Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
test- se je že zgodilo? 27.4.2007 12:03:39
|
|
|
|
staška
|
Živjo! V veliki želji in pričakovanju sem delala test bc mini (dva dneva po izostanku menstr.- včeraj), ki pa je pokazal oz. ni pokazal nič. Šele kasneje sem malo bolj natančno prebrala navodila- namesto 5 sekund, sem test v urin pomočila le za sekundo (sej ne bi komentirala...) . Škoda se mi zdi ponovno delati test, znaki so seveda prisotni, vendar se nanje ne oziram več, saj so me že enkrat povsem prevarali. No, zanima me, ali je o "prekratko namakanje" lahko vzrok, da bi test pokazal napačno. Test bom tako ali tako ponovila čez kakšen teden, če se prej ne pokaže. Da si pa močno želim, pa lahko potrdim. Hvala, ker boste že v ne vem katero ogovorile na "takopodobnasi" vprašanja.
|
|
|
|
RE: test- se je že zgodilo? 27.4.2007 12:14:29
|
|
|
|
Lunc_a
|
Ja,seveda je lahko pokazal napačno,ker se mora "napit" test tvojega urina,da lahko reagira na hormon,ki je v urinu
|
|
|
|
RE: test- se je že zgodilo? 27.4.2007 12:44:09
|
|
|
|
sonchek
|
A testna črtica je pa bla vidna, al ne? sej ona ti v bistvu pokaže, ali je test pravilno izveden ali ne...če je ni bilo, potem si gotovo premalo časa imela pomočenega, če pa testna črtica je bila, je bil pa test na žalost neg. Pa srečno...
|
|
RE: test- se je že zgodilo? 27.4.2007 16:16:56
|
|
|
|
staška
|
Ja, testna črtica je bla vidna- sej zato se mi zdi mal brezveze komplicirat. Po drugi strani pa so me 14 dni spremljale bolečine v trebuhu (sedaj ni ne duha ne sluha o , tudi bolečine so izginile), pa imam vedno točno. Tudi jaz sem pomislila, da mogoče urin ni bil dovolj koncentriran (no ja ). Ker test je deloval (deluje pa tudi, če ga poliješ samo z vodo, ne?) Pa lep pozdrav
|
|
|
|
RE: test- se je že zgodilo? 27.4.2007 16:25:07
|
|
|
|
natalia
|
probaj še enega.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?