Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Speedy, varovalni lok-večji otroci 28.4.2007 15:55:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo med drugim tudi zaradi tega menjali voziček, ko smo ugotovili v enem drugem vozičku, koliko ta lok pomeni naši tamali. Samo glavni razlog za menjavo je bil drugi, vseeno pa je to, da loka ni, veliko pripomoglo k dokončni odločitvi o menjavi.
|
|
|
|
RE: Speedy, varovalni lok-večji otroci 28.4.2007 19:23:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz vozičkov brez loka sploh gledala nisem.
|
|
|
|
RE: Speedy, varovalni lok-večji otroci 29.4.2007 7:15:36
|
|
|
|
Maleal
|
Se strinjam s Splišni.
|
|
RE: Speedy, varovalni lok-večji otroci 29.4.2007 21:58:37
|
|
|
|
Lejči
|
no, mene pa ni motilo. z vozičkom smo bili zelo zadovoljni
|
|
|
|
RE: Speedy, varovalni lok-večji otroci 29.4.2007 22:06:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lejči no, mene pa ni motilo. z vozičkom smo bili zelo zadovoljni Ko je bil večji, ni želel biti nagnjen naprej, ga ni motilo, da mora bit skoz nazaj naslonjen?
|
|
|
|
RE: Speedy, varovalni lok-večji otroci 30.4.2007 11:18:47
|
|
|
|
lenika
|
Jaz mu pase toliko razrahljam, da se lahko nagne naprej in je zadovoljen. Dokler smo pa imeli pase zategnjene, mu pa ni bilo najbolj všeč.
|
|
|
|
RE: Speedy, varovalni lok-večji otroci 30.4.2007 22:21:35
|
|
|
|
Lejči
|
naše ni motilo, res pa ni bila preveč tesno pripeta. uporabljali smo ga kar dolgo. ne vem, verjetno je odvisno od otroka. punce so enkrat pisale tudi o predelavi speedya, kako so si ga prilagodile in so bile potem z njim še bolj zadovoljne.kakorkoli se boš odločila, ti želim uspešen nakup
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?