sabo.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2007 11:51:41   
Anonimen
Večinoma telirane na V izrez. Pa ne ful kratke, k mi to ni všeč, malo čez pas mora bit.
Barve mam pa rajš temne. Največ črne, temno modra, vinsko rdeča, temno rjava, olivno zelena, petrol zelena....
Pa enobarvne, lahko z kakšnim motivom natisnjenim, sam redko.
Tunike mi pa ne pašejo.

(odgovor članu Kalamaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.