|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija
25.4.2007 14:22:10   
Anonimen
zdravo
Kaj je imela katera izmed Vas nemogoče bolečine v križu in jajčnikih v času ovolucije,zaradi katerih ni imela apetita ter bila nekoliko tečna? Mene že imajo počasi vsi poun kufer.

Mimi
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacija
25.4.2007 15:02:07   
pupika27
user posted image user posted image mene ponavadi prav močno razganja in sem tudi na nek način tečna moj pravi da sem takrat čisto podivjana in mislilm le na sex    hahahauser posted image user posted image user posted image njemu pa to tak pašeuser posted image user posted image user posted image bolečin pa nimam nič niti malo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2007 15:07:13   
pupika27
prejšnič se postavla vprašanje glede testov povejte mi prosim kateri je najbolj zanesljiv in koliko dni po izostanku si je najbolje naredit test da pokaže najbolj točno!hvala za odgovor   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joooooj kje je še 10 maj da bomo vidli rezultate našega dela!bo al ne bouser posted image

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2007 15:21:27   
Anonimen
sama veš, da je najbolje počakat čim daljši čas po izostanku.. Kolikor jaz vem vsi pokažejo že 1 dan po izostanku (če je dovolj hormona).. Kateri je pa najbolj zanesljiv?? Vsi.. Oz. eni pač delajo ene, drugi druge...

(odgovor članu pupika27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2007 15:32:46   
pupika27
sprašujem zato ker pravijo da je najbolj natančno 14 dni po izostanku  a to se mi zdi tako dooooooooooolgo!obup!pa ne zamerite mi prosim danes sem res dobre volje in zelo optimistična!le to čakanje in upanje me dela nervozno pa še nekaj me daje zadnje par dni dobivam občutek da sem napihnjena in slabost prihaj ter omotica  a kljub vsem težavam sem srečna in komaj čakam na user posted image (če bo šlo vse po sreči)držim pesti za vse upajoče

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2007 17:01:12   
majuška
alo pupika!

najbolj zanesljiv rezultat je 5-6 dni po izostanku menstruacije ( povprašano iz zanesljivih rok), ko bi naj bilo (v primeru nosečnosti) pa ziher dovolj hormona za prikaz + rezultata. tak da ti ne bo treba tak dolgo čakat.user posted image

lep pozdrav

majuška

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?