|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Iris Mulej?
3.5.2007 13:51:26   
romy
Iris je meni lepa in postavna, njenih kreacij pa ne poznam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.5.2007 23:51:42   
Annny
Zelo lepa ženska, ampak ko odpre usta, bolj težko pove kaj pametnega.
Ta kreacija na Manci Špik mi ni všeč, drugih pa ne poznam.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.5.2007 9:12:44   
blue sky
Meni ni všeč njeno obnašanje, še posebej ne, ko govori user posted image . Vsaj v javnosti bi lahko vsaj malo lepše govorila in ne tako nosljala, da jo komaj kaj razumeš. Vizualno pa je kar ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.5.2007 9:26:25   
Strawberrie Cherrie
O pameti naj sodijo drugi.

Glede nje same -> ona mi je ENA IN EDINA slovenska missica, ki mi je všeč. Je pa res, da dejansko ona kot pojava ni primerna za Miss Slovenije in podobno, ampak je vrhunski model. Pri modelu pa ne iščejo klasične toge lepote, ampak posebnost in prilagodljivost obraza in telesa vrhunskim kreacijam.
Meni so missice tipa klasične lepote totalno grozne. Prvič jo pogledam mi je ful simpatična, potem pa samo iščem in iščem, kaj je narobe z njo, čez 14dni mi gre pa na user posted image , ko pogledam njen plakat.
Všeč mi je, ko vidim neko posebno žensko s kodri in pegami, bolj jo gledaš, lepša ti je. In v ta koš zame spada Iris Mulej.

Njenih kreacij ne poznam.

< Sporočilo je popravil london_paris -- 4.5.2007 9:35:19 >

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.5.2007 9:29:33   
Strawberrie Cherrie
Aja, pa predenj sodite, kako grozna je -> izbrana pa je bila za delo pri znanih modnih hišah in kratorjih, like Versace, Ferre, Escada, Anne Klein, TFS, Lisca, Cheek ....

Sem pa pogledala sedaj malo njene kreacije -> NAJ SE RAJE DRŽI MODNE PISTE, oblikovanje pa naj lepo prosim pusti pri miru. Ni za njo user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 30
4.5.2007 9:33:02   
Anonimen
Se strinjam z l_puser posted image

Je tudi meni edina slovenska mis, ki je za moje pojme primerna za vrhunski model. Ker ni "klasična lepotica".

O pameti pa nebi sodila, ker nekdo je lahko fajn pameten, pa se ne zna izražat. Sicer pa ne vem zakaj bi morali biti modeli pametniuser posted image , saj ne odkrivajo kvantne fizike ampak reklamirajo izdeljkeuser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
4.5.2007 10:16:01   
srki
Nimam nobenga mnenja o njej, ker kreacij ne poznam, malo mi je mimo samo v reklami za Panten, pač za moj okus nekam čudno govori.

A tista vremenarka ja Katja Jevšek, al kdo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.5.2007 13:21:59   
filipinka
V reklami pa res grozno govori!!! Mislim, da se ni slisala za pravilno naglasevanje v slovenscini...ja vem ja, jaz pa za sumnike, ne!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 33
4.5.2007 13:37:20   
filipinka
Semj malo gledala njeno stran! Saj ni slaba...ampak, na tej sliki pa res ni nic posebnega! Ima nekam dolg user posted image obraz!

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
4.5.2007 13:49:53   
Anonimen
hu d fak is iris mulej user posted image

(odgovor članu filipinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
4.5.2007 13:54:29   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

hu d fak is iris mulej user posted image

user posted image user posted image user posted image

Aktualna Miss Slovenije?user posted image  Nič znano?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
4.5.2007 14:12:00   
* Mateja *
Jej Lara, bo treba kaj tv prižgat v tanovi hiški!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.