|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nočno spanje - dojenje
17.10.2004 18:37:48   
mnjam
Imam 4. mesečnega pobalina. Do 4. meseca je spal celo noč, mogoče sem ga enkrat/noč podojila. Sem si rekla: "Kolk mam jaz pridnega fantka."
Sedaj pa vsako noč UZBUNA!! 5x/noč se hoče dojiti:hudicek:. Ko ga podojim, zaspi kot klada - seveda za 2 uri, potem pa spet...... Jaz sem že čist trapasta od neprespanosti:zaspan:. Gosto hrano sem začela uvajati pred 3. tedni (riževa kašica, jabolko, hruška, korenček, brokoli) in sicer v času kosila.
PROSIIIIIIIIIM povejte mi, kaj naj naredim, da bi spal celo noč? Naj mu dam zvečer jesti? Slišala sem, da naj mu dam umetno mleko preden gre spat, samo me je strah, da potem ne bo hotel več mojega mleka.:grrr: Aja, mleka imam za izvažat, samo očitno mu je preveč lahko in ga hitro prebavi. Torej HELP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nočno spanje - dojenje
17.10.2004 18:43:24   
Annny
Mateja, moja Naja je stara sicer šele 6 dni...prve dni je spala pridno celo noč, zdaj pa papca 3-4krat na noč..ponavadi po prvem ali drugem dojenju ostane kar pri nama v postelji, saj je tako 'bolj praktično'...
Mislim, da za ta 'problem' ni pravega recepta..otročki so si različni, imajo različne potrebe..saj ne bodo dolgo tako luškani in majceni:):)
Do takrat bomo pa mamice včasih malce utrujene9nebesa

(odgovor članu mnjam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nočno spanje - dojenje
17.10.2004 20:39:40   
puncica
Hja welcom to the club :)- ne vem kaj ti svetovat, naša je stara štiri mesce in je čedalje slabše, s to razliko, da naša ni še NIKOLI prespala več kot tri uri skupaj, pa seveda tud na pol ure smo se dojil:((
Pa smo tud probal marsikaj, a pri nas je po moje problem ta, da premalo poje in da potem čez dve uri že ko zmešana išče joško in s tem ko se redi in raste rabi čedalje več in se zbuja tud bolj pogosto:zmeden:

Mogoče bo pomagal, če se zadnji obrok ful naje, sam ne vem kako to doseč, ker tud pri nas ne rata:zmeden:, al pa da je bolj kalorično, mogoče kako rižolino al pa kej podobnega, no pri nas to še nismo probal, bomo pa začel, ker to je res že en sam obup.

(odgovor članu mnjam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nočno spanje - dojenje
17.10.2004 21:06:20   
frutka_
Mogoče je vznemirjen zaradi izraščanja zobkov...:bravo:

(odgovor članu mnjam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nočno spanje - dojenje
17.10.2004 21:37:43   
malika
Ne vem, če obstaja kakšno pravilo oz. recept za spanje ponoči. Moj je star 9 mesecev in se zbuja na 2 uri, že od rojstva dalje.Obstaja možnost, da poskusiš kaj ti pride pod roko, ali pa se vdaš v usodo.:( Jaz sem poskusila lahko rečem vse, ampak nič ni delovalo, adaptiranega mleka pa niti povohat ni hotel. Prav tako ne pomaga obilna večerja,...nič.

(odgovor članu mnjam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nočno spanje - dojenje
17.10.2004 21:56:30   
kati
Obilna večerja ne pomaga NIČ!!!!! Ti dojeni otroci so pač bolj čustveno navezani na mamice in ko se ponoči zbudi pač najlažje nazaj zaspi, če dobi mamino joško. Tudi pri nas je bilo tako zdaj pa nam je uspelo, da ponoči namesto dojenja pije vodo po flaški.
Treba je počak , da to mine, druge rešitve ni!!!
Pa čim bolj mirne noči.

(odgovor članu mnjam)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nočno spanje - dojenje
17.10.2004 23:12:10   
petras
Ilija je star 6m in mu je do zdaj dvakrat uspelo prespati celo noč. Ponoči je enkrat ali dvakrat, katastrofa pa je bila poleti, ko je zaradi vročine pil petkrat na noč. Kaj pa če je pri vas tudi slabše zaradi začetka kurjenja in vedno bolj suhega zraka. Nam je v dveh tednih vlaga v stanovanju padla za 15%(čeprav perilo sušimo notri, prej pa smo ga zunaj)in mali dosti bolj pogosto pije. lp

(odgovor članu mnjam)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nočno spanje - dojenje
18.10.2004 12:51:02   
Anonimen
Mateja, to je pa točno tako, kot pri meni. Do 4. meseca je spala tako, da se je ponoči enkrat zbudila, sem jo podojila in je spala do jutra.:)
Bila je polno dojena. Tam nekje v 4. mesecu sem tudi jaz začela v času kosila dodajat gosto hrano. Mleka pa, tako kot ti-za izvažat! Po 4. mesecu pa odvisno od noči, se je začela zbujat na 2 uri, včasih na 1 uro, včasih pa tudi na 20 minut. :((

Rada bi ti napisala kak pameten nasvet in ti razložila, kako se je pri nama to nehalo. Ampak se še ni! :(
Čez dober teden bo stara 1 leto, zbuja se pa še vsaj 5x na noč. Nimam pojma kaj naj naredim, ker gre spat sita, ponoči se pa že zmeraj dojiva! Pa zdaj, ko sem že v službi , je vse skupaj še malo težje!

Upam, da pri vama ne bo tako dolgo trajalo!

(odgovor članu mnjam)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   nočno spanje - dojenje
18.10.2004 22:01:20   
mnjam
Alja,
Si me pa res potolažila :)-!! No, vsaj vem, kaj me čaka.
Včeraj sem pa poskusila z metodo, ki so mi jo priporočali. Tamalega sem nafutrala čez dan (hruške za kosilo, brokoli za malico in korenček za večerjo + dojeno mleko. In ne boš verjela, ampak tamali se je zbudil samo 1x JUPI, JUPI!!:bravo: Pol sva se z možem pogovarjala, da sva ga mal preveč nafutrala (kot :pujs:). Uglavnem, danes je dobil gosto hrano za zajtrk, kosilo in malico pred večerjo, pa bomo videli kako bo. Aja, včeraj po obilni večerji se je potem zjutraj prvič pokakal s tapravim kakcem in sicer ravno takrat, ko sem ga odvila iz plenic:zmeden:.
Hvala vsem za nasvete!

(odgovor članu mnjam)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?