|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čep
18.10.2004 7:42:32   
Tinca7
Dobro jutro vsem!

Včeraj zvečer sem začela dobivati popake, ki miram rečt, da so bili dokaj redni; na cca 15 min. Midva sva že počasi spakirala mojo boršico in pripravljala vse dokumente, ko so se popadki končali:zmeden:. Potem smo sklepali, da so bili pač lažni, saj imam še 3 tedne do PDP. In tukaj je vprašanje. Ali se je vsem otrebi čep, ali ga mogoče kakšne sploh ne opazijo? Danes me že spet prav lepo ščipa v križu in trebuhu, in me res zanima, če je možno da je to že to, ali imam spet samo tako močne in redne lažne popadke :ups:.

LP, Tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čep
18.10.2004 8:10:47   
Jančika_
Jaz nisem opazila nobenega čepa, sem pa popadke dobila dva dni pred rokom in to takoj na 3-5 min, spremljane z drisko, tako da lako da je bil kje, pa ga pač nisem opazila. Rodila sem 6 ur po prvem popadku.

Če misliš, da bi to lahko bilo to, se pojdi pokazat v porodnišnico.

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čep
18.10.2004 8:16:26   
tina.nika
Jaz pri sebi nisem opazila nobenega cepa. Mi je pa voda odtekla 11 ur preden sem rodila in nisem imela nobenega svojega popadka. Tako da ce si v dvomih pa pojdi k G da te pregleda.
Lep porod in veliko veselja z :duda::angel: ti zelim
Tina:sloncek:

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   čep
18.10.2004 9:21:27   
anaj
Meni je čep odpadel tri dni pred popadki. Opazila sem ga, ko sem šla na stranišče. :nosecka:

ANAJ:rozica:

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   čep
18.10.2004 9:31:55   
beba76
Meni sta se oba poroda začela z odtekanjem vode, nikdar pa nisem opazila, da bi se mi otrebil čep. Tudi svojih popadkov nisem imela nobenkrat, sem šla kar na umetne...
Ti pa tri tedne pred PDP že lahko kaj pričakuješ, zato se raje idi pokazat v porodnišnico ali k svojemu G.
Čimlažji porod ti želim!

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   čep
19.10.2004 17:25:33   
Annny
Tinca7, ni nujno, da so to lažni popadki- če ne prenehajo, gre lahko že zares:) Jaz popadkov sploh nisem čutila, pa vseeno jih je CTG zabeležil kot 'močne' že 2 tedna pred PDP. No, rodila sem potem 1 teden pred PDP.
Aja, kar se čepa tiče: jaz ga pri sebi nisem opazila, le 1 teden se mi je vsak dan izločila velika količina sluzi, na koncu pa kake 3 kapljice krvi..tako je bilo.

Lp in lep porod ti želim:rozica:

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?