rainbow
|
Nisem hotela prej nič komentirat, ampak zdaj pa moram meni se zdi, pa ne vzet kot slabo, da je tvoj fantek še zelo mahjen, da bi zdaj naekrat to vse obvladal. seveda je fajn, da poskuša in se trudi in za to mu čestitam. vendar kot vidiš, vsaj po moje, še ni čisto zrel. Prvo, seveda zdaj ne rabi bit čisto brez plenic, kje pa. Sploh če kam greste, menda mu jo boš dala gor. Vsaj jaz ne bi hotela doživljat ne njegove in ne moje stiske ob potrebi, pa brez plenice ali druge možnosti odtočenja. Kje šele čiščenja avtosedeža. zanimivo se mi zdi, da se ponoči noče polulat v pleničko. Če je to tako, ga boš seveda morala dat lulat na kahlo. Ali pa mu razložiš, da pa ponoči lahko lula v pleničko. Čeprav je še majhen, da bi to razumel. Ali pač? če je podnevi brez pleničke, mu daš gor spodnje hlače. pa saj tudi s plenico jih lahko ima oblečene. Mislim pa, da definitivno lahko počakajo do poletja. ker spodnja majčka vedno ven leze, zdaj pa še ni tako toplo. Upam, da nisi jezna ali karkoli, jaz imam o tem odvajanju malo drugačno mnenje, pa tudi marsikaj sem prebrala tudi zaradi bitk z mojo mamo in iz lastnih slabih izkušenj) in v bistvu nimam izkušenj s tako hitrim odvajanjem. Moja starejša se je dokaj pozno navadila kar na wc (malo pred 3. letom), ampak je v dveh mesecih obvladala vse aspekte; zato se za mojo 25-mesečnico sploh ne sekiram. Enkrat ji je uspelo na kahlo, ampak ker še ne govori dosti in ne pove vedno, da kaka ali lula, bom definitivno počakala do poletja. sicer pa so te zgodbe različne od otroka do otroka, kakor govor, hoja, spanje itd. edino morda, da si ti ne naredi preveč dela. Ker tvoj fantek ima še čas (če sem prav videla, je star komaj leto in pol?) pa uspešno