|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nekdo naj jo preseneti
15.10.2004 10:26:46   
kimi
mamico mislim. Super lahek recept za očke ali mamice:)

SESTAVINE:
lonček kisle smetane
450g špinače
500g peresnikov (ali katere druge testenine-naj bodo prav makaroni:)-)
sol in sir

PRIPRAVA:
Skuhama makarone. Kupljeno špinačo raztopimo v posodici na plinu. Peresnike odcedimo primešamo jim špinačo, solimo dodamo lonček kisle smetane vse skupaj dobro zmešamo. Segrejemo pečico. V pomaščen pekaš stresemo makarone s špinačo ter na vrhu naribamo sir, toliko da pokrije zgornjo plast. In malo popečemo, da se sir dobro stopi. In vola-nič lažjega;)

pa to je za celo 4 člansko družino.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nekdo naj jo preseneti
15.10.2004 10:31:23   
TIMMI
Že danes bomo imeli tako kosilo.Super ideja.
:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nekdo naj jo preseneti
15.10.2004 10:31:39   
malika
U super recept.Jutri bo zakosilo!:bravo::bravo::bravo:
Danes pa rižota s morskimi sadeži ala neva6:)-

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nekdo naj jo preseneti
15.10.2004 11:28:35   
janja
Super, bomo probali še na ta način. :) :):)

Čau, J in :duda:A

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nekdo naj jo preseneti
15.10.2004 11:55:28   
Lenny
:bravo: :bravo: :bravo: Kimi, hvala! Danes kupin sestavine in jutri skuham. Sliši se mmmmmm.... njamiiiii

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nekdo naj jo preseneti
15.10.2004 13:37:16   
MINEJA
Sorry, ampak jaz sem to tudi poizkusila in smo vrgli stran-ugabno je bilo ...:zmeden::(:zmeden:
Mogoče bo pa vam dobro ...

:kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nekdo naj jo preseneti
15.10.2004 15:40:32   
kimi
Moji ki sicer ne jejo zelenjave so pojedli vse. Verjetno je odvisno kakšno špinačo kupiš. Treba je probat vse;) Tiste, ki boste delale sporočite kako se vam je zdelo.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nekdo naj jo preseneti
15.10.2004 15:41:45   
kimi
Ni treba probat vse špinače, ampak jedi:)- Jaz sem kupila zmrznjeno špinačo ki ji je dodana sladka smetana. Seveda je zmiksana špinača

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nekdo naj jo preseneti
16.10.2004 12:49:57   
Tiki
:bravo::bravo::bravo:
Danes sem naredila to za kosilo, ker so pri nas brat in njegovi štirje otroci (16, 11, 5 in 3 leta). Našteti + jaz in Tinkara smo vse pospravili + še nekaj lazanj. Ostali so jedli lazanje, ker ni bilo za vse. Vsi so zelo pohvalili, najbolj pa je bila navdušena Tinkara :)
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Hvala kimi za tale recept, pa lep pozdravček,
Tiki

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   nekdo naj jo preseneti
16.10.2004 12:51:31   
Tiki
Še to, uporabila sem špinačne srčke (špinača s smetano) od Bo frosta.
Lp

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   nekdo naj jo preseneti
18.10.2004 8:14:58   
Lenny
Ojla!
V soboto smo pojedli vse, do zadnjega peresnika! Celo moja dva mesojedca, :love: in :duda: , sta bila navdušena. Kupila pa sem špinačo od Mizica pogrni se.
Hvala za idejo za hitro, preprosto in dobro kosilo!
Lp

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?