|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dolgolase bjonde
4.5.2007 13:38:57   
Maleal
Kako skrbite za svoje lase,da zdledajo lepo,niso razcepljeni s suhimi konjicami?Jaz sem se prej barvala v barvo melancane in je bilo ok,zdaj pa sem se začela barvat na svetlo,par krat me je frizerka poplajhala,zdaj pa imam ful suhe konjice las,bolj sem svetla,bolj so suhiuser posted image ,postrigla sem se kar nekaj cm,a nobenga napredka.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dolgolase bjonde
4.5.2007 13:41:15   
Anonimen
Ja, pri blond se to ful bolj vidi. Jaz sem se zato zdaj raje v temneje pobarvala pa imam takoj neverjetno lepše lase. Aja, pa še kremo za lase, na kateri piše, da slamo spremeni v svilouser posted image , sem si kupila. Pa danes še Regenschirm (dežnik) lak za lase, da lasje ne vlečejo vlage nase. Tudi to naj bi pomagalo lepšemu izgledu las.

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.5.2007 13:44:44   
Anonimen
nehi se plajhat :) plajh ful suši lase. al pa v eno štacuno zavij pa mal posezi po raznih peparatih za suhe lase, razne maske, pa za konice razne vodice in oh in sploh

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.5.2007 13:45:29   
Anonimen
Jaz sem že naravno blond, delam si edin svetlej pramene. Razcepljenih las nisem mela še nikol, frizer pravi da zato ker imam tanke lase.
Uporabljam pa redno regenerator pa 2xmesečno na konice masko za poškodovane lase.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.5.2007 13:59:02   
srki
Jaz sem se ravno iz tega razloga pobarvala na rjavo, sedaj pa si puščam naravno barvo las, barvala se nisem že več kot eno leto,  še malo, pa bom "naravna" in lase so se mi res izboljšali. Rada bi samo nekaj takega, kar je omenila Splišni, da bi bili lasje bolj svilnati, pa ne najdem nobenega takega izdelka. Prosim, pomoč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.5.2007 14:02:27   
Maleal
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni
. Aja, pa še kremo za lase, na kateri piše, da slamo spremeni v svilouser posted image , sem si kupila. Pa danes še Regenschirm (dežnik) lak za lase, da lasje ne vlečejo vlage nase. Tudi to naj bi pomagalo lepšemu izgledu las.

Kje pa si to nabavla??

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.5.2007 14:05:46   
Taula
Jaz sodim v ta rang.user posted image

Lase si umijem z šamponom za barvane lase, nato dam gor balzam za ene 10 min, pa masko za lase za ene 15 min-30 min.
Ko jih likam dam gor eno kremco..in rezultata..lase so se mi ful izboljšali odkar uporabljam maske. Prej sem imela štrenaste in razcepljene.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.5.2007 14:08:29   
srki
Pa saj jaz si dam tudi balzam, pa niso še tako lepe videti. Bom tudi jaz poskusila s kakšno masko.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.5.2007 14:25:19   
mmž
Jaz si jih tud brvam, za piko na i mam pa še skodrane po naravi. Tak da mi ne pomaga sam regenerator in maske ampak si na oprane lase dam še par kapljic silikona. Reče se mu KLAS REVITAL, proizvaja pa ga LEK! 100% boljše konice!user posted image
Prodajajo ga pa v vseh boljše založenih trgovinah in drogerijah.

Dokler ne postaneš mami ali ati, ne poznaš pravega pomena besede LJUBEZEN!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.5.2007 16:16:06   
2 Sraki
No jaz tud padem v to kategorijouser posted image .

Mam pa po vrhu še "konjsko grivo", kar pomeni zelo debeli in zelo zelo suhi lasje (v osnovi že, kaj šele ko jih barvam.

Recept, ki sem ga po dolgih letih dojela, je tale. Barvam nikoli več kot samo narastek, torej nikoli čez cele lase. Na pol leta si dam samo dodatno še par pramen, da popestri barvo, vendar res zelo malo (blanž namreč še bolj izsuši lase kot pa barva).

Ko si lase umijem, si jih najprej malo zavijem v brisačo, da malo posrka vodo, nato pa na njih dam izdatno količino maske (od Pantena - Intensiv Regeneration; je res najboljša vsaj za moj tip las). Masko imam vedno gor vsaj pol ure, raje pa kar celo uro. Nato si jih izperem in zopet osušim z brisačo. Nanesem nanje nenormalno količino silikonskih kapljic (od Lek-a) in zravnam. To je ena in edina varianta, ki pri meni resnično deluje. Naj pa omenim, da je pomemben tudi način sušenja, ker če se ne sušim z enim hudim sušilcem, za ravnanje las, potem sem kljub vsemu trudu še vedno ptičje strašilouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mmž)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.5.2007 19:59:17   
Anonimen
Ja, točno to, Zvončica in Peter pan (ali kaj že), imaš prav. Od fena je ogroooomno odvisno. Jaz imam zdaj enega  bolj močnega, ki ful piha, in je neprimerno bolje kot prej, ko sem imela vročega in je zelo malo pihal.

Tiste zadeve pa kupim v Müllerju.

(odgovor članu 2 Sraki)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.5.2007 15:30:36   
Annny
Jaz imam dva preparata za blond lase od Redken in silikonske kapljice.
Nikoli nimam problemov s suhimi lasmi, res je pa, da nimam dolgih, ampak kratkega paža.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.5.2007 18:13:52   
blue sky

Jaz uporabljam Tigijev šampon za blond lase, balzam in masko iste firme, ki jo pustim na laseh kakšnih 15 minut. Po uporabi so lasje ful mehki in gladki, pa še lepo dišijo. Meni je tudi to pomembno, da se dajo fajn razčesat, ker imam drugače ful suhe lase. Po likanju si konice namažem z Glisskurjevim fluidom za suhe in razcepljene konice, včasih pa uporabim tudi olje za lesk las.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?