|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Skriva pred mano
26.4.2007 7:54:35   
Anonimen
Glede policajčkov iz Lj tudi jaz vem, kako se gredo, ena sama ****, hodijo in plačujejo ženskam, preverjeno!!! Samo tokrat je v igri sodelovka, pa še zastojn je.

Pa rečte karkoli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
26.4.2007 7:57:01   
Anonimen
Zgleda,da imajo kljub jamranju velike plače,da si lahko plačujejo spolne usluge.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
26.4.2007 8:06:22   
Anonimen
Zgleda,da imajo kljub jamranju velike plače,da si lahko plačujejo spolne usluge.

točno tko, njegova žena, moja kolegica mi kra naprej jamra o tem, pa ne upa nič narediti, ker je praktično odvisna od njega. Ja, en kup denarja gre za kurbe, ampak tale ima sodelavko, tolk boj fajn.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
26.4.2007 8:09:56   
Marogica
Anonimna, jaz mislim, da imaš kar prav v svojih domnevah in da nič ne kompliciraš in da nisi kar brez veze ljubosumna, vsaj ne po tem kar si napisala. Žal.Za nekoga, ki nima kaj skrivati, bi se moral tvoj partner drugače obnašati in reagirati v situacijah, ki si jih opisala.

Imaš pa še dodaten probelm, ker imaš tipa, ki nima jajc, torej se tudi pogovarjati ne moreta, saj ti ne bo ničesar priznal. In tako se gibaš v začaranem krogu. Je vseeno lepo imeti doma nekoga, ki pere, čisti in skrbi za dom, da se lahko tvoj tip naokoli "goni". Saj mu nič ne manjka.

p.s. In mislim, da je drkanje še najmanjši problem...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
26.4.2007 8:16:15   
Mina1
Anonimna, jaz mislim, da imaš kar prav v svojih domnevah in da nič ne kompliciraš in da nisi kar brez veze ljubosumna, vsaj ne po tem kar si napisala. Žal.Za nekoga, ki nima kaj skrivati, bi se moral tvoj partner drugače obnašati in reagirati v situacijah, ki si jih opisala.

Imaš pa še dodaten probelm, ker imaš tipa, ki nima jajc, torej se tudi pogovarjati ne moreta, saj ti ne bo ničesar priznal. In tako se gibaš v začaranem krogu. Je vseeno lepo imeti doma nekoga, ki pere, čisti in skrbi za dom, da se lahko tvoj tip naokoli "goni". Saj mu nič ne manjka.

p.s. In mislim, da je drkanje še najmanjši problem...

se podpišem, premišljujem enako. Vsi pišete samo o tem drkanju, pa mislim, da to sploh ni piont problemu.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 55
26.4.2007 9:00:13   
miška piška
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Govori mi da sem obsedena in ljubosumna in da si delam neke utvare, ki jih ni. Jaz pa vem da se nekaj dogaja.
Zakaj, če res ni nič, skriva pred mano klice? In valda, da sem ljubosumna, če klice briše dol!

Mislim, da je res, kar si sama napisala že v naslovu: "SKRIVA PRED MANO"
in napisala si tudi, da  ti veš, da se nekaj dogaja. sama ga najbolj poznaš, tako da če poslušaš svoje občutke, že veš kaj je res in kaj ne....
noben ne bi skrival pred tabo, če nič ne bi bilo, a ni tako?
jaz bi bila na tvojem mestu še bolj pozorna na vse, kar dela.... (razen na drkanje halo?????) 
ampak moraš bit tudi pripravljena, da te bo to, kar boš odkrila,  lahko zelo zelo prizadelo in te lahko tudi stane vajine veze....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
26.4.2007 9:00:15   
CAPA
Nisem brala vsega. Nekdo ga je videl in ti je rajš sam povedal oz. se vnaprej lagal, če bi ti kdo kaj povedal.

SE POPOLNOMA STRINJAM!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
26.4.2007 13:45:03   
mika
no tud men ni jasno zakaj ste se tolk zahaklale drkanje.  seveda je problem, kaj pa če z anonimno noče sexat, ampak si ga raje meče.

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 58
4.5.2007 11:20:44   
snake
ne vem kako zdržiš tako situacijo, jaz bi ga........................................ne morem napisat kaj...............

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 59
4.5.2007 11:26:47   
Anonimen
ga........................................ne morem napisat kaj...............

pofafala morda?

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
4.5.2007 13:09:55   
srki
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
4.5.2007 13:22:49   
žirafica
Začni se rihtat, pa več ven hodit. Pa v pričo njega  po telefonu dvoumno klepetati s frendicami... naj še njega prime ljubosumje. Če ga pa ne bo, potem pa šlus s takim tipom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
6.5.2007 21:39:13   
cuban
Najprej eno vprašanje. Kolikšna je količina seksa v vajini vezi? TEdensko, mesečno...? Si zadovoljena, je on zadovoljen?

Če mastrubira in ob tem še tebe zadovolji, ko ti zapaše, ne vidim v tem nikakršnega problema. On je potešen ročno in na "usual" način....ti pa na "usual". Potemtakem njemu manjka seksa, tebi je dovolj...in da dopolni svoj manjek, si ga vrže na roko.

Če ve, da mu gledaš GSM..., potem bo še bolj skril vse, če že kaj skriva. ;) Verjami, da ne bo puščal niti klica niti SMSa, če bo vedel, da mu preverjaš GSM.

Če te sodelavka tako moti...in če se širijo govorice. Pojdi do tistega, ki je začel širit govorice in se sooči z njim..oz. kar z njo.

Če bi jaz imel dekle, ki bi mi pod nos molilo umazane robce in me zasliševala kot kakšna tečna mačeha, bi jo poslal v tri krasne,...

(odgovor članu žirafica)
Neposredna povezava do sporočila: 63
8.5.2007 15:46:26   
Anonimen
lahko ti povem, da je bilo popolnoma enako pri meni. najprej je zamenjal sluzbo, prišel v mlad kolektiv, žurali so ga skupaj, vedno v družbi žensk, ki so ga tudi veliko klicale. pa mi ni bilo panike, saj imam tudi jaz moške prijatelje, za katere tudi on ve...
potem pa sem počasi začela opažati, da nosi telefon s sabo v kopalnico, ko gre pod tuš, da res pazi da ga nikjer ne pusti niti za sekundo, ima ga vedno na pisk.... dokler nekega dne, ko je prišel iz žura, in seveda pozabil izbrisati vse kar se je dogajalo po telefonu tisto popoldne in večer... sem šla pogledat na telefon. s sodelavko sta si izmenjala 10 sporočil, govorila vsaj 1uro, za ostalo ne vem.... 

v glavnem, hočem ti povedat, da če dela stvari, ki jih prej ni (moj je včasih telefon puščal povsod, vedno je bil naglas,....), potem to nekaj pomeni... zakaj bi sicer skrival???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?