|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (123. nadaljevanje)
15.10.2004 7:28:38   
meeryana
Dobro jutro punce ...a ni fajn, ko je petek???
Hm...ne gre mi smajlijov dodajat.....
Torej naj vam povem, da je danes zjutraj, ko se se obrisala bila na papirju taka rjavkasta sluz. Na vložku pa nič. Imam namreč že skoraj cel teden vložek noter, ker vsak dan mislim, da bo prišla M....in me to že tak razjezi....celi paket bom porabla, pa nič :((......no torej, mislim, da je prišla ta hudičevka!
Z enotedensko zamudo,...kdo jo je pa klical??? Babura....:(

Nič, lep petek vam želim, pa pišite kaj!!!

M
Neposredna povezava do sporočila: 1
15.10.2004 8:55:02   
majana
Ja, tih deževen dan......

Ampak jutri je sobota....... juhuhu. DEjmo kaj lepega mislit.....
;)
Tudi jaz se vsako jutro tako žalostno počutim, ko izvem, da O spet ni bilo. Pa kaj morem. Samo živeti naprej in upati na najbolje. Komaj čakam dpoust čez dva tedna, ko grem v toplice. Upam samo, da bo M prej ali pa potem. :hudicek:

Lep dan in vikend želim
majana

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2004 9:18:51   
neni
Zdravo!
Sem prebrala poročilo s srečanja in tudi včeraj sem se spomnila da verjetno čvekate na veliko. :bravo:
Prav je da ste se tiste, ki ste si vzele čas tudi lepo imele.
Drugače pa spet žalostne novice od Gee, sam jest mislim, da se ne more spet najslabše zgodit. Držim :miska: zelo močno zanjo. Gea ti pa samo počivat in ubogat zdravnike!
Pri nas se veselo špikamo, no veselo ni več, imam že celo rit črno, sam si vsako jutro rečem, da je to stopnička do mojih :duda: pa gre. Pa še cvilit ne smem preveč, da se slučajno moj ne premisli z inekcijo v rokah. Blagor Klarisi, ki ima mamo ki to obvlada.

Hvala bogu da je petek, se bomo malo spočili in sprostili, v nedeljo imam pa že tudi prvi UZ, da vidimo kaj se dogaja. Nekaj pa se, ker me že špika na obeh jajčnikih. Komaj čakam.
Punce izkoristite dan za :sloncek:, ker za :kuza: glih ni. Se bomo malo tiščali in imeli radi tudi pri nas.
Pika 74 za zmenek še vedno velja. Pa čimprej!

lp neni

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2004 9:36:32   
klarisa
Neni, me je ravno zanimalo kako sta kaj...Ja, moja mami je zakon, tolk lepo v rito špikne, v trebuh se pa rajš sama pikam, ker drgač dipherelin najbolj boli in se mi zdi da je tko boljš. A si že imela kakšen UZ?

pa pa:pujs::pujs::pujs:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2004 9:39:49   
neni
Jao Klarisa, dobro da je zima, ker če bi imela tanke hlače bi mi črni fleki skozi tolkli, da o kopalkah ne govorim. Ko da bi me brcal!
Imam pa ultrazvok v nedeljo in komaj čakam koliko jih bo in kakšni so. Se mi zdi kot da bi imela že otročka za videt. Ma sem čist prismuknjena.:ups:
Kako si ti? Šola?

lpNeni

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2004 9:52:11   
klarisa
Ja,ja vem-rita kot cedilo a ne?!! Ampak dokler imamo jasen cilj ni nič težko..Bom tolk držala pesti da jih bo čimveč v nedeljo, ti mi pa takoj javi,prosim! Zdej pišem 2 seminarske za pravo, pa Poslovne finance imam izpit čez 14 dni.Zraven pa še 2x na teden zlo,zlo aktivna aerobika, 2x oreintalski ples, pa še na solo latino hodm. Bolj mam pestro, več voljo imam za učit. Mam pa baterije nafilane že čez...Juhuuuhuuuuuuu!!

pa pa
:pujs::duda::angel::pujs::duda::angel:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.10.2004 10:00:28   
neni
Ejla punce!
Da ne bo pomote, presrečna sem, da sem v postopku, pa če bi vsako uro dobila eni v ta zadnjo!!!!!
Sej dobro vem zakaj in nikakor se temu ne odpovem!
Klarisa dobiš sms ob 6h zjutraj v nedeljo, takrat sem namreč naročena na UZ. Boš ta prva zvedela.
Pridna si ko hudič za šolo, moram rečt. Povej za finance, bom držala pesti, za pravo pa ni blema, sam da je tistih nekaj strani, pa je pozitivno.
Jaz pa mam 19. novembra Analizo in se bom na bolniški učila, sam ne mojmu direktorju povedat, hi hi.
Sploh ne vem zakaj sem dobre volje - a ja PETEK:bravo:

lp Neni

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2004 13:54:40   
Lidy
Ojla

Tako lepo vas je zopet brati. Me je kar malo sram, ker se nisem nič oglašala, samo enostavno ni možnosti, ker imam internet samo v službi in imam žal prepoved.
če mi bo uspelo še kdaj se javiti bom zelo :sloncek: sam žal vem da ne bo šlo.

Mislim da je Bety, če se motim se opravičujem, zahvaljujem se za knjigo sem jo včeraj dobila je pa še nisem brala.

Vidim tudi, da ste stalne še kar tukaj, ne obupajte Božiček in Dedek mraz bosta kmalu tu in ....

Drugače smo pa mi zelo pridni, nič nismo bruhal, ni nam slabo stari smo že 14 tednov, veliki že 6 cm ... še vedno pa ne vemo kaj bo.

Lepo se imejte in MOČNO upam da vas bom lahko kmalu brala

pozdravček vsem, tudi tiostim ta novim

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.