Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj ste prvič začutile... 15.10.2004 13:29:47
|
|
|
|
dory
|
Jaz sem zacutila gibe nekje v 17-18tednu...najprej se mi je zdelo,kot da bi imela prebavne motnje...pol se pa ni in ni umirilo....vcasih sem mela obcutek,kot bi te nekaj neznega bozalo po notranji strani trebuscka...no to je bil zame najlepsi trenutek, takrat se pomoje vsaka bodoca mamica se bolj zave, da pod njenim srckom raste cudovito bitjece :)
|
|
|
|
Kdaj ste prvič začutile... 15.10.2004 13:30:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Menda vsaka točno ve, kdaj se zgodi, le jaz nisem nikoli vedela. Pozneje, ko je bil že večji že, na začetku pa sploh ne. Meni se po črevesju že tako ali tako skozi nekaj pretaka, pa zrak preklada sem in tja, tako nekako tudi izgleda, ko se premakne otročiček. Ko me je ginekolog spraševal, če otroka že čutim, mu dolgo po tem, ko bi morala že vedeti, nisem vedela povedati, ali je to to ali ne. Pa je kar napisal, da ga že čutim, ker se mu je zdelo, da ni nič narobe in je verjetno vsakega po malo: zraka in brcanja. Začela pa naj bi otroka čutiti tam nekje na polovivi, torej v 20. tednu.
|
|
|
|
Kdaj ste prvič začutile... 15.10.2004 13:31:57
|
|
|
|
KIRA
|
kot kako rahlo scegetanje, ali pa drhtenje. nekje sredi ali pa proti koncu 4 meseca...
|
|
|
|
Kdaj ste prvič začutile... 15.10.2004 13:37:38
|
|
|
|
Yasmina
|
Zdravo cekrček! Jaz sem sedaj v 23t in sem mojega :duda: začutila v 18. tednu. Sicer pa je noormalno če ga prvič začutiš nekje med 18 in 2ot. V 22t sem pa imela UZ pregled in sem ginekologa prosila naj mi pove tudi spol. Rekel je, da se sicer še bolj slabo vidi ampak da je po vsej verjetnosti :modri: ;). Pokazal mi je tudi lulčka in bilo je prav zabavno. Sicer pa so gibi otročka v trebuhu nekaj čisto posebnega in sigurno boš vedela, ko boš začutila. Na začetku je še zelo nežno, meni pa se zdaj včasih že na zunaj vidi, ko se razgrajaček premakne. Tudi moj fant ga že lahko čuti če da roko na moj trebuh. Potem je pa ves ponosen na svojega malega "fuzbalerčka". Skratka, če si ti zdaj v 16t boš zelo kmalu začutila prve gibe tvojega srčka in pri tem ti želim veliko veselja.;) Lep pozdrav, Yasmina
|
|
|
|
Kdaj ste prvič začutile... 15.10.2004 17:24:03
|
|
|
|
Abby
|
Včasih so to razlagali bolj simpl: prva nosečnost - 4m in pol, naslednje - 4m. Zdaj pa se da najti toliko različnih teorij - po eni bi naj v prvi nosečnosti čutil gibe že pri 16t, po drugi teoriji pa šele konec 22t. :zmeden: Jaz sem pikico prvič začutila popolnoma jasno 5.10. oz. pri dopolnjenih 4m, čeprav sem zelo suha (kar naj bi tudi vplivalo) in drugič noseča. Res pa je to bila čisto jasna brca, že nekaj dni pa sem čutila rahlo plahutanje, za katero nisem bila prepričana, ali je to, ali pa je prebava.
|
|
|
|
Kdaj ste prvič začutile... 15.10.2004 17:52:15
|
|
|
|
Jančika_
|
Začutila sem ga, ko sem bila noseča točno 19 tednov. Prvo brco sem začutila, ko sem gledala en film od Clinta Eastwooda, ne bom nikoli pozabila. Čez par sekund so sledile tri hitre zaporedne brce, ki jih je začutil tudi mož. Potem sva cel film ves blažena sedela na kavču, vsak z eno roko na trebuhu...:love::love::love:
|
|
|
|
Kdaj ste prvič začutile... 15.10.2004 20:03:10
|
|
|
|
Ani 2
|
Joj kako lepo je ko začutiš ,da se v tebi nekaj premika, jaz sem :duda: začutila pri 18t,sedaj sem v 23t in gibi se čutijo veliko bolj :). Lepo nosečnost in veliko veselja. Lp.Ani:nosecka:.
|
|
|
|
Kdaj ste prvič začutile... 15.10.2004 21:07:32
|
|
|
|
cekrček
|
Hvala vsem za vaše odgovore...no vidim da bom mogla še kakih 14 dni počakat pol se bom pa tudi jaz lahko zabavala z brcami mojega :duda: Lep vikend vsem :sloncek::metulj::sloncek:
|
|
|
|
Kdaj ste prvič začutile... 15.10.2004 21:20:04
|
|
|
|
Anja167
|
V 18. tednu. Nekaj te čisto malo požgečka. :kava:
|
|
|
|
Kdaj ste prvič začutile... 16.10.2004 9:30:00
|
|
|
|
Lu
|
Zdravo! Neko žgečkanje sem jaz začutila že nekje v 16 t. Pravo brco pa šele nekaj dni nazaj, 22t. papa Lu 22t 4/7:love:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?