|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   olje 31
17.10.2004 21:13:19   
frutka_
Ga poznate?
Prijateljica mi je predlagala naj ga poskusim, ker je baje zelo vsestransko uporaben (za migrene, glavobole, aromaterapije, pri bolečinah v želodcu...) v domači apoteki. Toda cena je presneto zasoljena. Za dva deci je treba odšteti 6000 sit.
Prijateljica pravi, da je vreden vsakega tolarja ter da je čisto naraven.

9nebesaPoznate zadevo?9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   olje 31
17.10.2004 21:24:48   
ZARA
jst sem ga imela pred leti in sem bila z njim zelo zadovoljna...lahko ga tidi pijes v caju,pri prehladih pa zelo pomaga,sploh ce imas zabasan nos ali pa ce tezko dihas...PRIPOROCAM!!!

Full uredu zadeva...

paapaa :muca: Zara

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   olje 31
17.10.2004 21:31:57   
frutka_
Hvala Zdenka!

Zara, ja saj danes mi je ravno to pod nos potisnila, ker imam čisto zabasanega¨in sem dihala brez problema!

Sta že imeli drugo cepljenje?

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   olje 31
17.10.2004 21:41:04   
ZARA
ja ze... 10.11. :zmeden: imava se tretjega...auuuuuuuuuuchy!!!

kako kaj tvoj manchkin...hihi...

papa:rozica:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   olje 31
17.10.2004 21:45:14   
frutka_
Mančkin je s u p e r! :bravo:

Tako priden je, zdaj se je začel že sam igrati. Torej ne rabim več v rokah držati igračk in plesati pred njim. Lepo ga položim v njegov bazenček in tam se igra pridno kot bubica! 9nebesa
Prejšnji teden pa je dobil svoj novi stolček in se tudi v njem rad igra, pa še poleg ga lahko peljem po stanovanju! V ležalniku ni hotel biti...se je drl kot :hudicek:.

A tvoja Zara pani imela nobene reakcije na cepljenje?:zmeden:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   olje 31
17.10.2004 21:48:12   
ZARA
ne nobene :love:...ma se mi zdi da je bla se bolj dobre volje kot ponavadi,ja pa spala je velik...no samo to pri njej ni merilo ker je taka zaspanka...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   olje 31
17.10.2004 21:50:19   
neja
Frutka, olje31 je res vredno svoje cene in res ga imaš zelo dolgo. Če ga npr. uporabljaš sama, ga imaš nekje 3 leta, če ga uporabljaš v mejah normale(po kapljicah, kot je predvideno), saj so vsi justovi izdelki močni koncentrati in imaš npr. en izdelek zelo dolgo.
LP:):)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   olje 31
17.10.2004 22:02:25   
frutka_
Mi lahko opišeše te Justove izdelke.:)
To je slovenska znamka ali kaj. Danes sem namreč prvič slišala za to!:zmeden:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   olje 31
17.10.2004 22:06:35   
Jančika_
Frutka:bravo::bravo::bravo:!

Just je švicarska zadeva, ki se prodaja menda samo preko zastopnikov. Vse sorte krem pa takih reči majo. Moja mama uporablja kopel in kremo za noge - sem preizkusila in je oboje super. Kolikor vem, ni testirano na živalih, tak da so :miska::zajcek::sloncek::kuza::muca::pujs: zelo veseli:bravo::bravo::bravo:.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   olje 31
17.10.2004 22:08:10   
frutka_
...hm? Me že bolj zanima! Full sem vesela kadar vem, da ni testirano na živalcah, ampak nikjer običajno nič ne piše, tako da je očitno vse kar kupujem preizkušeno...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   olje 31
17.10.2004 23:13:08   
Nannn
Men tale olje31 vedno pomaga pri kaksnih prehladih...vcasih je ze dosti da si ga dam par kapljic v caj pa je takoj boljse...Just ma res dobre in kvalitetne izdelke...je kar drag samo je vreden tega denarja...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   olje 31
18.10.2004 8:41:42   
Jančika_
Frutka (in ostale, ki jih to zanima)! Tule je seznam nekaterih firm, ki izdelkov ne preizkušajo na živalih. Če je zraven V, to pomeni, da njihovi izdelki poleg tega ne vsebujejo nobenih živalskih sestavin. Najdeno na strani PETA (www.peta.de).

:zajcek:NEGA:
Aloe Vera of America
Amway
Aubrey Organics
Auromère Ayurvedic Imports V
Aveda
Avon
Beauty without Cruelty
Beiersdorf
Biokosma
Bobbi Brown
Body Shop
Annemarie Börlind
Carma Laboratories
Chanel
Clarins
Clinique
Crabtree & Evelyn
Decleor USA
Donna Karan Beauty Company
Dr. Bronner’s
Dr. Hauschka
Estée Lauder
Eucerin
Fernand Aubry
Forever Living Products
Gigi Laboratories
Goldwell
Joe Blasco Cosmetics
Paul Mitchell
Kiehl’s Since 1851
Kiss My Face
KMS
La Prairie
Logona
M.A.C. Cosmetics
Mary Kay
Montagne Jeunesse
Natural Bodycare V
Neways
Nexxus
Nivea
NuSkin International
Oriflame
Origins
Orlane
Prescriptives
Prestige Cosmetics
Revlon
Sebastian International
Sunrider International
Tommy Hilfiger
Ultima II
Urban Decay
Weleda
Wella

:zajcek:PARFUMI:
Aramis
Prestige Fragrances
Liz Claiborne
Tova Corporation

:zajcek:DODATKI PREHRANI:
Nature’s Best
Nature’s Plus
nutriBiotic

:zajcek:OSTALO:
Eberhard Faber
Natracare V
Orange Mate V
Staedtler
Thursday Plantation
Victorias’s Secrets

:racka::metulj::miska::zajcek::sloncek::kuza::muca::pujs:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   olje 31
18.10.2004 10:00:00   
Seven*
K temu spisku bi jaz dodala se L`occitane, ki tudi ne testira na zivalih. Jaz vecino kozmetike tam kupim. Pa tudi zivalskih sestavin nimajo razen medu in mleka. Ce ima Jakob suho kozo na gleznjih, mu jo namazem z 100% karitejevim maslom. Zakon!

Sem pa slisala za Justa, da je menda res zakon!

Ce se kaksna zastopnica javi, bi rade volje prisla na kaksno predstavitev. Za kvaliteto tudi rada placam, sploh ce poleg se zivalice ne trpijo...

:kuza::sloncek::zajcek::muca:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   olje 31
18.10.2004 10:12:56   
Anonimen
Mene tudi zanima tole olje 31, zanj sem samo slišala to je pa tudi vse....bi ga pa kupila...:ups::ups::ups:

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   olje 31
18.10.2004 10:26:05   
Seven*
Korporacija P&G (Head and shoulders, Pampers, Max factor...)ubije vsako leto priblizno 60000 zivali za poskusne namene. Predsednik koroporacije, pa tudi javno podpira Sataniste :zmeden: :zmeden:.

En razlog vec, da ne kupujem njihovih izdelkov.

Vem, da je vseskupaj cisto mimo teme, ampak morala sem si olajsat duso...

:grrr: :grrr: :grrr:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   olje 31
18.10.2004 10:57:54   
_Arwen_
Prištej zraven tudi Krko...

Mene bi tudi zanimalo to olje 31, če mogoče lahko katera pove, pri kom ga lahko kupiš?

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   olje 31
18.10.2004 11:22:41   
Jančika_
Midva z Joejem ravno zaradi poskusov že več let bojkotirava P&G. Sicer sva dobila za darilo Pamperske in sva jih tudi porabila, kupujeva pa jih ne. Seven, po tvojem nasvetu sva prešaltala na Moltex Öko in sva super zadovoljna.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   olje 31
19.10.2004 7:13:56   
Blanka77
Izdelki od Justa so res super. Res so malo dražji, ampak se splača. Jaz uporabljam njihove kreme za sončenje (nikoli nisem več opečena), Tea tri (za poškodovano kožo), brinovo kremo, materino dušico in olje 31.

:sloncek::sloncek:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

ZANOSITEV PO SPLAVU
littlestar5

V kolikšnem času po spontanem splavu vam je uspelo zanositi?

1-3 mesece (38%)

3-6 mesecev (16%)

6-9 mesecev (3%)

9-12 mesecev (9%)

Nam še ni uspelo (34%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!