|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubosumje
4.5.2007 14:19:11   
mmž
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

[Krisus božji..ene bi pa res rade dece dobile frišne iz trgovine..da se ga še nobena prej ni dotaknila.user posted image

A to pa zdej spet ne...........mal pa že mora vedet za kaj se gre..............poskusni zajček pa tud ne bi rada bla..........user posted image

Dokler ne postaneš mami ali ati, ne poznaš pravega pomena besede LJUBEZEN!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.5.2007 16:22:19   
divadana
srki, taulauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja ma ko ena zmešanka sem študirala o teh njegovih bivših, k dve poznam... in tko in sem bla kot en psiho...
IN JE BLO GROZNO in je še sedaj malo
AH, **** jih gleda

prav imate, posvečati se moram partnerju in ne rabit energijo za te neumnosti... sam kaj, vsake tolko časa me zavede??

ZDRAVILO PROTI TEMU:
prišteješ do desetuser posted image  in potem pozabišuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil divadana -- 4.5.2007 16:23:50 >

*ljubi nežno kot nebo ljubi zemljo*

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.5.2007 23:35:03   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divadana)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
5.5.2007 3:47:01   
Anonimen
Sem ljubosumna, vendar ko je kaki razlog.. Da ga kakšna ženska požira z očmi user posted image

Sem bila pa na začetku zveze katastrofalna, ljubosumna sm bila samo če je pogledo malce bek.. user posted image Hvalabogu je minlo kar hitrouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
5.5.2007 9:30:43   
snake
divadana, točno si zadela point.......jaz sem ista, samo meni ne pomaga prešteti do deset včasih. tudi jaz kot ti sem bila kot nek detektiv na začetku, tuhtala sem, povezovala,,,,uglavnem en kup časa in živsev sem zapravla mislim da brezveze...
a ko to pišem še vedno v nekaj dvomim, booooooo, moram najt bolj zahtevno službo da ne bom imela časa bit tle gor in o tem razmišljat!!!samo delat, delat delat....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
5.5.2007 10:48:11   
divadana
snake...

to je malo bolano, vem...
ampak tako je!!
sem že mislila da sem edina....user posted image

SAMA TUDI TUHTAM, se predstavljam kako je blo kaj so delali kam so hodili...

pa čeprav je bil bolj ženskar in je imel veliko žensk... Mi je rekel da nikoli v življenju še ni bil zaljubljen, da je ljubezen spoznal z mano.... To mi olajša!! Ampak vseeno, kadar se spomnim, mi gre dobesedno za kozlat, k me tko stiska v trebuhu!!!user posted image

Ok, jih ima 28 in jst 22 pa sva skor dve leti skup...
morm razumet da je dal svoje skoz...

Ampak to ni prav, upam da nama bo minilo, a??
Kaj rečeš, snake??

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 31
5.5.2007 10:56:36   
snake
joj, mene isto, ko pomislim, najprej me zrazi, potem pa na bruhanje mi gre...
grozzzzzzzaaaaaaaaaaaaa.................

mene to tišči ker moj je končal z bivšo ne ker se nista več ljubila, ma zaradi drugih stvari, ki ne morem zdej tle pista.....

vem da me ljubi, a vseeno si ne morem pomagat, žau,,,,,,,sej bo

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 32
5.5.2007 15:21:35   
divadana
najbolje da rešiš strahove... sama veš kakšne te mučijo!!

Sama vem da je moj preboleval bivšo še ko sva midva začela, pa čeprav nista bila več skupaj dve leti!! In seveda me je takrat zelo bolelo še posebej enkrat ko me je poklical po njenem imenuuser posted image  GROZA!!!!!

Mislim da bi si morala res uzet čas, dobro stvar razčistit sama pri sebi in si enkrat reči dost NI vredno...

Ali pa imam enostavno preveč časa in potem študiramo take neumnosti!!!
IN SE MORIMO!!!

So trenutki ko se zamislim in me začne tiščati v želodcu in si mislim pa zakaj to??? Ma kar neki???!!! Zakaj se morim z nekiki bišimi...
pa fora je v tem, da mi ženske damo bivše res na stran, tipi pa ne...

NI VREDNO!!user posted image

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 33
5.5.2007 18:48:38   
Sita
Bila sem ljubosumna, malo, sedaj pa že dolgo ne več. Zakaj? Ker mu povsem zaupam. In zato - ker on ni moja last, pač pa sam svoj.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 34
5.5.2007 22:12:27   
Anonimen
Uuuh, jaz sem tud bolestno ljubosumna ... bila. Zdaj nisem več, ker ga tud rada nimam več tako. Pa ne ve  zakaj ne. 

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
5.5.2007 22:20:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Uuuh, jaz sem tud bolestno ljubosumna ... bila. Zdaj nisem več, ker ga tud rada nimam več tako. Pa ne ve  zakaj ne. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
5.5.2007 22:21:51   
Anonimen
Nati,kaj je danes s teboj,je kaj narobe?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
5.5.2007 22:25:15   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ma ne morem si pomagat. Kako se človek s svojim tipkanjem izda......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
6.5.2007 19:47:54   
srki
Mater, nati, ti si pa še hujša od Poirotauser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
6.5.2007 20:08:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Poirotauser posted image user posted image .

Ni zakon stari??? Vse dele vem napamet..moj mali pingvin user posted image   user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
6.5.2007 23:39:56   
Tanyka
Bolano ljubosumnauser posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
7.5.2007 23:08:51   
ronja
Ne. S tem čustvom sem opravila, ko sem bila mala, ko sem bila ljubosumna na brata (sicer precej upravičeno, ampak takrat sem si razčistila, kako in kaj in od takrat naprej nisem imela nikoli problemov s tem).

Je pa tudi res, da moj ljubi ni ravno človek, ki bi te nalašč probal delat ljubosumno.user posted image Čeprav nisem bila niti pri bivšem, ki se je včasih dobesedno trudil, da bi bila, ker se mu je to zdelo dokaz ljubezni in se je matral pa matral, pa mu ni ratalouser posted image .

Nekak si zaupam, da sem kolikortoliko ok (recimo, da nisem nič slabša od drugih, pa mene ma rad, drugih pa ne, torej sem avtomatično v plusu) in če kaj ni ok, da mi bo povedal. Torej, če ne reče nič, da ga kaj moti in mi pove, da mu je kaj všeč, se nekak nimam prav dosti za sekirat...

Vem, da ni tip, ki bi padal na poceni fore, da rabi precej, da mu je kdo všeč in mislim, da bi to opazila, če bi se to dogajalo. Njegova prejšnja punca je luštna in simpatična, vsaj meni, vendar nimam pojma, zakaj bi morala bit ljubosumna nanjo... Bi mi bilo pa po moje tudi ravno ko kosovo polje, pa če bi hodil prej z mis sveta, saj valjda ni z mano samo zaradi postave! Potem bi me zdaj že zdavnaj pustu, ko sem tak trebušček dobilauser posted image Vem, da mu lahko dam marsikaj, kar mu nobena druga ne more in verjetno je zato z mano... Dokler ima ta svoj zaljubljeni pogled v učkih, res ne bom ljubosumja zganjala...

Vem, da je on všeč precej puncam, vendar se s tem res ne mislim obremenjevat! To je kvečjemu kompliment zame... In seveda mi je prav hecno, kako se katere trudijo, hihi... Punce, žal, prepozno...user posted image

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?