Bety
|
Punce, da se malo oglasim...:kava: Ne vem, če sem imela O ta mesec...vem, da me je trebuh hudo bolel v sredo, četrtek, petek...v petek zvečer mi je bilo tako mraz, da sem pod nujno šla pod vroč tuš, da se sagrejem in potem v posteljo...pojma nimam, kaj se z menoj dogaja...Danes sem merila vročino in končno imam zvišano(37,1)...do danes sem imela pa neverjetnih 36,4...in zdaj ne vem, ali to pomeni, da bo nastopila O ali pa da je že bila in se je začel izločati progesteron, ki T zviša?!?!...:zmeden::zmeden: Mislim, pa da nam tudi ta mesec ni ratalo...pa sem se že navadila na poraze...in to je najbolj žalostno... :(( :(( :(( :(( :(( Vam povem, kaj pravi psihologija?!?!...no, ko sem nam nekaj zgodi, premislimo ali je to tisto, kar želimo in če je, čutimo zadovoljstvo in ljubezen... če pa je to nekaj, kar nas ogroža, potem razmišljamo, ali to lahko spremenimo sebi v korist...če smo prepričani, da je sprememba možna, potem se jezimo in napadamo...če pa ugotovimo, da je položaj nespremenjljiv, po tem razmišljamo ali se mu lahko izognemo in poleg prisotnega čustva strahu poskušamo tudi zbežati...če pa ugotovimo, da je ta neprijetna situacija nespremenjiva in se ji ni mogoče izogniti, takrat smo žalostni in pasivni... Torej, kadar se nekdo jezi, točno vemo kaj misli (da se mu dogaja nekaj, kar je za njega neprijetno in je prepričan, da to lahko spremeni) in enako velja za čustvo žalosti in pasivnost, ki jo spremlja(dogaja se nekaj, kar mi ni všeč, ne morem ga spremeniti in tudi zbežati ne...) :ups: :ups: :ups: Moj, pa mi je v petek zaupal, da verjetno ima vnetje kožice na lulčku...boli ga, rdeče je,...in to samo, pravi, kožica...tako, da ni zmožen seksat že tri dni... In zdaj se sprašujem, če slučajno tudi jaz nisem dobila kakšno vnetje, ki sem ga sicer pozdravila do danes??!?! Pojma nimam, kaj naj si mislim, ker nimam izkušenj s tem... :zmeden2: Anitka...ti si pa zares optimistična borka...kljub vsemu večmesečnemu razočaranju, polna upanja in gre naprej v boje...znaš se pa veseliti vsakdanjosti... zato sem prepričana, da ti bo uspelo!:duda::sloncek: Vse druge, pa ste itak že :nosecka:, samo to še ne veste :sloncek::bravo: Imejte se lepo...:muca:
|