|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stanje v postelji
3.5.2007 11:06:41   
TinTinT
Pozdravljene mamice,

imam 11 mesečno hči in tri tedne nazaj se ji je samostojno uspelo postaviti na nogice. Od takrat naprej mi hoče samo stati takoj, ko pride do kakršne koli opore je že na nogicah. Nočno spanje nam ni povzročalo težav, od tretjega tedna starosti in do sedaj je spala od 10 do 12 ur skupaj. Sedaj, ko pa obvlada stanje se je pa zgodba spremenila. Ponoči se mi trikrat do štirikrat zbudi in takoj vstane v postelji ne glede ali je to ABC-prenosna postelja ali navadna otroška postelja. Nekaj časa stoji in potem prične jokat na kar jo moram vzeti v naročje, da mi v naročju nazaj zaspi. V kolikor jo dam budno v posteljo se mi takoj postavi na nogice.

Zanima me, če so se pri vaših zkladkih pojavljale kakšne podobne težave in, če so se kaj ste storile in koliko časa to traja?

Hvala za odgovore

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stanje v postelji
3.5.2007 12:16:54   
corfu
Nič posebnega, zdaj se kar pripravi še na mnogo hujše vragolije in podvige. Jaz osebno je ne bi dvigovala in bi jo šla parkrt položit, drugače pa se bo že sama zamotila in kasneje zaspala.

(odgovor članu TinTinT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2007 12:23:20   
eva1
mate srečo, da se je začelo pri 11 m, pri nas se je začelo pri 8h,in takrat se je začelo "veselje", pri 16m je ven zlezel in imamo sedaj pri 26 m še vedno občasne žurke(sploh ko je polna luna..in sigurno je sedaj enkrat, ker ga Luka spet sračkauser posted image )

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2007 14:59:28   
SaaS
Moj 11 mesečnik je isto začel delati. Isto delam kot ti. Ga primem in zaspi v naročju, nato položim nazaj.

"Nič posebnega, zdaj se kar pripravi še na mnogo hujše vragolije in podvige. Jaz osebno je ne bi dvigovala in bi jo šla parkrt položit, drugače pa se bo že sama zamotila in kasneje zaspala. "

Ja, bi ga pustila malo, da sam poskusi zamotit in zaspat, a to ni tako preprosto. Stoji in se dere, zraven pa spi njegov 2,5 leti star bratec. Ko se ob dretju še ta zbudi,je šele žur..!

Težko svetujem, bom pa spremljala nasvete tu gor.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.5.2007 15:39:30   
mmž
Nam je še hujše. Ko se naš 11 mesečni sonček zbudi ponoči ( kar se najmanj 2X ), ne pomaga nič drugega kot ziza!
Čez dan ga sicer ne dojim več, ponoči pa žal ne gre drugač.

Vse smo že probal, ampak ne zaspi brez ZIZE!  Kadar pa grem jaz ven ( kar se sicer bolj poredko zgodi ) me mora moj poklicat, da "jo" prinesem!
Dudo je imel samo do 4. meseca!

Tako, da tud jaz ne vem, kako ga bom odvadlauser posted image

Ma katera kak nasvet.......

Dokler ne postaneš mami ali ati, ne poznaš pravega pomena besede LJUBEZEN!

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?