|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Albumček
16.10.2004 20:41:12   
Annny
Halo,

tale večerni čas, ko moja dva srčka spita :love::love:, sem izkoristila za objavo mini albumčka- za vse tiste, ki vas zanima..

Lep večer vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Albumček
16.10.2004 21:39:26   
Anonimen
:) vidla...Je full teb podobna:)

lp,:fis:

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Albumček
16.10.2004 21:42:11   
Annny
O, ti si pa prva, ki tako pravi:)-

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Albumček
16.10.2004 21:43:27   
Anonimen
Ne, full se mi zdi teb podobna...sploh nos:):):)

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Albumček
16.10.2004 22:19:14   
niki5
o kok ste luštni 9nebesa

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Albumček
16.10.2004 22:23:16   
Anonimen
Sem še enkrat pogledala...tudi očku je full podobna:)-:)-:)-

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Albumček
16.10.2004 22:23:55   
beba76
:bravo::bravo: Lepo je videti tako srečne in zadovoljne obraze! Prav luštni ste!:bravo:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Albumček
17.10.2004 9:41:51   
dory
Ma Annny kolk ste lustni...uzivaj v sreci, mali Naji pa enega veliiikega lupcka :)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Albumček
17.10.2004 9:46:13   
ZARA
ojjjj...

:bravo: ja itaq da nas zanima...res lepa detka tale tvoja Naja... :love::love:..Dej mal povej...A je pridna???
A papca???A pancka???
A utrujam???

paapaa :metulj:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Albumček
17.10.2004 12:30:18   
Annny
OJJJJ, Zara:):)

Detka Najčica je zaenkrat res pridna...papa in spi.. ugotovila sva, da ne mara svojega koška in da raje spi kar pri nama v postelji- nama vsi pravijo, da sva jo razvadila itd., ampak a res lahko razvadiš 6 dni starega dojenčka! Saj rabi samo veliko pozornosti, crkljanja..
Ponoči trikrat ali štirikrat papa..ponavadi naju obe nekje vmes zmanjka..Ko je lačna, skoraj ne jokca, ampak 'reče' samo 'AAA' in začne odpirati ustka..
Ful se rada nosi okrog- potem zaspi na rami:)
'Proizvaja' zelo zanimive glasove:)-
Zaenkrat ne mara preveč umivanja...videla pa sem, da se umiri, če jo previjam blizu prižgane TV ali radia (zasvojenka mala:)-:)-).
No, jutri pride patronažna sestra in nas čaka prav zares tapravo kopanje, popoldne pa še UZ kolkov- tako da bo pester dan.
Na prvi sprehod še nismo šli...bomo počakali na kakšen res lep in topel jesenski dan..

Ah, jaz sem čist preč od veselja, kaj naj rečem9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Albumček
17.10.2004 12:58:54   
Annny
Tjaša, poleg mojega nicka na levi so tri 'ikonice'- klikni na skrajno desno:). Uživaj lep dan, srečka :nosecka:! Jaz se počutim kar malo 'ploščato' brez bušija:)-

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Albumček
17.10.2004 13:28:08   
ZARA
ooooooooo full sem vesela zate annny...detka je pa pridna ce je tko kt pravs,dobr,dobr...
Pa nic ni scrklana sam tak malecki rabi full pozornosti in ljubezni in ona to ocitno ze obvlada...Zara je se zdej ista...sam spi pa papca,hiihii...
Cmoka prelepi detki Naji...
papa:metulj:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Albumček
17.10.2004 13:41:06   
Annny
A veš, da sem že gledala, da ima Zara take okice, kot Najči:)

Tjaša, registriraj se- izberi nick in geslo in boš videla vse ikonice, albume slikic..

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Albumček
18.10.2004 8:35:09   
Arwen
Oj Annny! Registrirala, videla slikice, luštna punčka bravo bravo :bravo:. Lepo se imejte, T.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Albumček
18.10.2004 11:02:52   
Annny
Arwen, se vidimo kaj...takoj, ko se malo vklopimo v novi ritem.. Upam, da se dobro počutiš in da uživata s T. Papa

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Albumček
18.10.2004 18:20:00   
Arwen
No, tole je pa naš mali :angel:. Sva čisto :love: vanj;). Ja, midva bova z veseljem prišla Najo pogledat, ko boste vsi trije malo k sebi prišli. A se počutiš ok? Kaj šivana? Lp, T.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Albumček
18.10.2004 19:02:25   
Pupica
Annny prelepa družinica ste!
Uživajte!!!
:muca:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Albumček
19.10.2004 11:50:15   
Annny
OOOOJ, Arwen- prelepa slikica..jaz take na žalost nimam.. Drugače smo pa pri nas res fajn...Jaz sem dobro- sem sicer čisto 'izven kondicije', imam cca. 3 šivčke, ampak ob tem najinem malem čukcu se počutim, kot da cvetim:love::rozica:...Lepo se imejte vsi trije9nebesa

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?