ronja
|
Ne. S tem čustvom sem opravila, ko sem bila mala, ko sem bila ljubosumna na brata (sicer precej upravičeno, ampak takrat sem si razčistila, kako in kaj in od takrat naprej nisem imela nikoli problemov s tem). Je pa tudi res, da moj ljubi ni ravno človek, ki bi te nalašč probal delat ljubosumno. Čeprav nisem bila niti pri bivšem, ki se je včasih dobesedno trudil, da bi bila, ker se mu je to zdelo dokaz ljubezni in se je matral pa matral, pa mu ni ratalo . Nekak si zaupam, da sem kolikortoliko ok (recimo, da nisem nič slabša od drugih, pa mene ma rad, drugih pa ne, torej sem avtomatično v plusu) in če kaj ni ok, da mi bo povedal. Torej, če ne reče nič, da ga kaj moti in mi pove, da mu je kaj všeč, se nekak nimam prav dosti za sekirat... Vem, da ni tip, ki bi padal na poceni fore, da rabi precej, da mu je kdo všeč in mislim, da bi to opazila, če bi se to dogajalo. Njegova prejšnja punca je luštna in simpatična, vsaj meni, vendar nimam pojma, zakaj bi morala bit ljubosumna nanjo... Bi mi bilo pa po moje tudi ravno ko kosovo polje, pa če bi hodil prej z mis sveta, saj valjda ni z mano samo zaradi postave! Potem bi me zdaj že zdavnaj pustu, ko sem tak trebušček dobila Vem, da mu lahko dam marsikaj, kar mu nobena druga ne more in verjetno je zato z mano... Dokler ima ta svoj zaljubljeni pogled v učkih, res ne bom ljubosumja zganjala... Vem, da je on všeč precej puncam, vendar se s tem res ne mislim obremenjevat! To je kvečjemu kompliment zame... In seveda mi je prav hecno, kako se katere trudijo, hihi... Punce, žal, prepozno...
|