Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: prvi čevlji - še kje razen ciciban?? 8.5.2007 19:05:52
|
|
|
|
pinki3
|
Meni je fizioterapevtka rekla, da morajo imeti ceveljci mocno oporo zadaj, biti malo visji in imeti dobro gibljiv podplat - firma pa ni pomembna.
|
|
|
|
RE: prvi čevlji - še kje razen ciciban?? 8.5.2007 22:37:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika Mi smo tudi kupili cicibanove copatke, pa jih sploh ni marala, po sem pa naročila te čeveljce, ki po prebranem zgoraj izpolnjujejo vse pogoje, so totalno mehki, široki, ravni znotraj, mala jih ima zelo rada, še sama pokaže, da bi jih obula in res lepo hodi v njih. http://www.svetobutve.si/trgovina/artikel/31584 Cena pa je proti cicibankam tudi krasna, kliknite na fotko, se poveča in pokaže v dveh pogledih No, točno te smo mi kupili in so super!
|
|
|
|
RE: prvi čevlji - še kje razen ciciban?? 8.5.2007 22:41:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bejba Splišni, v katerem Merkurju, a na Rudniku? Bi šla pogledat, so meni tudi všeč. V Kranju, ampak saj jih imajo najbrž v vseh Kopitarnah v Merkurjevih centrih.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nadomestna in dopolnilna komunikacijaOktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.