Aly
|
Hvala vam za vse vzpodbudne besede ! Vam povem, da nas je tole zares dotolklo, in dejansko priznam, da kaj takšnega še nismo doživeli, čeprav imam tudi že odraslo hčerko...očitno so tile virusi novodobni.. Sem sinoči na RR malo počekirala na temo "rota virus" in me je bilo groza, ko vidim kaj morajo naši otroci prestajati... Saj v bistvu naš malček ni dolgo bruhal in "driskal", je pa en dan res intenzivno in še malo drugi dan, ampak je očitno, da je telo popolnoma izčrpalo... Shujšal je za okrog 2 kg, iz 16 na 14, in kar se tudi zelo, zelo očitno vidi.... Edino ne morem razumeti teh nihanj, namreč danes zjutraj me je presenetil, ko je že ob 6 h dejal da bi jedel crispy, to so dejansko koruzni kosmiči s sojinim mlekom, in je pojedel mnogo, pri tem je tudi normalno govoril, in videti je bil močnejši, pol ure za tem pa konec, samo še ležal, in sedaj že tretjo "rundo" spi...... Ali res gre to tako počasi..... Poleg tega ga pri vetrovih in kakanju zelo boli, saj je včeraj zraven kar kričal, danes je bilo že malo bolje, čeprav še vedno ob tem trpi...... Je pa še vedno v takem stanju, da ga večino prenašam, in ne more trdno hoditi oziroma biti dalj časa po koncu.....Sem klicala, da bi vseeno šla k svojemu pediatru, a žal do torka ne dela...s temi dežurnimi pa je križ..... Prosim napišite mi kaj o tej fazi, ko so že začeli jesti, in bruhanja ter driske ni bilo več, kako dolgo je potekalo to okrevanje? Lepo bodite, srečni in zdravi! LP Aly (Mimogrede - zelo dolgo se nisem oglasila, vidim, da vas je mnogo novih, vidim pa tudi, da še vztrajate tudi nekatere iz "generacije 2004" , ali pa ste si celo povečale družinico - bravo, čestitam )
|