Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KONIZACIJA IN NOSEČNOST 5.5.2007 13:10:43
|
|
|
|
sasula
|
Živjo, klasično konizacijo sem imela februarja in po 6 tednih na kontroli so mi vzeli bris, ki je bil zopet pap III. Trenutno čakam na menstruacijo in potem ponovno na rekonizacijo. Tudi sama si postavljam ista vprašanja kot ti! lp
|
|
|
|
Konizacija in nosečnost 7.5.2007 12:53:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Vama bom odgovorila anonimno .Sama sem imela marca 2006 konizacijo, vsi naslednji brisi so bili normalni. Doma imam dva otročka a vendar je želja še po enem ostala. No sedaj sva z možem začela delati na tretjem pa žal ne rata. Povem pa naj še to da vsak mesec pred mestruacijo vsaj teden dni prej dobim rjav izcedek ki traja vse do mestruacije.ALI JE PRI VAMA TUDI TAKO ?? Ta rjav izcedek me bega in ne vem zakaj ne morem zanosit č e pa mi je prej ratalo v prvo?
|
|
|
|
RE: Konizacija in nosečnost 7.5.2007 17:41:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem že povsem zmedena. Prvo konizacija, pa pregled in kontrola in ponovno bris pap III. Nato mi reče ginekolog, ki me je operiral, da naj imam čimprej otroka. NAto delamo na tem in mi reče moja osebna ginekologinja,da je treba prvo na rekonizacijo. Koga naj poslušam???? Do obeh zdravnikov imam zaupanje, vendar se mi porajajo vprašanja... koga v tem primeru poslušati. Morda še katera s podobno izkušnjo? HVala, anonimna
|
|
|
|
RE: Konizacija in nosečnost 7.5.2007 22:01:45
|
|
|
|
Anonimen
|
no naj ti odgovorim moje mnenje glede zanositve po konizaciji. Mislim pa tudi doktor Pušenjak tako pravi da je dobro počakati vsaj pol leta po konizaciji z zanositvijo ker je možnost prezgodnjega poroda , možnost da se ne odpiraš... Četudi boš zanosila te mora tvoja g. imeti pod stalnim nadzorom, da se kaj ne zaplete. Moje mnenje počakaj vsaj šest mesecev, potem pa veselo na delo in upam da ti uspe...
|
|
|
|
RE: Konizacija in nosečnost 19.5.2007 17:07:41
|
|
|
|
sasula
|
Februarja sem imela klasično konizacijo, ker ponovni izvid ni bil ok.. sem imela 17.5 še lasersko konizacijo. Danes me je še bolj strah kakšni bodo izvidi po tem. Sem pa našla na netu tako grozne slike o tem hpv virusu, da mi je slabo. RESNIČNO. Upam, da tega ne dobi nobena. Ali ste ve svoje partnerje poslale na pregled za hpv?? NA eni študiji piše, da naj bi se tudi partnerje pregledalo in zdravilo, kako je s tem?
|
|
|
|
RE: Konizacija in nosečnost 19.5.2007 18:11:50
|
|
|
|
tinaaja
|
HPVja se ne da zdravit, ker je to virus. Lahko ga imas trajno lahko pa izveni sam od sebe. Obstajajo le injekcije, ki preprecijo okuzbo z visokokancerogenimi HPV virusi, ki pa so naceloma namenjene populaciji mladih zensk do 26 let.
|
|
|
|
RE: Konizacija in nosečnost 30.5.2007 11:59:06
|
|
|
|
mala29
|
Še moja zgodbica... Decembra 05 sem imela leetz konizacijo. Njen rezultat je kazal na rekonizacijo, vendar mi je dr., ki me je operiralal predlagala, naj počakam 3 mesece, če se seveda strinjam. Da ona ne bi operirala, ker obstaja možnost, da se zadeva očisti. Takrat so mi ponovno vzeli bris in rekonizacija ni bila potrebna. Maja 06 sem zanosila (takrat so mi tudi vzeli bris in bil je ok) in danes imam doma 3 mesece staro hčerkico. V nosečnosti nisem imela nobenih težav. V službi sem bila do zadnjega. Porod pa... 1,5 ure in bilo je gotovo. Na poporodnem pregledu (6 tednov po porodu) mi je moja ginek. spet vzela bris in mi rekla, da v kolikor ne bo v redu bom klicana na ponoven pregled. Do danes ni bilo nič. Naj povem še to, da sem tudi jaz imela koniz. zaradi hpv virusa (saj vemo, da je vzrokov za slab bris lahko več ne samo hpv). Upam, da nam rata še en čez kakšni dve leti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?