Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Maternični vrat v obliki Y 3.5.2007 16:03:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Na morfologiji mi je ginekologinja opozorila, da imam maternični vrat nenormalne oblike - v obliki črke y in da to ni ok. Vprašala me je, če mi kaj pritiska navzdol in če imam kakšne bolečine, vendar je bilo do sedaj vse ok. Svetovala mi je mirovanje, čim več počitka.. Ja, do sedaj je res bilo vse ok, zdaj pa me je začelo boleti v nožnici, čutim pritisk navzdol, pikanje v križu.. Ker nisem želela bolniške, me je zdaj strah, da je kaj narobe, lahko pa me vse to boli le zaradi psihe in se mi pač dozdeva ... Naročila sem se sicer pri dr. Pušenjaku na samoplačniški pregled, ampak sem naročena šele naslednji teden. Razmišljam, da bi šla kar nazaj do svoje g., ali pa naj čakam do naslednjega tedna?? Je imela katera mogoče podobne težave? Kako se je izšlo? Aja, noseča sem 24 tednov. HVALA za odgovore
|
|
|
|
RE: Maternični vrat v obliki Y 3.5.2007 19:07:25
|
|
|
|
mamuška
|
Sicer si napisala zelo skopo, ampak nekaj podobnega je imela prijateljica, ki je včeraj rodila, punčko v 26. T nosečnosti Dete je zaenkrat sicer OK, skrbi pa je ogromno. Moj nasvet v takih primerih je vedno: Bolje it 5 x ali pa 10 x zastonj, za brezveze, kot samo 1 x prit prepozno. Manjkajo pa bistevni podatki, koliko dolg je MV, ali imaš cerklažo, imaš lažne popadke, otrdevanje trebuha, izcedek, vnetja, ali nadzirajo dolžino MV, ali se krajša ali ne, imaš cerklažo - vse to manjka, tako da je vsak odgovor samo ugibanje na pamet. Vendar en pregled in neo mnenje več ne more škodit. Srečno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?