|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   telovadba, plavanje???
15.10.2004 12:43:58   
neža76

Hej punce,

neki govorite o plavanju? :zmeden::zmeden:
A to je kaj organizirano za nosečnice? Mi lahko katera kaj več pove?

Kaj pa kakšna telovadba? Jaz sem prej hodila na aerobiko!! Pa mi zdaj kar neki manjka!! A obstaja kakšna telovadba za nas srečke??

Neža76:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   telovadba, plavanje???
15.10.2004 12:49:23   
dory
Obstaja prilagojena aerobika za nosecnice kar toplo priporocam...se res pocutis bolje, uziva pa tudi tvoja strucka :)..tudi plavanje je meni koristilo, sploh proti koncu, ko je ze bolel kriz :)

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   telovadba, plavanje???
15.10.2004 12:52:38   
neža76

Mi lahko katera pove, kje poteka plavanje ali pa telovadba!?

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   telovadba, plavanje???
15.10.2004 12:53:58   
dory
To imas pa povsod...mal se je treba pozanimat pa je..samo nic ne pride :zmeden:..odvisno s kje si...jaz imam podatke samo za gorenjsko

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   telovadba, plavanje???
17.10.2004 10:57:38   
Maša
Neza...plavanje je na fakulteti ya sport, aerobika ya nosecnice pa med drugim tudi v fit&fun(poptv).

LP,
Masa

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   telovadba, plavanje???
17.10.2004 16:59:01   
Anonimen
Hojla!

Odvisno, od kod prihajaš. Društvo Štorklja organizira v LJ in MB aerobiko za nosečnice enkrat na teden. Prav tako pa se lahko enkrat na teden odločiš za sprostitvene vaje za pripravo na porod, kamor bom pričela hoditi tudi jaz. Moja kolegica je hodila na oboje in je imela tako lahek porod, ker je bila ful pripravljena in sproščena.

Lp,

Blacky s :duda: (26t)

(odgovor članu neža76)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   telovadba, plavanje???
17.10.2004 19:27:04   
tini*
Halo Blacky,

jaz sem v 28.t. Tudi razmišljam o telovadbi in teh vajah pri Štorklji, ali misliš da ni prepozno začeti s tem - predvsem z aerobiko v nosečnosti?

LP, TINI* :zmeden:

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   telovadba, plavanje???
18.10.2004 19:40:08   
Anonimen
Hojla, Tini*!

Nikakor ni prepozno. Tudi jaz se bom spravila tja šele v 27. tednu, če bo vse po sreči. Sicer k aerobiki ne bom šla, ker se že prej nisem ukvarjala z nobenim športom in bi verjetno kar obležala. Bom raje doma malo potelovadila po vajah iz knjige. Bom pa šla k sprostitvenim vajam za pripravo na porod, ker to pa resnično potrebujem. Morajo me prepričati, da porod ni nič hudega in kako naj se obnašam med popadki, da me ne bo grabila panika in da bom vedela, kaj se dogaja v katerem trenutku. Tam te tudi naučijo, kako si lahko pripraviš pismo želja o svojem porodu, ki ga prineseš zraven v bolnico. Ponavadi že dobro poznajo t.i. "štorklje" in jih jemljejo zelo resno. Tako, da če ne gre kaj narobe, v celoti upoštevajo vse tvoje želje.
Bomo videli.
Ti bom pisala še kaj na privat mail, ti pa meni lahko tudi, da vidim, če se boš odločila za obisk Štorklje.

Lp,

Blacky s :duda:

(odgovor članu neža76)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?