|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HSG
28.4.2007 16:10:15   
Anonimen
halo.  imam vprašanje ali je imela katera od vas ki ste bile na HSG bolečine malo več kot teden dni pred nečakajočouser posted image ali je to vzrok da bo prišla user posted image ali pa tudi da je nebo. jaz imam zdaj že dobre tri dni rahle bolečine v jajčnikih vendar pa ne skozi cel dan ampak na obroke kaj mislite ali pa so to dobri znaki mogoče pa je ratal? user posted image bi naj prišla komaj 5.5.

vesela bom vsakega vašega odgovora.
želim vam da čimprej zagledate user posted image ostale ki pa ste ža zagledale user posted image pa vam želim lepih user posted image mesecev.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HSG
28.4.2007 16:29:32   
stunfek
A to je v istem ciklusu kot je bil HSG ali si enega spustila preden sta začela delati na otročku?

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2007 19:59:04   
Anonimen
ne to je v istem ciklusu saj mi je moja g. rekla da naj nič ne čakava.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.4.2007 20:11:35   
stunfek
No, pravijo, da je po HSGju velika možnost zanositve, tako, da so znaki lahko vzpodbudni. Enim rečejo, naj zaradi sevanja počakajo en ciklus, sem pa že slišala za primere kot je tvoj, ko kar v istem ciklusu začnejo z akcijo. V vsakem primeru ti seveda želim srečo in da bi čimprej ugledala plusek. Mene čaka HSG v naslednjem ciklusu...a poveš svojo izkušnjo, kako je bilo, kako je izgledalo in če te je kaj bolelo.

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.4.2007 20:26:01   
Anonimen
veš bilo nas je pet in jaz sem bila zadnja na vrsti. si lahko misliš kako to je najboljše bi bilo , če bi bila takoj navrsti že prva , ker ko je katera prišla ven je vedno povedala kako je bilo in vsaka je povedala drugače. jaz sem imela kar precejšnje bolečine tako, da sem tisti hip rekla če pa bi še enkrat morala iti nevem če bi šla vendar pa ti povem ,da je to odvisno ne da bi se zdaj ustrašila . prideš pa notri še vležeš kot pri ginekologi ko greš na pregled še prej pa dobiš dve tableti za popit, spasmex proti bolečinam nato te pregleda potem ti prisesa na maternico nevem kako se ravno reče in ti spusti not tekočino, takrat te tudi poslika to naredi vseobenem veš mene je bolelo takrat ko mi je to delala pozneje pa več nisem imela bolečin, tako da se nič ne bat za otroka se da potrpet samo , da bo sedaj ratal. nato pa sem še enkrat greš not da te poslika skozi hlač, čez kake pol ure pa dobiš izvide. želim ti veliko sreče in da bova čimprej zagledali user posted image user posted image . lp

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.5.2007 22:06:25   
pikica77
Nikar se ne boj HSGja. Jaz sem ga tudi imela in moram reči, da so bolečine različne pri ženskah. Mene je na primer bolelo ob vbrizgu kontrasta cca. pol minute, potem pa čisto nič več. Pravi se pa, da menda boli, ker so manj prehodni jajčniki in pri vbrizgu "očisti" pot do jajčnikov. Bolečine se pa hitro poležejo, zato nikar ne skrbi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2007 14:52:15   
Reby
Jaz sem imela HSG ta torek in me sam poseg ni tako zelo bolel, sem pa dobila strašne krče kakih 6 ur po posegu, bilo mi je ful slabo, tako da sem dobila infuzijo in ostala v bolnici čez noč. Danes je sobota in čutim še manjše bolečine, upam, da bodo do ponedeljka, ko grem v službo, ponehale.
Mi je pa ginekologinja svetovala, naj kar poskusiva že takoj po HSG delati na otročku, da sam kontrast in slikanje ne vpliva potem nič na plod, v kolikor uspem zanositi.

(odgovor članu pikica77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.5.2007 17:32:06   
Anonimen
Jaz sem imela HSG pred kakšnim letom in moram rečt, da sicer boli, vendar je to bolečina ki traja samo tisti kratek čas ko kontrast vbrizgava, štejemo pa ga lahko v sekundah.
Jaz sem tik pred posegom dobila nek analgetik v žilo in se kar tam kar takoj po posegu prekleka zdravnika (na glas) da kaj mi je bilo tistega sranja v žilo potrebnega za tistih par sekund bolečine, ki ni tako huda da se ne da zdržat (boli bolj depiliranje z voskom). Ker mi je potem bilo zaradi tistega sranja v žili še celo popoldan slabo in nisem vedela ali bi bruhala ali ne....
Pa me je ful pohvalil, da imam prav, da so dlje trajajoče posledice tistega sranja v žili kot pa bolečine med posegom. Ampak ker so vse ženske prestrašene, jim pač to dajo, ker ne morejo rečt da ne boli nič in potem vsaka zahteva kak analgetik.

(odgovor članu Reby)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.5.2007 10:04:26   
stunfek
Monikap, a še imaš izvide? :)

Mislim da sedaj nikomur ne dajo analgetika pred HSGjem. In mene ni bolelo samo par sekund ampak se mi je zdelo da ves čas postopka sploh pa me ni bolel kontrast ampak nekaj drugega...ne znam opisat...skratka maternični vrat in akrkoli so že tam nižje delali.

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.5.2007 10:11:26   
**NiNa**
živjo punce!
Jaz imam HSG 22.5. v LJ. A ima še katera takrat? Pa še to, a vse depilirajo, ker če je tako, pol se rajši kar sama doma pobrijem, kot pa da bi me oni z voskom (mene je tega tako groza).
Lep dan vsem!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.5.2007 13:16:20   
Anonimen
**Nina**mene niso nič depilirali. Kje si pa to slišalauser posted image . Sicer sem bila poštimana tam spodaj, da pa bi koga depilirali...user posted image

Anonimna, kaj zdaj? A vama je uspelo? NAma z možem je uspelo takoj na 3 dan HSG-ja naredit user posted image . So mi že kar tam rekli, da naj kar delava, ker je takrat baje največ možnosti za uspeh. In ja prav take bolečine sem imela kot jih opisuješ user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 13.5.2007 13:17:35 >

(odgovor članu **NiNa**)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
13.5.2007 16:35:40   
monikap
Stunfek ne nimam še izvidov vem samo kar so mi povedali da so bili zamašeni in da so vidne zarastline od vnetij ostalo pa upam da je vse OK.
Ja tudi midva sva šla že včeraj v akcijo saj so mi rekli da nič čakat da imam sedaj dobre možnosti upam da mi res uspeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.5.2007 16:38:04   
monikap
**NiNa** ja kje si pa to slišala da depilirajo jaz sem imela v četrtek HSG sicer v MB pa me ni nišče depiliral tako da kar brezskrbi.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.5.2007 10:19:53   
luna68
user posted image ze dveuser posted image so prisle od HSG-ja pa spet nic...ufa, gremo naprej!
Mene tudi ni nihce depiliralpred HSG! Pobrijejo,ce prides rodit-ce seveda nisi in je se casuser posted image .Pa narocijo da si spodaj brez pred laparo ali histeroskopijo-informacije od kolegice.Lep dan vsem

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.5.2007 19:00:45   
Anonimen
Pred HSG te nihče ne obrije in tudi nihče od tebe tega ne pričakuje ali zahteva.

(odgovor članu luna68)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

nosečnost
Lelly28 RR

Kdaj ste družinskim članom (otroku, staršem, bratom- tukaj ne velja partner) povedali, da pričakujete še enega dojenčka?

takoj, ko sem izvedela (26%)

pri 3 mesecih (56%)

po 4 mesecu (19%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!