emaa
|
Jaz sem ga imela, pa sem rodila dvojčke. CR sem imela naročen, pa sem malo prehitela, sem jim pa za CR izrazila željo za spinalni blok, pa je ostalo samo še to, da se zmenijo z anesteziologom. Ko mi je voda odtekla, sem pač bila v porodni sobi, predihaval popadke in se odpirala, ker sem eno uro pred tem jedla. Ko sem bila popolnoma odprta, me pa vprašajo, če bi spinalni blok, valda sem rekla ja, oni so meni rekli zakaj nisem prej rekla, jaz sem jim pa povedala, da nisem vedla, saj zmeraj pravijo, da tega vsi anesteziologi ne znajo, pa še nedelja je bila. Tako, da kar vprašaj, če boš pa naročeni CR prehitela pa isto vprašaj, saj ni noben bav bav. Priprava na to je trajala kako dobro uro (so me morali rehidrirati, napeljati urinski kateter- neboleče), pol pa v porodno. Edino kar mi ni bilo šeč je bilo to, da je bila smena in je ta nova babica (ne vem kako ji je ime, en hitler za moje pojme), mojega poslala stran, kolikor pa vem, pa je lahko pri spinalnem bloku zraven. Je moral čakat v sobi za očete, ko bi pa lahko ta prvi moment z najinima fantoma uživala skupaj. Je pa fino, ko otroka takoj vidiš, pa tudi zadeta nisem bila nič.
|