|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč prosim!!
3.5.2007 20:19:20   
Anonimen
Zdravo punce.

Jaz mam eno vprašanje... Prvi dan zadnje M sem imela 31. marca, torej bi zdaj že mogla M prit. Drugače imam M redno, na 28-29 dni... Že kak teden me zvija spodaj, danes popoldan sem naredila test in je bil negativenuser posted image
Zdaj me pa zanima, če bi test mogoče morala delat zjutraj in kateri test je najbolj zanesljiv?
Zanima me pa tudi, če nosečnice kljub temu, da nimajo M zvija, ko bi jo morale imet?

Hvala za odgovore!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč prosim!!
3.5.2007 20:43:09   
Anonimen
Jaz sem imela prejšnji mesec isti problem. M je zamujala 16 dni. Test negativen. No pol je pa le prišla, zvijalo me je ful.
Je pa zdej že dvakrat prišla po 28ih dneh, za par dni(prej samo 2dni), prej je pa hodila na 30-32 dni. Tako da sem kar vesela, možno da se je mal vse skupi porihtaluser posted image .

Počakaj še par dni, če je ne bo pa naredi še en test. Čez kakšen teden recmo.

Želim ti da ne pride in da si samo prezgodaj delala test in da zagledaš debel user posted image .

Test je pa fajn Baby check mini(dobiš dva), pa first sign mi je tud všeč.
V bistvu je pa vseeno kakšen test delaš. Če si noseča ti bo vsak pokazal user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2007 20:46:50   
Anonimen
Hvala Karin!!

Jaz tudi ful upam, da sem nosečka, sploh ko zamuja je tak hudo, ker sem v dilemiuser posted image
Pa saj vse veste o čem govorimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2007 21:26:07   
stunfek
Ja, anonimna...meni se je to letos že dva krat zgodilo...da je zamujala in sem upala. Na žalost je potem prišla tečka :)
Vsekakor delaj z jutranjim urinom in roko na srce, če bo negativen potem najverjetneje nisi nosečka. Držim pesti. Poročaj. user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2007 13:43:01   
Anonimen
Dobila sem Muser posted image user posted image

No, pa naslednji mesec!

Vsem, ki se trudite vam želim, da bi čimprej zanosileuser posted image

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?