|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (124. nadaljevanje)
18.10.2004 6:39:00   
biba77
Hi, hi, hi, DOBRO JUTRO! :zaspan:

Zdaj sem pa jaz tudi prisla na vrsto!! :bravo::bravo::bravo: A, pa sem vas dobila - vse se spite, ha?
Jaz sem pa danes imela prevoz do sluzbenih vhodnih vrat, ker smo pripeljali 2 velika pladnja peciva :torta: - na vrh polna. Danes bo sladko v sluzbi. Bo tak hitreje minil ponedeljek. Ob :torta: in :kava: .

Tiste, ki se niste pokukakle ven: ne dezuje, je pa zeeeeelooo hladno, pred pol ure samo 1 stopinja! :(

No, jaz danes cakam svojo M, pa nimam znakov (jih obicajno nimam, tak da... :zmeden: ). Vceraj zvecer pa mi je bilo tako slabo, da sem bruhala. Ja, ja, saj vem, mogoce pa si 9nebesa - no, ne vem; sploh se mi ne zdi. Jaz mislim, da sem kaj norega pojedla (kako gobo :)-:)-:)- ).

Lep, dan vam zelim!!!

:miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.10.2004 7:15:55   
meeryana
Biba77, dobro jutro tudi tebi! A kaj praznuješ, ali je :torta: pecivo kar tako???
Če bi jaz bruhala, bi bila skoraj 100%, ker nikoli ne bruham......razen po alkoholu. Ne vem kdaj sem nazadnje tak bruhala, da bi bilo od hrane ali kake bolezni, res ne.

A je gledala včeraj popoldne katera film, ko si je ona FUUUUL želela otroka? Ne vem kako je bil naslov,....jaz sem vmes malo gledala in se kar nasmejala :)

Moja M :hudicek: se poslavlja te dni,...danes ali ju3 je že na poti.....mi pa v ponovne boje :sloncek::sloncek:.....

Kako ste kaj drage moje? Jaz sem enkratno....včeraj sva imela z možem tako uživancijo, mmmmmmm....danes pa pičima v Avstrijo po nakupih.....
Lepo se imejte in ne pozabite na naša nadaljevanja!!! :)

Vsem želim lepo ponedeljkovo jutro in ČIMVEČ nosečk!!!
9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

M:zajcek::kava:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2004 7:30:04   
Darja*
Lepo jutro tudi od mene!

Sem že kar budna, sedajle ob čajčku in na RR,....saj delali bomo pa potem ne?:bravo::bravo::bravo:
Ja moja M:hudicek: se je pa že pojavila, prikradila se je tako potihoma,.......ti packa,....včeraj dopoldan me je obiskala,......in neznosno me boli trebuh,....že dolgo ne tako. In danes zjutraj sem se zbudila, kot mesar,.......:grrr::grrr::grrr::grrr:vse sem popackala:((:((:((,...In danes moram spet poklicat v ambulanto, se naročit na drugo inseminacijo,.......ah joj,......spet vsi ultrazvoki in klomifen, pa stop inekcija,.......
GREMO V NOVE BOJE,.......in z vami mi bo lažje,....

HVALA VAM,......za vsako ena :rozica::rozica::rozica:

Darja*:muca:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2004 8:04:02   
biba77
Ce kaj praznujem, Meeryana?
Eeeee, nic kaj... doma nam ne bi uspeli pojesti, pa sem nasim zenskicam prinesla, da se malo posladkajo. Mislim, da bo se za jutri dovolj... boljse, da si to delimo, kot pa da postanem :nosecka: (beri s sirokim trebuhom) ZARADI hrane.

Da se zdaj ne razpisem o bruhanju, na kratko - ce mi je slabo lahko bruham (brez prstov ali kakrsnih drugih pripomockov).

Ja, ste vidle, kako lep dan je pred nami? Lep, lep, lep!!!

Se pisemo!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2004 8:19:03   
simonas
Pozdravljene punce!

Koncno sem se prebila iz papirne gužve in lahko malo lažje zadiham. ;) Skrajni čas je že bil. Sicer imam rada aktiven in pester dan, ampak kar je preveč pa je preveč.

V četrtek sem bila pri G in je rekla, da je vse OK in naj kar delamo na :duda:. Po prenehanju s KT imam tudi zelo kratke in sibke M:zmeden:, pa je rekla, ta tudi to ni nic narobe in da se pri vsakem pac telo drugace odzove na hormonske spremembe. Torej je to ze druga G, ki je tako rekla, pa bo menda res držalo;).

Zdaj čez vikend sem imela tak čuden izcedek, ki nakazuje O, pa se mi zdi, da je malo prehitro, ker sem imela prvi dan M 08.10. cikel pa imam na 27 ali 28 dni... Kaj pa vem... Mi bomo se naprej na dva dni :sloncek::sloncek::sloncek:, pa bo kar bo...

Drugače pa smo vsi doma kihavi in smrkavi:(... Ne vem ali smo tak občutljivi ali pa je vreme krivo...

Naj vam še malo sije sonček, tako kot je zdaj nam posijal tukaj v Bistrici in čim prej se vam naj uresničijo želje po 9nebesa:duda:9nebesa.

Lep dan!

Simona

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2004 10:41:48   
tia

Hojla,
naj se še jaz malce oglasim,seveda sedaj ta vikend se nisem mogla,služba pač :(.

Biba77 kaj pa če si vseeno v 9nebesa,pa boš tam za 2 dni poročala ,da si naredila test in sta :modri:,boš vesela :nosecka:.

Gea1 držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska:,da boš danes dobro opravila,pa more biti vse v redu.

Anitka kaj se mi nič ne oglasiš,a si kaj jezna name?:((:ups:

Jaz sedaj sploh nevem kej sem ,kako daleč sem,jutri grem v akcijo ,da zamnejam G.,potem bom pa videla,če bo kaj boljše,upam da bo res vsaj malo boljše,mislim glede preiskav,naj bi me ta nova dala.

Grem pa se kasneje še oglasim.

pa pa

Pridno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,da bosta potem :modri:.

Tia

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2004 14:30:11   
Anitka
Hajli, hajlo moje prijateljice!

A ni krasen sončen dan? Človeka kar vleče ven, ampak jaz sem vseeno skočila še prej na RR-jo. Ste videle, prednost sem dala vam, moja Ajka :kuza: pa bo še malce počakala, čeprav me že nestrpno pričakuje:kuza::kuza:

BIBA 77 , ja ja, ti se samo zgovarjaj na gobice :)-8):)- Da nisi ti slučajno že naša srečka :nosecka: Sem imela že na srečanju takle "čuden" občutek zate in upam, da bosta res :modri::roza: Joj, držim pesti takooooooooooooooo moooooooooočnoooooooooooo :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

MEERYANA tudi jaz sem gledala ta film z mojim predragim enih 15 minutk in sva se res režala. A žal ga nisem vidla do konca. A si videla kako je potekalo tisto prvo špikanje:)-:)-:)- Sicer pa ti kar pridno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in držim pesti, da se čez kake tri tedne preseliš v 9nebesa

DARJA* ja naju je pa packa nemarna obiskala na isti dan. Oj ti šment! A jo bova že ugnali.

SIMONAS ti pa nič ne računaj le hopacupaj :sloncek::sloncek::sloncek: in tudi zate :miska::miska::miska::miska:

Ah TIA zakaj pa naj bi bila jaz jezna nate? Se opravičujem, ker se nisem nič oglasila. Obljubim, da bom od zdaj naprej pridna;););) Jutri pa kar zagnjavi in upam, da boš prišla do dobre G.

GEA1 :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

BAMBI, KOALA, PIKA 74, PIA 73 ku ku, kje pa se skrivate. Upam, da si Bambi danes že zdrava, ko tako lepo :):):) sije.

Punce pridne bodite, moja :kuza: že čaka in se kasneje spet kaj tipkamo

Anitka:metulj:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2004 15:19:57   
pika74
Ojla pupike,

Sam na kratk...k mam fuuuuul dela:

- dons sm pr G izvedla, da imam PAPII - :bravo::bravo::bravo::bravo:
- dons sm pr G dobila napotnico za HSG - :bravo::bravo::bravo::bravo:

Jupiiiiiiiiiiiii:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.10.2004 15:40:28   
Anitka
Oj PIKA 74!

A zdaj sva pa že dve fosilki z napotnicami za HSG! Bova skupaj to prestali in se potem morda skupaj veselili :modri::duda::roza: In kdaj greš na HSG? Jaz grem naslednjo sredo (27.10.)
Pa ne delaj preveč ;)

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.10.2004 16:49:01   
tinkamiška
No, pa sem prišla spet malo pokukat k vam na forum, da malo preverim kakšno je kaj stanje in ste tako veliko napisale, da bom rabla kr nekaj časa, da bom spet na tekočem.
Pri meni je pa packa:hudicek: na obisku, je prišla danes zjutraj, ta mesec je pa taka ornk, pa še zlo fejst boli. Pa nisem preveč žalostna, ker se mi je zdelo, da bo vsak čas prišla. No, pa danes sem z svojo G govorila pa je rekla, da možev spermiogram ni dober, ni pa tako zelo slab, da nama nebi ratalo. In zdej bova spet čakala, da začnem papat klomifen, pa da pride ovulacija in bova ves čas pridno:sloncek:!!! Pa zdej pa ima da rata, porkaduš!!

Vse vas lepo pozdravljam in vam pošiljam en trop:pujs::pujs::pujs::pujs: za srečo, da vam rata, da bi ble vse preiskave super in da bi ble hiter:nosecka:!!!

Poljubčki,

Tinka

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.10.2004 19:20:41   
Anitka
Oj TINKA!

Ja lepo te je spet "brat" A pri tebi je ta packa nemarna tudi tako neusmiljena s temi svojimi bolečinami? Veš morda pa se je prišla od vseh nas poslovit in nam hoče malce še zadnjič ponagajati preden se poslovi za 9 mesecev.

Tudi jaz ti pošiljam en kup :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: za srečo in da boš kmalu naokrog hodila s trebuščkom :nosecka:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.10.2004 20:32:15   
tinkamiška
Živjo Anitka!

Tud jst upam, da se je tokrat prišla packa poslovit in da nas zato tak matra! Hvala za:pujs:, upam, da nam bodo vsem prinesli srečo.
Pa držim pesti, da bo tvoj HSG čimprej mimo in veš, potem boš en korak bliežje tvoji pikici!!

Pa-pa, Tinka.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.10.2004 20:57:55   
pika74
Ojla Anitka!

Jaz imam napotnico in potem moram prvi dan M poklicat v klinični center, kjer me potem naročijo. Meni so rekli, da mi bojo delali HSG med 9. in 14. dnem ciklusa. Najbrž bom v naslednjih dneh dobila M, potem pa par dni pred HSG dam še kri, da preverijo sedimentacijo in še nekaj...skratka če bo kri OK, potem grem na HSG. Najbrž bo ravno takrat enkrat, kot imaš ti. Ali pa mogoče prec po 1. novembru.

Jaz ti moram povedat, da se prav nič ne bojim tega. V bistvu se prav veselim :sloncek::sloncek:, ker vem, da bo to sigurno kaj pokazalo. Če sem čist poštena, se mi zdi, da je pri meni ravno tukaj nekaj narobe - npr. zamašeni jajcevodi al pa neki tazga. Zato se tud bolečine ne bojim. Pravjo, da je neki tazga kot, ko te boli, ko te obišče teta :hudicek:M. In če bo fajn bolel, bo to pomenilo, da se je odmašilo in potem bo zihr velik več možnosti za :modri::duda::roza:. Zato že kar težko čakam na tale HSG.

Anitka, se bova skupi bodrile, pa bo mal lažji ane :miska::miska::miska:.

Drž se, pa ne se tega bat. Res ni nč tazga. Itak so tm sami dohtarji okol tebe in če ma kej narobe za bit, pa ne bo!!!, si v dobrih rokah. Verjem.

Rajš pejt na sprehod s :kuza::kuza::kuza::kuza:, pa misli na to, kako fletn bo, k bomo mel :duda::duda::duda::duda::duda:.

Lp,
Pika74

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.10.2004 21:41:37   
Bety
Punce, da se malo oglasim...:kava:

Ne vem, če sem imela O ta mesec...vem, da me je trebuh hudo bolel v sredo, četrtek, petek...v petek zvečer mi je bilo tako mraz, da sem pod nujno šla pod vroč tuš, da se sagrejem in potem v posteljo...pojma nimam, kaj se z menoj dogaja...Danes sem merila vročino in končno imam zvišano(37,1)...do danes sem imela pa neverjetnih 36,4...in zdaj ne vem, ali to pomeni, da bo nastopila O ali pa da je že bila in se je začel izločati progesteron, ki T zviša?!?!...:zmeden::zmeden:

Mislim, pa da nam tudi ta mesec ni ratalo...pa sem se že navadila na poraze...in to je najbolj žalostno...
:(( :(( :(( :(( :((
Vam povem, kaj pravi psihologija?!?!...no, ko sem nam nekaj zgodi, premislimo ali je to tisto, kar želimo in če je, čutimo zadovoljstvo in ljubezen...
če pa je to nekaj, kar nas ogroža, potem razmišljamo, ali to lahko spremenimo sebi v korist...če smo prepričani, da je sprememba možna, potem se jezimo in napadamo...če pa ugotovimo, da je položaj nespremenjljiv, po tem razmišljamo ali se mu lahko izognemo in poleg prisotnega čustva strahu poskušamo tudi zbežati...če pa ugotovimo, da je ta neprijetna situacija nespremenjiva in se ji ni mogoče izogniti, takrat smo žalostni in pasivni...
Torej, kadar se nekdo jezi, točno vemo kaj misli (da se mu dogaja nekaj, kar je za njega neprijetno in je prepričan, da to lahko spremeni) in enako velja za čustvo žalosti in pasivnost, ki jo spremlja(dogaja se nekaj, kar mi ni všeč, ne morem ga spremeniti in tudi zbežati ne...)
:ups: :ups: :ups:
Moj, pa mi je v petek zaupal, da verjetno ima vnetje kožice na lulčku...boli ga, rdeče je,...in to samo, pravi, kožica...tako, da ni zmožen seksat že tri dni...

In zdaj se sprašujem, če slučajno tudi jaz nisem dobila kakšno vnetje, ki sem ga sicer pozdravila do danes??!?! Pojma nimam, kaj naj si mislim, ker nimam izkušenj s tem...
:zmeden2:
Anitka...ti si pa zares optimistična borka...kljub vsemu večmesečnemu razočaranju, polna upanja in gre naprej v boje...znaš se pa veseliti vsakdanjosti... zato sem prepričana, da ti bo uspelo!:duda::sloncek:

Vse druge, pa ste itak že :nosecka:, samo to še ne veste :sloncek::bravo:

Imejte se lepo...:muca:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.10.2004 21:45:06   
Anitka
Ojla PIKA 74!

A veš, da vam je uspelo prepričati me, da se HSG-ja ne bom več bala. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: punce in hvala vam. Ste pravi biseri v mojem življenju. Ja jaz grem v ponedeljek v laboratorij. Naredijo pa hematološke in tudi nekaj urinskih preiskav in potem v sredo korajžno na HSG. Pa naj kontrast prežene vse morebitne ovire in naj naredi prosto pot vojačkom, ki že komaj čakajo, da grejo v napad.:)-:)-:)-:)-:)- Če so to podobne bolečine kot pri M, potem pa bom to itak preživela, a ne? Če sem do zdaj prestala že nevemkoliko M, bom pa še tale HSG, ki mi bo dal veeeeeeeeeeeeeeč možnosti za :duda::duda::duda: Jupije!:sloncek:

PI kje pa se ti skrivaš?

Ej moja :kuza: je bila pa danes pet malce poredna!8)

Punce naša BAMBI je na bolniškem in vas vse skupaj lepo, lepo pozdravlja. Ji teče iz nosu, oči, pa še "od spod" Držmo pesti:miska::miska::miska::miska::miska:, a kmalu ozdravi in pride spet na RR.

Nočko,

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.10.2004 7:14:48   
biba77
Dobro jutro, :zaspan: !

Ja, tak je prav Anitka! Nic bat, le pozitivno naprej gledat!! :bravo::bravo::bravo:

Bambi cimprej se pozdravi! Upam, da nisi od mene dobila tega prehlada :ups: (jaz sem ga ravno prebolela, ko smo se dobile v Tacosu).

In za ostale, ki ste dobile ta teden na obisk :hudicek: M (in se mi zdi, da vas je ogromno), saj bo kmalu mimo; pol pa hitro v nove boje :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: !

Ja, jaz sem danes se vedno sama :zmeden2: in pocasi se v moji glavi sidra misel o testu. Ce danes ne dobim M, jutri kupim test.
Do zdaj sem M dobila prvi ali drugi dan po Dabrostonu, in danes je drugi dan, jaz pa taaak polna znakov za M in znakov za :duda: . Bomo videli...

Vceraj me je taaaaako glava bolela celi dan in tudi malo slabo mi je bilo (zvecer ob pol devetih) in pol sem postala lacna in veste kaj sem jedla? Sirove saketine in solato iz KISLEGA ZELJA. :)-:)-:)-

Zdaj pa hitro po malo :kava: (z dosti mleka) in delat.

Pa se kaj javim!

Lep dan vsem soborkam,

Anitka, tvoj medo je cudez naredo!!! (upam) ;););)

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.10.2004 7:52:22   
pika74
Ooooooooo dobro jutro:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:!

Jst sm dons tok vesela, da kr pokam od ++++ energije:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:. Sej ne vem točn zakwa. Zjutrej če ste kšnga karavana srečal, pa not eno k je z glavo mahala in se drla not WE'RE NOT GONNA TAKE IT...RATATATATA...HALLO, WE AIN'T GONNA TAKE IT....WE'RE NOT GONNA TAKE IT... ANYMOREEEEEE!!!!

A se še spomnete tega komada...:sloncek::sloncek::sloncek:.

Sm mal rocka pa metala prnesla na tale RR - navsezgodej - dejmo punce -dons bo en super dan. Čutm na vod:metulj::metulj::metulj:.

UŽIVEJTE!!!!

Lp,
Rockerska Pika74 ;)

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.10.2004 9:10:56   
neni
Zdravo!
Dobro da imamo to našo Piko 74, da razneše rockerske valove po RR ju. Tudi jaz sem danes še kar volje, čeprav sem cela napihnjena in me tudi malo glava boli. Pa slabo sem spala, ker sem nekaj grdega sanjala in sem se zbudila in nisem mogla zaspat. Oh, samo jaukanje me je. Ne bom več, obljubim!

Rada bi sporočila Anitki, da HSG ni nikakršen bav bav. Boli že, sam zelo na hitro. In vsaj pri meni so bili vsi prijazni. In če pomisliš, da se je nekaj odmašilo s tem?! :bravo: Kar čimprej opravit!

Pa vprašala bi kaj je novega z Geo. Upam, da so novice vesele, ker jaz še vedno držim pesti.
Lepo se imejte, vsaki enega :pujs: za srečo.

lp neni

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?