Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Moram se malo potožiti... 24.4.2007 15:53:09
|
|
|
|
vesna.com
|
To je samo obdobje in bo minilo... .Sam se pol pripravi na kaj drugega .Slaba tolažba ne
|
|
|
|
RE: Moram se malo potožiti... 24.4.2007 17:03:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko da ima preskok v razvoju. Kadar otrok osvoji veliko novih stvari, je nekaj časa zmedein se to kaže kot "sitnost". Malo pomisli za nazaj, če je bilo tako, pa ti bo takoj lažje. Vsaj meni je bilo. Ko sem razumela, mi je bilo kar nekako logično vse skupaj.
|
|
|
|
RE: Moram se malo potožiti... 24.4.2007 18:28:45
|
|
|
|
Naty*Taja
|
OJ Splišni tole je pa dobra razlaga! Sem za nazaj študirala in je res, bo kr držalo. Tak da soimenjakinja potrpi in bo že minilo .
|
|
RE: Moram se malo potožiti... 24.4.2007 19:20:01
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, mene je čisto sezulo, ko se je pri letu in pol moje dotlej pohlevno dete čez noč spremenilo v pošast . Zdaj mi je hecno, takrat sem bila pa res obupana. Mine; pa tudi ti boš sčasoma drugače gledala na take izpade. Razlaga od Splišni je kar na mestu.
|
|
|
|
RE: Moram se malo potožiti... 24.4.2007 21:26:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Lahko da ima preskok v razvoju. Kadar otrok osvoji veliko novih stvari, je nekaj časa zmedein se to kaže kot "sitnost". Plus to, da ima on v glavi tisoč reči, kaj bi počel, pa tega fizično in spretnostno ne zmore, kar ga nervira. Če se pri tem nerviraš še ti, je takšno obnašanje čisto logično. Izokoristita lepe dneve, pejta ven na zraku in se oba "zdivjajata" in porabita zalogo energije pa se boste vsi bolje in lepše počutili .
|
|
|
|
RE: Moram se malo potožiti... 25.4.2007 8:18:27
|
|
|
|
Špacka
|
Pri mji Lini se je obdobje " sitnosti " pojavilo med 18 in 19 mesecem starosti. Saj sem se tolažila s tem, da je to verjetno samo obdobje, tudi vzgojiteljica v vrtcu me je opozorila nato, ker ji kar naenkrat nič več ni bilo prav , samo sem bila pa kar žalostna, ker sem samo sebe spraševala, zakaj je moj otrok tako nezadovoljen.... Ampak ti povem, tako hitro kot je prišlo, je tudi odšlo to obdobje tako da, definitivno bo bolje.
|
|
|
|
RE: Moram se malo potožiti... 26.4.2007 15:25:57
|
|
|
|
zita
|
No še en tak primerek otroka. Star je 18 mesecev in velikokrat ne ve kaj bi rad... stoj pred odprto omaro,, imel bi vsako stvar, ki jo vidi v njej, se že nameni, da jo bo vzel, pa se spet premisli... pa trmari zraven. Da ne govorim kakšne probleme imamo zjuitraj z oblačenjem... oba z možem ga zabava, da previjemo in zrihtamo za vrtec. Včeraj se mi je prvič zgodilo, da je v trgovini trmaril... je hotel v hladilni omari prekladati jogurte. Kamorkoli gremo je čisito obseden z vodo in kamenčki..... na Bledu smo se zadnjič namesto ob jezeru spehajali 50 m stran od njega, ker je enostavno hotel oblečen v vodo. In če ga ne pustiš... jok!! Iz pridnega fanta je postal pravi mali falotek... sicer me velikokrat njegovo obnašanje spravlja v smeh, včasih bi pa tudi kar popenila.... No, za primer... zadnjič smo šli spat s fenom za lase v roki... in ga še v spanju ni hotel spustiti Se tolažim s tem da bo minilo!!
|
|
|
|
RE: Moram se malo potožiti... 26.4.2007 21:31:23
|
|
|
|
picola1
|
No, za primer... zadnjič smo šli spat s fenom za lase v roki... in ga še v spanju ni hotel spustiti [/quote] Hahaha...ta je pa dobra!
|
|
|
|
RE: Moram se malo potožiti... 11.5.2007 21:18:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Klasika... Naš je prejšnjič krokodilje solze točil, ker sem 1 dan staro palačinko dala psu, on pa je trdil, da je njegova
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?