|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po prenehanju KT
3.5.2007 13:06:14   
Anonimen
8.4.2007 sem prenehala jemati Stederil, user posted image  pa sem imela 13.4.2007. Pred enim tednom so me začele ful boleti bradavice. Midva že kar delava na user posted image  pa me zanima ali je možno, da sem že noseča. Ali je to znak za nosečnost, ker prej me nikoli niso tako bolele.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Po prenehanju KT
3.5.2007 13:10:10   
daga11
Lepo pozdravljena,

možno je da si noseča ali pa tudi ne!
Mene prej ko sem jemala tablete nikoli niso bolele prsi zdaj pa po prenehanju pa vsak mesec vendar ne takoj po prenehanju  s tabletami ampak po nekaj mesecih šele. Zdaj pa so boleče prsi moj spremljevalec pred vsako M!

Lep pozdrav!
Upam da si noseča če si to želiš in upam da si ena od tistih srečnic ki so takoj zanosile!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2007 13:31:15   
mmž
Možno je, kajti ženska je par mesecev po prenehanju jemanju kt izredno plodna!
Kar se pa tiče bolečih prs- mene so nenormalno bolele in zelo so se mi povečale.

Upam, da boste Januarja dobili novega člana!user posted image

Dokler ne postaneš mami ali ati, ne poznaš pravega pomena besede LJUBEZEN!

(odgovor članu daga11)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2007 13:39:41   
Anonimen
To pa nisem vedela, da je ženska ful plodna po prenehanju jemanja KT. Sva z mojim mislila še počakati par mesecev, potem pa ko sem tukaj brala kakšne imajo nekateri probleme in kako dolgo traja sem pa rekla, da bolje da kar začneva, pa bova videla kaj bo.

Upam, da rata čim prej!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmž)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.5.2007 13:40:51   
Anonimen
Ampak a je možno, da npr. že teden ali 14 dni po zanositvi imaš že kakšne znake?
Meni se zdi to ful kmalu. No, sicer bom pa kmalu videla, tam okoli 10-15 moram itak dobiti user posted image . V bistvu upam, da je ne dobim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.5.2007 13:45:51   
mmž
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ampak a je možno, da npr. že teden ali 14 dni po zanositvi imaš že kakšne znake?
Meni se zdi to ful kmalu. No, sicer bom pa kmalu videla, tam okoli 10-15 moram itak dobiti user posted image . V bistvu upam, da je ne dobim.

Seveda je možn, saj takoj ko pride do združitve, se v telesu začnejo hormonske spremembe.
Saj ti pravim, da so men sodelavke še preden sem test naredila, rekle, da sem noseča! BIla sem nenormalno prsata......user posted image  

Dokler ne postaneš mami ali ati, ne poznaš pravega pomena besede LJUBEZEN!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.5.2007 18:08:27   
ključek
živjo!
mene pa zanima, če ni kaj narobe, da tako hitro zanosiš? ker mi tudi "planiramo", pa rabim informacije.

(odgovor članu mmž)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.5.2007 19:07:21   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Pa kaj delaš na forumu: Želimo si novega člana

< Sporočilo je popravil tosja -- 5.5.2007 19:08:27 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.5.2007 8:20:44   
Anonimen

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Pa kaj delaš na forumu: Želimo si novega člana
[/quote]

In kaj naj bi to pomenilo???user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.5.2007 9:32:36   
bobek05
Aninimna, mislim, da je prišlo do nesporazuma... Tosja je verjetno sklepala, da ne želiš otroka oz. da bi prišlo do zanositve, ti si pa govorila o M... Se včasih zgodi da katera kaj narobe prebere ...

Upam, da boš kmalu pisala na RR o srečni novici...user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......