saska11
|
Jaz sicer nisem imela CR, sem rodila v 4 minutah, čeprav je vse kazalo na to, da bo potreben CR, je šlo potem vse kot po maslu. Glej, ne sekiraj se za to v naprej, ne razmišljaj o tem, zdravniki že vejo, kaj in kako odreagirati, da bo prav. Bodi pa sigurna, da pri dvojčkih toliko bolj pazijo, ne tvegajo nič. Zapomni si to! Pri meni sta se punči obračala do zadnjega, pa nista bili nič premajhni. Ne vem, v katerem tednu so mi že govorili o CR, ker je bila ena prečno, druga pa v medenični vstavi, no pa se je stanje kar iz tedna v teden spreminjalo, na koncu sta bili obe obrnjeni navzdol. Problem je bil, ker se jaz nisem odpirala. Pa so mi porod sprožili, dobila sem svečko za mehčanje materničnega vratu, pa mehur so mi umetno predrli, pa še na umetnih popadkih sem bila, in glej, v dobrih dveh urah (vsega skupaj, od takrat, ko sem prišla v porodno sobo) je bilovse za mano. Grem rodit še 10x, samo, da mi ne bi bilo treba biti več noseča (ha ha). Ti bodi kar mirna, nič ne razmišljaj o tem, narava bo naredila svoje. Verjemi. Srečno!
|