Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Joj mi pa ful radi jemo 3.5.2007 11:16:27
|
|
|
|
majda12
|
LP!Do dopolnjenega 6 meseca nam manjka 10dni pred enim tednom smo začeli uvajati jabolko,cvetačo,krompir,špinačo danes pa že korenček ,zdaj,ko je prišel na okus nove hrane ,hoče jesti vsako rundo podoja in sicer poje količino 1frutka doma pripravljene kašice nato se še malo podojiva,kaj naj mu dam zvečer, samo dojenje protestira hoče več,naj povem,da se ponoči dojiva2ali3na noč,tako,da upam,da ima mleka dovolj ,kaj mislite a greva prehitro,s prebavo je zaenkrat o.k
|
|
|
|
RE: Joj mi pa ful radi jemo 3.5.2007 12:34:11
|
|
|
|
BELINEA
|
Moji pikici manjka še 3 dni do 6 mesecev , pa sva že jedli kurja prsa, banano, hruško, , zraven tega kar si že ti naštela. Danes bova jedli prvič polento z mlekom (aptamil). Se tudi jaz še lovim glede hrane, jeva pa ob 8 zjutraj mleko, ob 12 gosto hrano, ob 4 in 8 zvečer pa spet flašo. Ponoči ne jeva, je tako pridna že od 4 meseca, da noč prespi. Na 4 ure se hraniva že od 1 meseca, ker sva bili v bolnici in so tam tako jedli. Upam, da sem ti bila v pomoč, če boš uvajala kakšno novo jed mi pa prosim sporoči. Lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: Joj mi pa ful radi jemo 3.5.2007 12:43:38
|
|
|
|
majda12
|
LP!Sej ,to hranjenje naših malčkov je ful zanimivose mi zdi,da sem skoz v kuhinji,ker bi kar jedel,kaj pa drugače,a daš zraven zelenjavnih kašic sladko smetano ali kaj drugega ,jaz zaenkrat še nisem nič,pa se mi kar malo smili,da bi jedel tako brez okusa hrano ,glede nato,da si dala ti svojemu meso bom tudi jaz poskusila pol pri kosilu,ker takrat,ko jeva midva tako protestira,da se kar kadi.
|
|
|
|
RE: Joj mi pa ful radi jemo 3.5.2007 13:00:19
|
|
|
|
BELINEA
|
Jaz vse skuham na vodi, nič ne dodam, je ful brez okusa( jaz tega že nebi jedla), ampak če pravijo, da ne smeš nič solit ali sladkat. Moja pa vse poje! Dala bi ji lahko še puranje meso, bom probala.Jaz ji tudi nič ne zmešam, na krožnik ji dam npr. posebaj krompir, meso in cvetačo. Potem pa žlico tega, pa še tega...pa je!LP in dober tek.
|
|
|
|
RE: Joj mi pa ful radi jemo 14.5.2007 22:04:31
|
|
|
|
gapi23
|
Živjo! tudi mi bomo stari 6 mesecev čez 14 dni in naš malček tudi kar hitro preiskuša nove okuse. Kar hitro je prešel od nekaj žličk do polnega obroka. In sicer, zjutraj se dojimo okrog 8, potem ob 11 sadna kašica(količina enega frutka), ob 2 se dojimo in malo zelenjavne kaše(npr.bučke s krompirjem), nato ob 5 kak rižolino ali aptamil, zvečer ob 8 pa spet dojenje +aptamil. Nekje med 3-4 zjutraj se pa še dojimo. Po mojem imamo kar podobne malčke. Jaz sicer še nisem uvajala mesa, a bom kmalu začela. Koliko mleka pa spije tvoj malček? jaz se bojim, da ga moj premalo. Kaj pa dodajanje skute in jogurtov?
|
|
|
|
RE: Joj mi pa ful radi jemo 15.5.2007 10:31:39
|
|
|
|
majda12
|
LP!Koliko mleka popije ne vem,ker se dojiva ,ponudim mu ,ko ima željo,drugače čez dan bolj malo,ker jemo skoraj vsak obrok,je pa tako,da vse nadoknadi ponoči takrat pa obvezno na 3 ure,drugače pa jeva že jogurte,skute,juhe,kašice,meso,riž,men se zdi ,da je to precej hitro uvajanje,čeprav mi je pedijatrinja rekla,da je otrok že velik in če hoče jest mu pač sledimo.
|
|
|
|
RE: Joj mi pa ful radi jemo 15.5.2007 10:34:45
|
|
|
|
Marogica
|
Super, da tako lepo in pridno jeste Nič ni prehitro, če je z otročkom vse v redu in nima kakšnih prebavnih prbolemov. Dober tek....
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?