Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mandlji al kak se rečejo.. 3.5.2007 7:14:46
|
|
|
|
paris
|
Pupa, jest pa ne zastopim čisto, kaj si hotela vprašat? Jah, mal sem tudi blond, kar je res, je res!
|
|
RE: Mandlji al kak se rečejo.. 3.5.2007 8:01:32
|
|
|
|
lojzika
|
jst tudi ne štekam čisto? 15 dni čakaš? Mene niso mandlji nič matrali
|
|
|
|
RE: Mandlji al kak se rečejo.. 3.5.2007 11:01:34
|
|
|
|
majas
|
Joj jaz tudi nisem razumela, oprosti
|
|
RE: Mandlji al kak se rečejo.. 3.5.2007 16:18:34
|
|
|
|
Lusa
|
Si verjetno mislila na zgago
|
|
|
|
RE: Mandlji al kak se rečejo.. 3.5.2007 19:30:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Mater, kaj sm napisala.. Ne, ni 15 dni, ampak 15 minut.. Ne, ne mislim zgago, ampak to kar dobiš, če te zob skoz boli in ne greš k zobozdravniku.. Saj nevem več kaj je rekla doktorca kak se reče temu.. Napisat sem pa hotela tako..Ko se odpravim spat, me čez pol ure, uro začne v spodnjem delu zob bolet.. 15 minut čakam,da neha nato grem spet spat, vendar se čez uro spet pojavi in spet isto... Upam,da ste zdaj razumele..
|
|
|
|
RE: Mandlji al kak se rečejo.. 3.5.2007 19:52:41
|
|
|
|
Freycha
|
mi smo temu šola rekli.... ko ti zateče ob zobu in imaš tako izboklino... to misliš? sicer pa, če te daje zob je najboljše, da greš takoj k zobarju...... se s temi zadevami ni za hecat, ker zob hudičevo boli.......
|
|
|
|
RE: Mandlji al kak se rečejo.. 3.5.2007 20:02:51
|
|
|
|
baja*
|
Tudi jaz nisem glih prepričana, kaj misliš. Ne vem, če je to to, ampak mene je lani zelo bolelo (na obroke) v predelu, kjer so mandlji - podobno, kot če imaš zatečene bezgavke. Sem šla k zdravniku, ker sem mislila, da sem fasala angino. Na koncu se je izkazalo, da je ta bolečina posledica rasti spodnjih modrostnih zobov. Mogoče je pri tebi isto, ne vem . No, jaz sem na koncu dala vse modrostne zobe ven. V glavnem, svetujem ti, da greš raje na pregled k zobozdravniku. lp
|
|
|
|
RE: Mandlji al kak se rečejo.. 3.5.2007 20:08:54
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ne kapiš sploh.
|
|
|
|
RE: Mandlji al kak se rečejo.. 3.5.2007 20:10:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo temu včasih rekli,da se ti je naredila šola.To je bulica na čeljusti,ki je gnojna,če jo predreš.
|
|
|
|
RE: Mandlji al kak se rečejo.. 3.5.2007 20:22:45
|
|
|
|
eva1
|
te grlo boli-al kaj? Ko požiraš imaš občutek kt da te nekaj ravsa po grlu? A je to-to?
|
|
|
|
RE: Mandlji al kak se rečejo.. 3.5.2007 20:24:17
|
|
|
|
eva1
|
šele zdele sem vse prebrala..ups...
|
|
|
|
RE: Mandlji al kak se rečejo.. 3.5.2007 20:33:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Jooj... Bezgavke.. Evo točno to je rekla doktorca,da mam mogoče.. Sej ju3 grem k zobozdravniku,kr dans sn bla mal pozna.. Samo.. Koji k**** če spet ne bom spala
|
|
|
|
RE: Mandlji al kak se rečejo.. 5.5.2007 3:43:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla... Ugotovili so, da pa le imam mandlje.. Dali so mi tablete, ki bojda ne škodujejo mojemu dragemu Upam,da res ne.. Zdaj pa nasane problemček spet... Boli me veno bolj huje.. Vsako uro se zbujam,pa zto evo me ob tej uri tu Želim vam,da se vam kaj takega ne pripeti, je res grozaaa... Lep in dober vikend.. LP
|
|
|
|
RE: Mandlji al kak se rečejo.. 5.5.2007 9:53:43
|
|
|
|
Freycha
|
Gorazdova.... mandlje imaš v vsakem primeru, razen, če ti jih niso kot mali deklici odstranili. Verjetno tebe bolijo mandelji, kar vjeretno pomeni, da imaš kako angino ali kaj podobnega. Tudi bezgavke imaš vedno v telesu (in to veliko), samo ti zatečejo in bolijo, če se mora organizem boriti s kako boleznijo, ali vnetjem, itd..... Kako pomagati pa ne vem... če te res tako strašno boli, pojdi k dežurnemu zdravniku, pa mu potoži, bo že vedel kaj narediti. Tu ti bomo pa težko pomagale (čeprav bi rade).
|
|
|
|
RE: Mandlji al kak se rečejo.. 5.5.2007 9:58:08
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Evo zdaj sem se pa nasmejala... Punca, punca...sram te bodi Oboje ziher imaš - mandlje in bezgavke
< Sporočilo je popravil london_paris -- 5.5.2007 9:59:35 >
|
|
|
|
RE: Mandlji al kak se rečejo.. 5.5.2007 15:28:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah, vem, da sem kot en majhen otrok Hvala vseeno
|
|
|
|
RE: Mandlji al kak se rečejo.. 5.5.2007 15:30:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Madona so pa res geniji tile zdravniki,da so ti našli mandelnje
|
|
|
|
RE: Mandlji al kak se rečejo.. 5.5.2007 15:40:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Vnetje mandeljev oz. obnebnic = angina. Torej imaš angino. Antibiotik bo prijel, samo malo počakaj. Meni je nazadnje že prva tableta.
|
|
|
|
RE: Mandlji al kak se rečejo.. 5.5.2007 15:42:05
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova Jah, vem, da sem kot en majhen otrok Hvala vseeno Ti boš / si mamica? Ker potem bi bilo nekak dobro, da se o teh znanstvenih izrazih o strahotnih zadevah, ki jih imaš v telesu, malo bolj pozanimaš. Zaradi dojenčka namreč. Da mu ne bi kdaj preveč po bezgavkah grebla.
|
|
RE: Mandlji al kak se rečejo.. 5.5.2007 15:43:10
|
|
|
|
Anonimen
|
< Sporočilo je popravil Dalija -- 5.5.2007 15:45:29 >
|
|
|
|
RE: Mandlji al kak se rečejo.. 5.5.2007 17:31:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja Barbs, vse pa res ne moremo vedeti kako pa kaj... Sej zato pa so vedno nove izkušnje, da veš za naprej..
|
|
|
|
RE: Mandlji al kak se rečejo.. 5.5.2007 18:56:29
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?