|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krema proti strijam
27.4.2007 12:11:55   
anita1984
zanima me kdaj ste se začele mazati z njo??? in kdaj so se vam(če so se) začele kazati?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krema proti strijam
27.4.2007 12:32:13   
jooly
Jaz se mažem z njo, od tistega dne, ko se mi je koža začela napenjati. Zdaj v drugi nosečnosti je to mal prej, tko da se mažem že od drugega meseca. V prvo se mi ni poznalo do petega meseca skoraj nič, in se tud mazala nisem. Kako se pa strija začne delat pa ti (na mojo srečo) ne znam povedat ker se mi med prvo nosečnostjo ni naredila niti ena. Hvala koža user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu anita1984)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.4.2007 12:41:12   
annie
Sedaj sem v 20T nosečnosti in me je koža na trebuhu in tudi dojkah pred kratkim začela zelo srbet, tako, da se kar sedaj redno mažem, celo 2x/dan...drugače strij na srečo še nisem opazila in upam, da se ne bodo pojavile user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.4.2007 12:51:28   
masna
Meni je G. rekla, anj se začnem mazat že na prvem pregledu (v 8t). takrat se sicer nisem najbolj redno mazala, po 12t pa sem začela redno enkrat dnveno. od 20 t naprej pa se poskušam disciplinirat in se mažem 2x dnevno....

upam, da bo bo stroj čimmanj...

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.4.2007 14:00:34   
*alja*
Jas sem se redno mazala od 2 mesca naprej, strije so se mi pa začele delat v 8 mesecu, najbolj pa zadnja dva tedna user posted image , pa sem redno mazala!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.4.2007 20:37:27   
eya
Nisem se nikoli mazala prav s kremo proti strijam, ampak z različnimi mleki in olji za telo. Začela sem v drugem mesecu, 1x na dan, kasneje sem se mazala pa tudi 2x na dan, kadar me je pa koža srbela, tudi večkrat. Rezultat: nobene strije. Je pa čisto odvisno od elastičnosti kože-

Ne se pozabit namazat po dojkah, tam se tudi koža razteguje.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.4.2007 20:40:00   
Marogica
Nikoli sem nisem z ničemer mazala, otroka sem imela zelo pozno( v 35. in 38,5. letu) pa nimam nobene strije.  Sreča pač oz. moja koža je pač (še vedno) elastična.

Upam, da bo pri tebi tudi tako....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.4.2007 21:07:38   
MarijaPo
Mislim, da sem se zacela mazat v kaksnem 3. mesecu in jih tam, kjer sem se mazala nisem dobila. Sem jih pa dobila na  bokih, kjer se nisem mazala, ceprav je v navodilih pisalo, da se moras tud tam mazat. Uporabljala sem weleda olje proti strijam.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.4.2007 10:07:13   
Anol
Te kreme so za moje pojme bolj lari fari, jst sm jih dobila nekaj po riti, kljub vskodnevnemu mazanju 2 x na dan, pa se nisem veliko zredila (10 kg). Sedaj v drugi nosečnosti pa se mažem le z Nivejinim mlekom za telo pa nimam nobene nove, mažem pa se le 1 x na dan.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 9
30.4.2007 7:42:10   
Mateja82
Jaz se nisem mazala, razen kdaj pa kdaj z mandljevim oljem, pa nimam iz prve user posted image  nobene strije in upam da bo tudi zdaj tako ostalo. Tudi pomoje so te kreme bolj tako, tako. Tu je bolj odvisno od tvojih  genov, prožnosti kože  kot pa od kreme. Je pa res da je vseeno masaža trebuščka prav prijetnauser posted image .

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.4.2007 10:17:50   
Felicity
V nosečnosti sem se mazala 2x na dan, začela sem žal prepozno. Saj so mi strije nastale po prsih (kar hitro), se je pač velikost ful povečala.user posted image
Potem sem kupila kremo od Vichya (proti strijam) in se mazala do konca, zjutraj ta krema (prsi, trebuh, rit), zvečer mandljevo olje.
Drugih strij nisem dobila.user posted image

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.4.2007 10:48:57   
Afnica
Sama sem se začela mazat takoj, ko sem zanosila. Predvsem trebuh. Na stegna in prsi sem včasih kar pozabila. Uporabljam pa tako kot je napisala Felicity, izmenično Vishyjevo kremo in mandljevo olje. Tuširam se pa z Afroditinim oljnim mandeljevim gelom za tuširanje.
Trenutno sem noseča 30 tednov. Opazila sem eno strijico na prsih, ki pa se mi ne zdijo nič kaj pretirano večje. user posted image  Nosim pa user posted image user posted image  in imam že en mesec tak trebuh kot, da sem za rodit, pa strij ni opazit (sama jih tako ne bi mogla, ker ne vidim čez user posted image , upam le, da moj dragi dobro opazuje in da jih res ni). Sicer pa me še čaka nekaj tednov do poroda, pa bomo videli takrat.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.4.2007 17:22:00   
baja*
Tudi jaz se mažem že od začetka nosečnosti (sem pa v 31. tednu) in to tako, kot sta napisali Felicity in Afnica, torej zjutraj Vichyjeva krema, zvečer pa olje (od Babylove). Zaenkrat nisem dobila nobene nove strije, imam jih pa že kar nekaj po riti  in stegnih - sem jih fasala v puberteti. Pravijo, da če jih že imaš, si nagnjena k njim, zdaj bom pa videla, če je to res...

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.5.2007 8:45:46   
blue sky
Jaz sem se začela mazati v 6. mesecu nosečnosti, ampak sem bila bolj lena in sem se s kremo namazala le kakih 2 do 3-krat tedensko. Na srečo nisem dobila niti ene strije.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.5.2007 20:59:34   
lunca2
Jaz sem se začela mazati pri 5 mesecih user posted image , saj se mi prej ni skoraj nič poznalo. Mažem se z oljem od aventa in nimam niti ene strije.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.5.2007 21:05:49   
Anonimen
Jaz se mažem že od začetka... Moram pa priznati, da ne vsak dan; nič kaj redno ni kar se mazanja tiče.
Najprej sem uporabljala mleko od Aventa, zdaj pa Babylove olje.

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
2.5.2007 21:10:44   
Anonimen
jaz se nikol nisem kaj dost mazala. ca na vsako nosečnost če sem eno tubo največ dve sanosan kreme poucala sme jo pa velik. pa nobene strije. po mpjem laičnem mnenju so te kreme lari fari strije so odvisne od tega kako prožno kožo imaš pa al se mažeš al pa ne

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Alkohol v času nosečnosti
hmm...

Ali ste v času nosečnosti popile kaj alkohola? Npr. na kakšni obletnici in ali vas je skrbelo ali bo z otrokom vse vredu?

da, sem pila in me ni skrbelo (7%)

Sem pila in me ni skrbelo (3%)

Nisem pila (56%)

Občasno, ampak sem bila mnenja da ne bo škodilo (34%)

Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!