Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Najlepši kraj v Sloveniji? 2.5.2007 21:35:52
|
|
|
|
mmž
|
.........mi pa smo bili čez praznike v LOGARSKI DOLINI in je tud prečudovito............čeprav sem osebno bolj za morje kot za hribe.....ampak se tud kakšna sprememba prileže
|
|
RE: Najlepši kraj v Sloveniji? 2.5.2007 21:42:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Najlepsih je vec, najljubsi je pa Ljubljana Lepo je pa kjerkoli v Alpah, ob Bohinjskem jezeru, ob morju v Piranu ali pa v Portorozu ... Ce je prava druzba, seveda
|
|
|
|
RE: Najlepši kraj v Sloveniji? 2.5.2007 21:44:31
|
|
|
|
Naja31
|
Definitivno Tamar.
|
|
|
|
RE: Najlepši kraj v Sloveniji? 2.5.2007 21:53:59
|
|
|
|
facka
|
ja Otočec je lep, samo kaj, ko se pa glih ne obnašajo obiskovalcem primerno, saj se nima človek kam dat (kritiziram, pa sem dobesedno domačinka) , ni mi pa med najlepšimi. Sem pač tiste vrste človek, ki mu je vsepovsod drugje lepše kot doma
|
|
RE: Najlepši kraj v Sloveniji? 2.5.2007 22:16:40
|
|
|
|
Colt
|
1. Absolutno tri triglavske doline in moja vas ki leži v neposredni bližini njih, Mojstrana 2. Posočje/Goriška Brda 3. Ena vasica blizu Ribnice, kjer so kapelice v križevem potu posejane po rahli vzpetinici. Ne spomnim se imena...bo kakšna ribničanka morala pomagat
< Sporočilo je popravil Colt -- 2.5.2007 22:23:15 >
|
|
RE: Najlepši kraj v Sloveniji? 2.5.2007 22:39:25
|
|
|
|
mmž
|
..............no pa tudi Celje ni slab.............
|
|
RE: Najlepši kraj v Sloveniji? 3.5.2007 6:28:34
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt 3. Ena vasica blizu Ribnice, kjer so kapelice v križevem potu posejane po rahli vzpetinici. Ne spomnim se imena...bo kakšna ribničanka morala pomagat Breže ali pa Jurjevica. Še sama nisem sigurna, pa živim 20 km stran .
|
|
|
|
RE: Najlepši kraj v Sloveniji? 3.5.2007 9:20:31
|
|
|
|
Felicity
|
Veliko jih je... veliko jih še nisem videla... Posočje, Kras kot pokrajini. Kot kraj pa Bled. (ko ni gužve )
|
|
|
|
RE: Najlepši kraj v Sloveniji? 3.5.2007 19:13:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Breže ali pa Jurjevica. Še sama nisem sigurna, pa živim 20 km stran . Ja, srki..od vasi Breže proti Jurjevici Drugače bi pa težko rekla, kateri kraj je najlepši . Vsak ima neki lepega...
|
|
|
|
RE: Najlepši kraj v Sloveniji? 10.5.2007 9:11:23
|
|
|
|
majas
|
Tudi bled je lep. pa prklekija mi je najlubša.
|
|
RE: Najlepši kraj v Sloveniji? 17.5.2007 11:21:51
|
|
|
|
lunca2
|
Meni je veliko krajev v Sloveniji všeč. Npr. najbolj pa slovenska obala (Portorož)
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?