Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sredstvo za hitrejšo rast las 26.4.2007 22:01:42
|
|
|
|
lily975
|
mislim , da boš kr morala počakat ,da ti ponovno zrastejo!!!!
|
|
|
|
RE: Sredstvo za hitrejšo rast las 26.4.2007 23:25:36
|
|
|
|
madela
|
v DM-u se dobijo neke vitaminske tablete,ki kao pomagajo pri hitrejši rasti las,samo men je bilo tako slabo po njih,da sem jih v koš zagnala. Kako pa sem ji reče pa sem pozabila,žal.
|
|
|
|
RE: Sredstvo za hitrejšo rast las 27.4.2007 8:55:46
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz sem si pomagala z lasnim vstavkom da sem dočakala da so mi moji zrastli
|
|
|
|
RE: Sredstvo za hitrejšo rast las 27.4.2007 19:00:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Lase si daj podaljšat,je pa res kr drago to..
|
|
|
|
RE: Sredstvo za hitrejšo rast las 27.4.2007 20:50:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Dosti banane in čokolade moraš pojesti, da ne boš šla na Wc in bo tako ostalo več gnojila za laske .. Kaj drugega pa ne vem, če obstaja. Podaljšani lasje so pa meni grdi, sploh, če se daš v čop in se vidi tisto, kjer so prilepljeni. Groza no.
|
|
|
|
RE: Sredstvo za hitrejšo rast las 27.4.2007 21:22:54
|
|
|
|
* Mateja *
|
Daj si jih poštukat, če si lahko privoščiš. Moja frizerka jih ma štukane, sam ima predolge, ne zgleda ravno cool. Jaz študiram, da bi si jih štukala, bolj zaradi gostote.
|
|
|
|
RE: Sredstvo za hitrejšo rast las 28.4.2007 14:14:16
|
|
|
|
maša*
|
Hvala za nasvete. O podaljšanju las sem razmišljala, samo sem se potem pogovarjala z eno kolegico in mi ej rekla da ma Tigi tak šampon po katerem so lasje bolj gosti in hitreje rastejo. Tak da bom verjetno tisti šampon kupla, če ga še imajo. Lp.
|
|
|
|
RE: Sredstvo za hitrejšo rast las 28.4.2007 14:59:52
|
|
|
|
kapica
|
Masa, ne verjamem da ti bo sploh kaksen sampon ali vitamini pomagalo. Nic od tega ne zacne takoj delovati, ponavadi je potrebno mesece. V mesecih ti pa lasje pravtako zrastejo. Jaz sem isto naredila, sem mogla lase postrict ker so bili tako uniceni. In ker sem se tako neugodno pocutla, sem si jih dala podaljsat. Je pa cisto odvisno kje to das naredit in koliko las si das noter, ker pri meni je bilo super( ce zelis ti povem preko zs-ja, da ne bom delala reklame). Sem potem, ko sem prvic dol vzela, dala se enkrat . To je res bil za moje pocutje in izgled najboljsi cas. Bi takoj se enkrat. Ampak moji lasje so ze dolgi, tega trenutno ne rabim. Tako da ne nasedat na te sampone in tablete, nic od tega ne pomaga, tako kot pri celulitu ne!
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.