|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spol dojenčka
18.10.2004 14:20:40   
bivka
Drage mamice,

zanimajo me vaše izkušnje.:muca:
So se zdravniki kaj zmotili, ko so napovedali (100%)določen spol?

Meni je zdravnik povedal, da lulčeka ne vidi in da bo najverjetneje punčka.
Ima katera podobno izkušnjo?:sloncek:

Kako zanesljiva je izjava mojega zdravnika? Se ne upam zanesti, ker sam ni bil siguren.

kaj pravite ve??

lep pozdravček
od
najsrešnejše :nosecka: in njene-ga :duda: (21t5d)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spol dojenčka
18.10.2004 14:29:18   
NinKa
Joj znane so mi te izjave, ne vidim lulcka puncka bo! Je povedal v 21 tednu pa pol isto v 25t. in isto v 34 t. pa cist na koncu je nekaj javkal da bo puncka. Ok, bo pa puncka!

Danes imam 9,5 mesecnega fantka! Jaz, ce se bom noseca, sem rekla grem na 3D UZ. pol bom zihr.To na G. pa se ne zanasam vec, ceprav pa moram dodat, da mi je na nuhalni dr. Strahova v 12 t. rekla, da bo fantek, ampak 100% pa v tej starosti ne more povedat!

Saj je vseeno kaj bo, sam da bo zdravo. Ce pa nakupujes, pa naredi tako,da kupujes v nevtralni barvi! Bez, belo, rumenkasto,...pasteli!!!

(odgovor članu bivka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spol dojenčka
18.10.2004 14:32:55   
sa
Meni je moja G.prav napovedala,je res da mi je sele v 7.mesecu povedala,prej ni bila sigurna,lp:sloncek:

(odgovor članu bivka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spol dojenčka
18.10.2004 15:25:13   
dory
Jaz sem vedla od samega zacetka da bo fantek..intuicija..potem je tudi uz pokazal tako, ceprav je bil vmes tudi enkrat puncka ker se je tkooo skrival..tako da mislim, da se na uz-ju kar fino vidi...

(odgovor članu bivka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spol dojenčka
18.10.2004 17:57:57   
Pupica
Do 5 meseca smo mel :modri:, od 5.naprej pa :roza:.Rodil smo :roza::duda::roza:!
:muca:

(odgovor članu bivka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spol dojenčka
19.10.2004 14:37:19   
Anja167
Pri nas je bilo podobno kot pri Nini21. Ga je G 5 minut lovila po UZ, da je ujela tisti cofek. Jaz sem pa mislila, da hoče slikati obrazek. Potem mi je bilo kar malo smotano, da ga je toliko časa butala, da se je prav obrnil. Midva z možem sva jo namreč prej samo hecala, a bo čist zares :modri:

(odgovor članu bivka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?