|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kt in čakanje
18.10.2004 13:03:00   
saba
pozdravljene
mislila sem , da me bo čez vikend kaj prijela dobra volja, pa me je kar izpustila.:(:(:(:( Tako da sem vsa :( in še ko zjutraj pogoltnem tabletko KT, sem pol še cel dan slabe volje:(:(:(:(

le kdaj bom lahko spet delala na :duda: in veselo čakala in trepetala ali bom zagledala:modri::roza:

uffa kako se vse skupi vleče. Komaj sem začela z KT za 3 mesece......
aja koliko časa pa moram potem počakati preden začnemo zares :sloncek: za :duda:?
kakšno bedasto vprašanje, najprej bo treba na pregled ce je tista :hudicek: cista šla stran:((:((:((:((

jooooojjjjjjjjjjjjjjj:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

kdaj bom :nosecka: nikoli!!!!!!!!!?????!!!!!:grrr::grrr::grrr::grrr:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kt in čakanje
18.10.2004 13:13:18   
biba77
saba!!!!

Bos, bos !!!!!!
Poglej, zdaj lahko uzivas :racka: (v vsem, cemur bi se pac v nosecnosti odpovedala, pa ceprav z veseljem), zacele so se trgatve, pol bo Martinovo, potem decemberska nakupovanja za svoje bliznje in potem bo novo leto in po novem letu bo KT ze konec.
Z dragim si kaj privoscita (sama ali s prijatelji), idita kam praznovat Novo leto (eksotika :morje: , tujina ali kam blizje na morje ali v gore :kuza: ).
Si ze skoraj pozna, ce hoces vse splanirat. Tako bos zagotovo za nekaj casa odmislila, kar te zdaj tare. Ok? :)

Potem pa bo pregled ok in za Valentinovo bos dragega razveselila z novicko :modri:. Kaj pravis? Bo to v redu plan (glede na okoliscine)?

Glavo gor! :rozica:

:miska:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kt in čakanje
18.10.2004 13:19:02   
saba
hvala biba77

saj ko tako napišeš se zdi vse tako hitro tukaj.......hvala ker me tolažiš, sam sem tako :(, da najraje bi preskočla martinovo, prespala novo leto in pozabla na valentinovo.

čisto sem:((:((:((:((:(( se mi zdi, da ne bom nikoli :nosecka: saj prihajajo problemi en za drugim in me ne pustijo na miru. Kot da sem kalamit. Vse name.

ufffaaaaaaa, pa še ponedeljek je komaj, pa oblačno zunaj, vsak čas se bo dež ulil.
Jooojjjjj kako se smilim sama sebi, prav na živce si grem8)8)

no hvala bo že.....danes al jutri grem k frizerki se malo razvajat.....

saba

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kt in čakanje
18.10.2004 13:28:56   
biba77
Heeeeej!

Ne tak crnogledo!! Res bo hitro vse minilo. Vsi problemi, ki se zdaj pojavljajo, bodo minili, ti pa bos mocnejsa, zdrava in pripravljena na pikico!
Glej 8) , boljse, da so to cisto nasli zdaj, kot pa na zacetku :nosecka:. Takrat bi se pojedla, ce bi se kaj zgodilo, ne?

Glej, ponedeljek je ze vec kot pol mimo, da pa ne bo tako mracno pri tebi ti posiljam soncka in :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: !

Pa tak, kot si rekla: k frizerki; na kako :kava:; v kino; na kopanje - evo pa ze mas plan do sobote, ko bosta imela s tvojim cas za nove podvige. Saj se imata tako tudi rada. Zdaj imas cas samo za vaju :love: :love: :love:!!

Pa malo za nas, a ne?!?

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kt in čakanje
18.10.2004 13:45:56   
Kinokija
Če sem jaz slabe volje, ne grem nikoli k frizerju oz. spreminjat svojega videza, ker me potem še to zdepresira.

Drugače pa sva na istem, tudi jaz imam zeleno luč za :sloncek: za :duda: šele po 1.1.05, tako da nisi edina, ki čaka. Jaz se zamotim že z 1.11. ko bo praznik, pa sveče pa no, da se neki dogaja. Pol pa itak vse mrgoli od božičnega vzdušja....:angel::darilo: Minilo bo kot utrinek, boš videla.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kt in čakanje
18.10.2004 13:53:53   
saba
Kinokija

ne bom si spremenila frizure, sam mal da me postriže ker mam čisto suhe š****, da se mi vse nekam zapleta....sam meni je lepo it k frizerki, ki mi pol še razne kure za lase da gor, pa masažica...mmmmmm

jaz sem še vedno :(, ampak sej tako in tako ne morem nič narediti, tako je in pika. Samo sprijaznit se moram, da pač nisem ena od unih, ki ko se spomnejo za imeti dojenčka, da imajo takoj naslednji mesec. Jaz sem pa v to upala celo moje življenje. Zdej pa me tepe.:((

bo že, punce moje drage, važno da vas imam, da se razpišem in zjočem...pa da vidim, da vam ni vseeno zame.

Tudi jaz mislim na vsako od vas, čeprav zadnje dneve zaradi gužve v službi sem bolj malo akrivna.

vsaki pošiljam eno:rozica:......

no danes ponedeljek; se bo javila katera z lepo novico. Upam da bo ta teden poln novih:nosecka:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kt in čakanje
18.10.2004 14:08:39   
simonas
Saba, ne nam zdaj obupat no... Saj vem, da je hudo, ko te vse tepe z vseh strani, a kljub temu bo napocil cas, ko bos tudi ti :nosecka: in se bos veselila dne, ko bos v rokah drzala drobceno štručko:duda:.

Saj vsi pravijo, da je letošnje leto nesrečno, ker je prestopno... Pa te morda takoj na začetku drugega leta že čaka sreča - lepo spakirana iz zavita...

Drži se, imej upanje in boš videla da bo...

Simona

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kt in čakanje
18.10.2004 14:15:06   
Anitka
Hoj SABA!

Ne bit žalostna, boš videla kako bodo ti trije meseci minili. Sploh ker se počasi približuje praznični mesec, mesec december:sloncek::sloncek: Še prej pa je tu martinovanje, pa noč čarovnic, potem pa Miklavž, Božiček, dedek Mraz, Novo leto in kot je že napisala Biba 77, boš ob prazniku zaljubljencev dragega presenetila z najlepšim :darilo: z novičko o :modri::duda::roza:

Tako da izkoristi tedne, ki so pred tabo!Pojdi ven, počni stvari, ki jih kot :nosecka: ne boš "mogla", žuriraj, spij kak kozarček več - pa ne mislim, da postani pijanka 8);) Morda je čas za kako spremembo, pa najsi bo to nova frizura, nova barva v laseh, nabavi si najbolj seksi oblačilca, visoke petke in bodi seksi za tvojega predragega (pa ne mislim s tem, da sedaj nisi, da ne bo pomote;) ) Skratka uživaj, izkoristi ta čas maksimalno, zabavaj se, potem po KT pa kar sproščeno :sloncek::sloncek::sloncek: brez testov za O, brez BT, brez računanja in držim :miska::miska::miska: da boš kmalu srečka :nosecka:

Anitka:metulj:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kt in čakanje
18.10.2004 14:15:32   
saba
simona

da bi se ti besede pozlatile in da bi vse tukaj iz RR, ki si tako zelo želimo :nosecka: dobile vsaka čisto svojo pikico:duda:

lp
saba:rozica:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kt in čakanje
18.10.2004 14:18:50   
saba
hvala antika

sej res sem se zadnja dva meseca kar malo zapustila....brez frizure, nič se več ne naličim, oblačim se kar neki, da nisem naga, seksi perilo je nekje založeno...ufffa kako sem ratala brez vezna......torej dekleta akcija......

naredim konec temu jokanju in smiljenju. Zdej je kar je. Komaj čakam da mi mine ta M. da spet :sloncek::sloncek: normalno

hvala vam res......:ups::love::ups::love::ups::love:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kt in čakanje
18.10.2004 14:29:57   
Neža81
Saba!

Ja, a ti posodim kako uniformo? Jaz mam ta teden O dneve in že cel dan študiram, kaj bi si novega izmislila glede uniform, ker je drugač tako napeto ko grema :sloncek::sloncek::sloncek:, pa še točno vema da hopsama zaradi :duda:. Morš si malo popestrit te dneve, da nea skoz študiraš na :duda: in si napeta. Meni je G rekla da to sploh ni res, da bi naj med O hopsal vsak drugi dan ampak čimvečkrat, da se čimprej najde tista prava semenčica in da odpotuje tja, kamor pa č more. Tako da bom jaz jutri š emed malco domovo k mojmu letela na :sloncek::sloncek::sloncek:, :)-:)-.

Saba, enkrat bo že. Jaz sem tudi bila žalostna, ko sem dobila M:hudicek:, zdaj pa grem v drugo rundo k novim zmagam naproti.

Boš videla da bo tako kot meni in ostalim tudi tebi uspelo, da boš lepa :nosecka:.

LP, Neža

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kt in čakanje
18.10.2004 14:32:09   
Anitka
TAKO JE DEKLETA SHOW MUST GO ON.........:sloncek::bravo::sloncek::bravo::metulj::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo:

Anitka:metulj:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kt in čakanje
18.10.2004 14:34:11   
saba
neža, midva sva parkrat s smetano se igrala in ravno v tistem mesecu so se pokazale :modri::roza:

:ups::ups::ups::ups:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kt in čakanje
18.10.2004 15:12:23   
biba77
hmmm, smetana, med, eurokrem, puding, ... pa se se nic ni prijelo. Mogoce moram kaj kislega probat. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?