|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Začeti znova????
25.4.2007 20:47:43   
Anonimen
Imam enega otroka. Z njegovim očetom nisva več skupaj. Je pa v mojem življenju nov moški. In tu nastane problem. Nama je lepo in vse. Ampak problem nastane ko začnem razmišljati o prihodnosti. Ne vem, če je ta moški pripravljen sprejet odgovornost za mojega otroka ali ta zveza kam pelje.
Včasih se mi zdi, da je boljše vse skupaj končati, včasih da naj preprosto uživam v teh trenutkih. Ampak po drugi strani zakaj v neko vezo ali karkoli že to je, če v njej ni prihodnosti.
Je pa stvar takšna, da ima on še vedno takšno svobodno življenje. Gre ob vikendih ven. Ima svoje dejavnosti in podobno. Mene to konec koncev niti ne moti. Sploh ker je vse to še na začetku in vem, da se ne bo zdaj vsemu odrekel ampak vseeno. On sicer pravi, da bo čas prinesel in da bomo videli kaj bo. S tem se strinjam ampak vseeno malo dvomim.
Morala sem nekje nekaj napisati, ker sem totalno raztresena in vse to ne jemljem več kot le neko srečenvaje z nekom. Kaj vi pravite?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Začeti znova????
25.4.2007 20:50:40   
Anonimen
Da bo čas res prinesel svoje. In da se živi danes.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2007 21:18:00   
Anonimen
Jaz sem zdaj na istem oz. sem spoznala čudovitega moškega, ki je pripravljen narediti vse za naju. Edini problem je to oz. skrb, da se boji, kako bo otrok sprejel njega...oz. kako bo funkcioniralo med njima in če bo on vedno manj vreden kot oče. Oz. oče je oče....ampak se boji,da otrok ne bo poslušal nič njega.

Ampak..se ne obremenjujem s tem, ker uživam trenutke, ki so nam dani in se bomo s tem ukvarjali pozneje, če se bomo morali.

Zato, uživaj koliko se le da. Če ima rad otroka, potem ne skrbi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2007 21:46:02   
trojči
Zastavi si nekaj vprašanj. Kako dolgo se poznata? Kako dobro se poznata? Si ti kaj zaljublena? Je on kaj zaljubljen? Bistvenega nisi povedala. Sta zaljubljena?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2007 21:54:10   
muška
Seveda bo čas prinesel svoje, saj vedno user posted image  . Jaz bi rekla ne obremenjuj se! Če vam lepo lavfa, uživaj !Če ne, če je kakšna senca, potem je pa to res druga pesem.  Čas res prinese svoje!

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.4.2007 6:18:33   
lenika
Jaz mislim, da je bistvenega pomena to, koliko časa sta sploh skupaj? Če sta skupaj nekaj tednov, potem je dejstvo, da ne moreš ne vem koliko razmišljat za naprej. Če pa sta skupaj že kakšno leto, pa se da lažje pogovarjat o prihodnosti. Bolje ga poznaš, veš kaj bi rad od življenja, kaj v življenju pričakuje,...
Predvsem pa je pomemben pogovor. Jaz mislim, da bi bilo dobro, da namesto nas tukaj sprašuješ (mi nikakor ne vemo kakšna je situacija, kakšen je on,..), se pogovorita vidva.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.4.2007 6:51:05   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Mič

Da bo čas res prinesel svoje. In da se živi danes.

Točno to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kako kupite nov avto?

Z gotovino. (36%)

Na kredit. (39%)

Na lizing. (20%)

Denar mi posodijo starsi. (5%)

Število vseh glasov: 9239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!